Birazdan buluşma yerine gidip yola çıkacağız.Ne olursa olsun heyecanım devam ediyor.Sonuçta Trabzonsporumuzu canlı izlicez.Umarım herşey istediğimiz gibi olur.Takımın aklı inter maçında olmamalı kesinlikle.Yoksa zorlanacağımız kesin.Umarım bu maça iyi motive olurlar.
yahu hemşo bu takım tam 6 yıl umuta sabretti. iyi haliyle burağımı oynatmayacak.yüreğini ortaya koyan, kafası gözü yarılan tekmeye kafa koyan burağa ayıp olmazmı? üstelik geçen sene forvet oynammasına rağmen 18 gol atmış 10 küsür attırmış adama ayıp değilmi? sadece fenere attığı golle şampiyonluğu elinden alması bile oynatmaya değer bir harekettir.burak 10 maç kötü oynasa bile, gene oynamayı hak eder..
Burak oynasın kesilmesinde Halille Vittekinde şans bulmasını istiyorum bende diğer renkdaşım gibi...
Gerçi şampiyonlar liginde ki ilk maçlarda Burak zaten yok o maçlarda Vitteki bilmiyorum ama Halil kesinlikle şans bulur...
Geçen yıl şikecilerin köpeği olan tüm takımları ezelim sahada başka bir şey istemiyorum...
Ne mutluki avrupadayız orada onurumuzla mücadele edip çakalları güldürmeyelim ...
Yolun açık olsun TRABZONSPORUM...
Kesinlikle bizim maçlarda ölümüne oyanayıp febeye yenilmek için elinden gelen rakipti manisa, ayrıca manisada ki maçta Onur'a atılan febe çakmakları...Biz unutmadık, işallah oyuncularımız da unutmaz (gerçi o günden fazla oyuncu kalmadı ama Burak yeter)...
yahu hemşo bu takım tam 6 yıl umuta sabretti. iyi haliyle burağımı oynatmayacak.yüreğini ortaya koyan, kafası gözü yarılan tekmeye kafa koyan burağa ayıp olmazmı? üstelik geçen sene forvet oynammasına rağmen 18 gol atmış 10 küsür attırmış adama ayıp değilmi? sadece fenere attığı golle şampiyonluğu elinden alması bile oynatmaya değer bir harekettir.burak 10 maç kötü oynasa bile, gene oynamayı hak eder..
Bak bak bak... Umut da dolanıyordu zaten sahada. Ulan yaaa...
Yorum