Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• neyse 10 kisiyi laubeli yüzümüzden oldu 10 kisiye karsi nedense sansimiz tutmuyor
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Çok yazık oldu. Kaçırılan laubali pozisyonlar bahane edilebilir ama 10 kişilik Manisa'ya karşı koyulan bu mücadeleyi kabul edemiyorum. Kondisyonumuz yerler de...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• yaaa ne diye defansı bozuyosun şenol hocaaaa ne diyeeeeeeeeeeeee... armağan ettin 3 puanı ...
        " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• çok basit bir gol yedik resmen kademe hatası
          Şl maçında inter maçında kademeye iyi girmeliyiz onlar manisaya benzemez

Yorum

• lanet olsun ya, 10 kisi oynayan dandik bir takimi yenemiyoruz

Yorum

• Bile bile maç vermek diye buna denir. Maçı resmen zora soktuk.
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Böyle ciddiyetsiz oynarsak...bu sene ilk dört hayal şimdiden söyliyim
                11-11 olsa hiç bir şey demem...Ama nedir yahuuu. bastır ikinci yarını 15 dakikası at bir tane sonra ne zıkkım yiyorsanız yiyin yahuuu....
                TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• millet acımıyor Allah ne verdiyse atıyor bizimkiler top çeviriyor, Şenol Güneş adına tam bir fiyasko ..

Yorum

• Yahu sanki biz 10 kisi oynuyor gibi pilimiz bitti. Nedir bu kondisyon problemi her macta?
                    Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• Mustafa harbiden kötü bir futbolcu..
                      Serkan lada olmaz..
                      Geriye pas geriye pas nereye kadar..

Yorum

• takım çok dağınık.yeniden takım kurduk.Selçuk egemen olsa böyle olmazdı diyorum ben.

Ayrıca tolga sen topu şişirmeye devam et.çağ dışı futbol
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Çok hücumcu oynatıyoruz. 3 forvet ve Adrian. Arkada Zokora tek başına. Colman sahada yok. 10 kişi bir takım orta sahamızı ezdi resmen. Bu fazla hücumcu oynatma sevdamızdan vazgeçmemiz lazım.

Serkan ve Colman rüyasından hala uyanamadık çok kötüler kendi potansiyellerine göre.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• O Cech'i oyuna alıp defansı bozmaya ne gerek vardı yahu ???

Ulan yok ya becerisizlik hastalığı aynen devam ediyorum. Rakibe acıyan bizim gibi bir takım daha yok be!

Yorum

• Şu değişiklikleri kim yaptı gerçekten çok merak ediyorum. Resmen maçı vermek için yapıldı. Orta saha zaten kötü durumda birde Adrian'ı çıkarıp Alan'ı oyuna alıyor. Aykut'u bu maçta oynatmayacaksan neden transfer ettin anlamıyorum ki..
                              33# DRAGO GABRIC
                              61# IBRAHIMA YATTARA #11
                              13# Steve Nash
                              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Defans evlere şenlik bu kadar basit pozisyon verilmez...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X