Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• samsunla 3. haftada oynıyacağız deplasmanda , fark atıp rezil etsek şunları.

Yorum

• COK ÖNEMLI

digiturkwebtv´de taraftar paketi ne zaman yayina giriyor ???? Ve tam olarak nerden izleyebiliyorum ??
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• netten nasıl izlicez maçı
        2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Samsun maçında yine samsunsunlular şerefsizlıgını gösterdi, ...... Trabzon olamassın şampiyon bağırdılar ulan şerefsiz bikerede istanbul takımlarına bağırın lan

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Halil yerine Henrique olmalıydı.
            İnter maçına saklıyor hoca bence iyi de yapıyor.
            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              samsun taraftarı 61 dk.'da i... Trabzon olamazsın şampiyon diye böğürdü.
              Bunlar tekrar olmaları gereken yere düşürken son tekmeyi vurmak umarım bize nasip olur.
              Anca boş boş bögürür ib...

Yorum

• Yedekler

Zeki
                Glowacki
                Cech
                Sezer
                Aykut
                Alanzinho
                Henrique
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Henrique keşke oynasaydı diyorum ama üstte yazılmış gerçekten zemin de kötü riske etmek istememiş olabilir Şenol hoca bir bildiği vardır illa.
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Henrique neden yok acaba.
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Henrique keşke oynasaydı diyorum ama üstte yazılmış gerçekten zemin de kötü riske etmek istememiş olabilir Şenol hoca bir bildiği vardır illa.
                      Bildiği; gol yersek son 5 dakika kala sokmak

Yorum

• arkadaşlar türksat üzerinden lig tv izleyenler yardım edin...
                        Ben de digital kart ters takıldı yada yerleşmedi uyarı var.....
                        ne yapabilirim...
                        Bu gün izleyemesem bu maçı yarın iptal edeceğim bu şerefsizlerin ligtv sini....
                        TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• valla ben server üzerinden izliyorum, ayda 100 Euro, sky, digitürk ne ararsan var icerisinde, gel bakam sampiyonlar ligi, star tv mi sky mi hala karar veremedim ya DDD

Yorum

• Halilde iyi arkadaşlar ben ona süre verilmesini istiyorum...
                            Böyle daha iyi olmuş hem yabancı sayısı için +1 kişi daha alabilir oyuna şampiyonlar ligindede henrique oynar...
                            HAMİ_41

Yorum

• Henrique'nin kesildiği falan yok. 15 kişi sahaya çıkacak değiliz. Inter'e saklıyor Hoca belli ki. Benim istediğim kadroyu yazmıştım dün, sadece bir değişiklik var. Ben Colman'ın da Inter'e saklanıp Aykut'un oynamasını istiyordum.
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Halil gol atabilir.Demedi demeyin.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X