Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Manisa'nın son durumu ve muhtemel kadrosu hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
    Manisaspor 2 hafta önce hazırlık maçı için Balıkesire geldi.

Manisaspor hiç iyi sinyaller vermedi. Balıkesirspor çok fazla pozisyon buldu, bulduğu pozisyonların nerede ise tamamı ortadan gelen ve defansın arkasına atılan pozisyonlar ile buldu.

Defans bloklarında inanılmaz sorunları var. Kalabaneyi sattılar bildiğim kadarı ile, yerine Orduspor'da oynayan bir zenci oyuncuyu aldılar. Ama çok da ısınmış bir görüntü vermedi.

Forvet hatlarında yine Isaac ve Makakula var. Makakula çok etkisizdi. Pozisyona dahi giremedi, Isaac bildiğimiz ısaac, bencil, topla oynamayı seven ve pas vermeyen.

Kaç gündür söylüyorum, farklı bir skor bekliyorum Manisa maçından.

Trabzonspor'un kadro yapısına gelirsek, hocanın mantıklı davranıp, Şampiyonlar liginde oynamayacak olan oyuncuları değerlendireceğini düşünüyorum.

Benim kadrom,,

---------------------Tolga Zengin------------------
    Serkan----------Celustka----------Giray-------Marek
    ----------------------------------------------------
    Volkan-----------Colman-------Sapara------------Burak
    --------------------------Adrian---------------------
    -----------------------Vittek (Halil)-------------------

Hocanın zokorayı CL'de değerlendireceğini düşünüyorum. Bu nedenle Manisa maçında olmayacaktır. Volkan - Burak ve Adrian CL'de cezalı olduğundan bu maça ilk 11'de çıkacaktır...
    ---

Yorum

• Güneş'in 11'i şekilleniyor

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Sapara ve Vittek seyahat kadrosunda gozukmuyor o yuzden onlarsiz tahminler yapsak daha iyi..

Kafilede aşağıdaki 18 futbolcu yer aldı:

TOLGA ZENGİN
        ZEKİ AYVAZ
        MUSTAFA YUMLU
        REMZİ GİRAY KAÇAR
        ARKADİUSZ GLOWACKI
        ONDREJ CELUSTKA
        MAREK CECH
        SERKAN BALCI
        SEZER BADUR
        AYKUT AKGÜN
        GUSTAVO COLMAN
        HALİL ALTINTOP
        ALANZINHO
        VOLKAN ŞEN
        PAULO HENRIQUE
        DİDER ZOKORA
        ADRIAN MIERZEJEWSKI
        BURAK YILMAZ
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Manisaspor hiç iyi sinyaller vermedi. Balıkesirspor çok fazla pozisyon buldu, bulduğu pozisyonların nerede ise tamamı ortadan gelen ve defansın arkasına atılan pozisyonlar ile buldu.

Defans bloklarında inanılmaz sorunları var. Kalabaneyi sattılar bildiğim kadarı ile, yerine Orduspor'da oynayan bir zenci oyuncuyu aldılar. Ama çok da ısınmış bir görüntü vermedi.

Forvet hatlarında yine Isaac ve Makakula var. Makakula çok etkisizdi. Pozisyona dahi giremedi, Isaac bildiğimiz ısaac, bencil, topla oynamayı seven ve pas vermeyen.

Trabzonspor'un kadro yapısına gelirsek, hocanın mantıklı davranıp, Şampiyonlar liginde oynamayacak olan oyuncuları değerlendireceğini düşünüyorum.

Benim kadrom,,

Hocanın zokorayı CL'de değerlendireceğini düşünüyorum. Bu nedenle Manisa maçında olmayacaktır. Volkan - Burak ve Adrian CL'de cezalı olduğundan bu maça ilk 11'de çıkacaktır...
          ---
          vittek ve sapara manisaya götürülmedi...

Yorum

• Kadroda genç elemen bulundurma zorunluluğunu yedek kaleciden yana kullanılmasını diyordum hep her maç ceza yiyorduk.Şükür yaptılar onu yedek kaleci Bora yerine Zeki

Yorum

• İlk olarak pangolin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              vittek ve sapara manisaya götürülmedi...
              O zaman kadro tahminim şu şekilde olur,

-------------------Tolga Zengin-------------------
              Serkan--------Celustka--------Giray-----------Marek
              ----------------Aykut--------Colman---------------
              Volkan----------------Adrian-------------------Burak
              ------------------------Halil------------------------

Şenol Güneş iyi hoca olduğu kadar takıntılı bir insan. Bu yeni transferlerin oynatılmaması konusunu hiç anlamıyorum. Sonuç olarak hocanın kadro derinliğini kullanarak iki ligi dengeleyeceğini düşünüyorum. Bu maçta banko oynayacak oyuncuları Volkan-Adrian-Burak olarak görüyorum. (İleri uç için)

Yorum

• Celutska geldikten 10 gün sonra Benfica maçına çıktı arkadaşlar.Hoca eğer hazır bulursa oynatıyor yani...

Yorum

O zaman kadro tahminim şu şekilde olur,

-------------------Tolga Zengin-------------------
                  Serkan--------Celustka--------Giray-----------Marek
                  ----------------Aykut--------Colman---------------
                  Volkan----------------Adrian-------------------Burak
                  ------------------------Halil------------------------

Şenol Güneş iyi hoca olduğu kadar takıntılı bir insan. Bu yeni transferlerin oynatılmaması konusunu hiç anlamıyorum. Sonuç olarak hocanın kadro derinliğini kullanarak iki ligi dengeleyeceğini düşünüyorum. Bu maçta banko oynayacak oyuncuları Volkan-Adrian-Burak olarak görüyorum. (İleri uç için)
                  henrique oynar diye düşünüyorum çünkü ondan iki maçı da kaldırabilecek potansiyel var. pyunu kopardıktan sonra değiştirir.benin düşüncem halil yedek henrique 11de...

Yorum

• Bizim maç analizlerini yapan okg_53 nerelerde..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• Kimse farketti mi bilmiyorum ama 3. kalecimiz Zeki olmuş. Bora da 4. kaleci oldu, yakında gönderilir şahsi görüşüm...
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Benim kadrom,,

---
                        vittek-sapara yok bu maçta.

---Colman--Aykut---
                        Volkan--Adrian--Burak
                        --------Halil---------

bnim tahminim bu yönde, ŞL de de şu ileri altılı ile çıkarız maça;

---Colman-Zokora---
                        Halil-Sapara-Henruqie
                        ------Vittek--------
                        futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          vittek-sapara yok bu maçta.

---Colman--Aykut---
                          Volkan--Adrian--Burak
                          --------Halil---------

bnim tahminim bu yönde, ŞL de de şu ileri altılı ile çıkarız maça;

---Colman-Zokora---
                          Halil-Sapara-Henruqie
                          ------Vittek--------
                          CL kadorunuzun çıkması çok zor arkadaşım.

Halil - Henriqie ve Vittek. Trabzonspor'un forvet mevkisinde oynayabileceği 3 oyuncusu da aynı anda kadroda. Bence imkansız.

Lig için yazdığınız kadro zaten benim de belirttiğim kadro. Böyle çıkacağını düşünüyorum bende...

Yorum

• Macin favorisinin manisaspor oldugunu düsünüyorum.

Buna ragmen en az rakip kadar istersek kazanmaya daha yakiniz .
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kimse farketti mi bilmiyorum ama 3. kalecimiz Zeki olmuş. Bora da 4. kaleci oldu, yakında gönderilir şahsi görüşüm...
                              Daha önce birkaç kez Onur takıma girene kadar Zeki'nin kadroda yer alacağını söylemiştim. Bu Zeki'nin Bora'dan daha iyi bir kaleci olduğu manasına gelmemeli. Ceza almamak adına Zeki'yi almış hoca. Inter maçında yine Bora olur. Onur iyileştikten sonra da ceza ödemeye başlarız...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• henrique sezonu açar manisada.
                                kolay görünen maç fakat kolayı biz zorlaştırıyoruz. geçen seneki masisa maçını unutmamak lazım...
                                Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X