yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Trabzonspor, kamuoyunu sarsan ve derinden etkileyen malum olayların tam göbeğindeydi. Hep de öyle kaldı. Bu şartlar altında takımı lige ve diğer etaplardaki yarışa hazırlamanın zorlukları malum. Ancak son dakikada gelen Şampiyonlar Ligi haberinin de camiada olumlu bir hava yarattığı kesin. Beraberinde gelen son dakika transferleri de kadro derinliğini hayli artırdı. Her ne kadar kamuoyunu şimdilik tatmin edemese de...
Ancak şimdi neler yapıldığının test vakti başlıyor, yani söz bitiyor.
Manisaspor sınavının değeri sanıldığından büyük. Çünkü bu takıma futbola dönüşün resmiyeti anlamında bir motivasyon sağlayacaktır ligin startı. Alınacak iyi bir sonuç ise İnter’li Şampiyonlar Ligi mesaisi için bir moral getirir.
Yani hem moral ve motivasyon...
Şenol Güneş’in geride kalan 3 resmi maça oranla çok büyük değişiklikler yapmasını beklemiyoruz. Asıl değişiklik takımın birlikte oynama yönündeki gelişimlerde yaşanabilir.Manisaspor’un pek değişmediğini ve bu takımın geçen sezon Trabzonspor’a çok önemli puan kayıpları yaşattığını düşünecek olursak 90 dakikanın değeri de sanırım daha iyi anlaşılacaktır. Kredisini erken ve hesapta olmayan kayıplarla kullanma alışkanlığı bulunan Trabzonspor’un Manisa’da yapacağı iyi başlangıç sanılandan çok daha fazla artıları beraberinde getirir.
Son olarak tüm futbol ailesine yeni sezon hayırlı uğurlu olsun.
Ergun Ata
Ergun ata güzel bir noktaya değinmiş..Geçen sene oturmuş kadromuz çok zorlanmıştı manisa da..Yine aynı manisa var karşımızda ama geçen seneki oturmuş kadromuz yok maalesef..
Lig tv yayınını türksattan alıp yalnızca eulsat üzerinden mi veriyor....Şu anda digi seyredenler varsa türksattan seyrediyorlarmı ..Bilgi verirseniz sevinirim...teknik bir konuyu burada dile getirdiğim için affola..
Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
bu maçta inter maçında oynamayacak olan volkan adrian ve burak 90 dk sahada olacaklarını düşünüyorum. ilerideki 4 lümüz henriqe burak volkan ve adrian olacaktır. colman ve zokora arkalarında serkan giray mustafa celustka defansta oynar. ilk yarı 2 farklı öne geçersek colman henriqe ve zokora oyundan alınıp dinlenririlir. halil aykut sapara girer.
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
bu maçta inter maçında oynamayacak olan volkan adrian ve burak 90 dk sahada olacaklarını düşünüyorum. ilerideki 4 lümüz henriqe burak volkan ve adrian olacaktır. colman ve zokora arkalarında serkan giray mustafa celustka defansta oynar. ilk yarı 2 farklı öne geçersek colman henriqe ve zokora oyundan alınıp dinlenririlir. halil aykut sapara girer.
arkadasin yazdiklarina bakiyorumda, colman henrique zokora cikar, halil aykut sapara girer diyor mesela. Ben tek bu macla ilgili konusmuyorum, iyi kadromuz var, eskiden kimi cikaracanda yerine kimi koyacan derdik, bence.
-Umutun yerine kim derdik ( simdi Halil,Viitek )
-Selcuk inan yerine kim derdik ( simdi Zokora )
-Ceyhun gülselam derdik ( simdi Aykut )
-defansta kim derdik ( Giray,Glowacki,Celustka,Cech,Serkan,M.Yumlu var)
Egemen zaten tam ona ihitacimiz oldugu zaman sakatti.
Bu kadro ligin tozunu alir. Sampiyonlar liginden birsey beklemek dogru degil, ilk defa katildik, paramizi alalim, keyifini heyecani yasayalim 6 mac boyunca, ilk icin bu yeterli.
Halilin oynamasi gerekdigini düsünüyorum.
Gercekden cok BASARILI olacagina inaniyorum ve ona cok güveniyorum.
Trabzonsporum saldirmali ve Manisanin ilk 30 Dakikada isini bitirmeli diye düsünüyorum.
Yorum