Vay be.Lig başladı onca olayın ardından.Sanki yıllar geçmiş gibi.Geçen sezona artı olarak bizim adımıza bol gollü bir lig olur inşallah.Bu sefer şans da bizden yana olursa,çok güzel olur her şey.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Şu anda bütün tribünlerde kalan toplam koltuk sayısı 7178 (saat 16:00 itibariyle)İlk olarak sametbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim baska bir sorum var, aklima takilan.
Bugüne kadar ne kadar kombine satisi yapildi resmi olarak?
Bilgisi olan varmi? ve rekor kombine satisi nekadardi?
Bu sene en az 15 bin kombine satilmaliydi.
Stat kapasitesi yaklaşık 24500 kişi olması lazım
Yorum
-
Benimkilerde de handikaplı Trabzon varİlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 kuponum var, üçündede 1,75 oranlı Trabzonspor um var
Oranın yüksekliği bu istatistikten geliyor galiba.
Yorum
-
Çok ama çok önemli bana göre ilk maç,şöyle jan jan lı bir galibiyet alırsak öyle devam eder diye düşünüyorum.Zorlanacağımızı da düşünüyorum ama inşallah yanılırım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Ne diyorsunuz tekrar açılır mı?İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir yandan Ligtv'yi iptal edip bir yandan maçı nasıl izleyeceğiz diye kara kara düşünüyoruz... 3üne kadar süre vermişlerdi, ilk defa bugün açtım, kanal açıldı sonrasında elim menüye gidince yayın mayın her şey gitti; şifreye girdi sistem
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Geçen sezon lig beni çok yordu. Sonunda şampiyon olamadığımız bir şampiyonluk yarışı daha kaldıramam. Onun için lig maçlarını pek takip etmeyeceğim. Birde playoff saçmalığını getirdiler tam soğudum.En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 09.09.2011, 16:29.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum