Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Digitürkwebtv kullanan var mı?
    Bir kaç kez kullandım. İşe yarıyor. 2-3 dakikada 5 sn. gibi takılıyor ama kaldığı yerden devam ediyor.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Manisa'nın hiç bi zaman doğru düzgün bi sahası olmayacak.
      Azizin verdiği paraya aracılar çökünce olmadı...Azizde saha için göndermişti o parayı aslında...Şu aziz ne yardımsever canım...
      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• nedense hiç heycan yok,futbolun içine ettiler,yenilsekte pek üzülmem
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu adam eğer ciddiyse bence yazmasın buraya bir daha.

Sağ forvet Volkan, sol forvet Henrique ve tek santrafor olarak Burak oynamalı. Böyle dağıtırız Manisa'yı.
          Niye kardeşim..Benimki de bir fikir..Hep siz bilirsiniz zaten..Göreceğim Burak Yılmaz'ı bu sene..Neyse sonuçta Trabzonspor'a çalışıyor..
          ölümüne trabzon !

Yorum

• Bu seneki rakibimiz gs olur, fb de kollanır öyle olur muhtemelen.

Yorum

• İlk olarak Burak Aksoy tarafından gönderildi

Yalnız Samsunsporlular Trabzonspor'u hiç sevmiyor. Bunun nedenini anlayamıyorum.
              Kıskançlık,çekememezlik vs vs..Bunu Rizespor,Orduspor,Giresunspor hepsi yapıyor...Takmamak lazım..
              Umarım tekrar hakettikleri yere düşerler
              ölümüne trabzon !

Yorum

• Manisa maci icin pankart vs. gibi $eyler hazirlandi mi? Bilgisi olan var mi bu konuda?
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Şu takımların maçına bakıyorum da bizim takımımız hakikaten güzel, renkleri güzel, içinde barındırdığı kişileri güzel, oyunu güzel. Güzel takımız.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu takımların maçına bakıyorum da bizim takımımız hakikaten güzel, renkleri güzel, içinde barındırdığı kişileri güzel, oyunu güzel. Güzel takımız.
                    Katılıyorum

Yorum

• bjk bebar böyle formda asla sampiyonluga oynayamazlar

Yorum

• şu an on tane trabzonspor klibi izledim adrenalin tavan yapmış durumda...allaaaahh
                        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• bende ilk defa digiturkden mac satin aldim. Saat 7de acilacakmis yayin. Dikkat etmem gereken veya ayarlamam gereken birsey varmi. Okadar para verdik sorun yasamak istemiyorum

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu an on tane trabzonspor klibi izledim adrenalin tavan yapmış durumda...allaaaahh
                            Hahaa

Bende aynen maçlardan önce öyle videolar izleyip gaza geliyorum.
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Paulo'nun kanatlarını açmış uçuşa hazırlanan fotoğraflarına bakmak beni fazlası ile gaza getiriyor.

Yorum

• Sabah o kadar artislik yaptım, ligtv'ye para kazandırmıyorum, maçları dreambox'tan izliyorum diye. Şimdi kanal açılmıyor internetimdeki problemler nedeniyle. Nazar değdirdik. Kahvehaneye talim edicez yine.
                                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X