İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Azizin verdiği paraya aracılar çökünce olmadı...Azizde saha için göndermişti o parayı aslında...Şu aziz ne yardımsever canım...İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Manisa'nın hiç bi zaman doğru düzgün bi sahası olmayacak.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Niye kardeşim..Benimki de bir fikir..Hep siz bilirsiniz zaten..Göreceğim Burak Yılmaz'ı bu sene..Neyse sonuçta Trabzonspor'a çalışıyor..İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam eğer ciddiyse bence yazmasın buraya bir daha.
Sağ forvet Volkan, sol forvet Henrique ve tek santrafor olarak Burak oynamalı. Böyle dağıtırız Manisa'yı.ölümüne trabzon !
Yorum
-
Katılıyorumİlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu takımların maçına bakıyorum da bizim takımımız hakikaten güzel, renkleri güzel, içinde barındırdığı kişileri güzel, oyunu güzel. Güzel takımız.
Yorum
-
Hahaaİlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu an on tane trabzonspor klibi izledim adrenalin tavan yapmış durumda...
allaaaahh
Bende aynen maçlardan önce öyle videolar izleyip gaza geliyorum.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Sabah o kadar artislik yaptım, ligtv'ye para kazandırmıyorum, maçları dreambox'tan izliyorum diye. Şimdi kanal açılmıyor internetimdeki problemler nedeniyle. Nazar değdirdik. Kahvehaneye talim edicez yine.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum