Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vay be.Lig başladı onca olayın ardından.Sanki yıllar geçmiş gibi.Geçen sezona artı olarak bizim adımıza bol gollü bir lig olur inşallah.Bu sefer şans da bizden yana olursa,çok güzel olur her şey.

Yorum

• eğer Cech'in antrenman eksiği yoksa bu maçta denenip, ona göre İnter maçında oynatılabilir belki. eğer kafileye alındıysa..

Yorum

• İlk olarak sametbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim baska bir sorum var, aklima takilan.

Bugüne kadar ne kadar kombine satisi yapildi resmi olarak?
        Bilgisi olan varmi? ve rekor kombine satisi nekadardi?
        Bu sene en az 15 bin kombine satilmaliydi.
        Şu anda bütün tribünlerde kalan toplam koltuk sayısı 7178 (saat 16:00 itibariyle)

Stat kapasitesi yaklaşık 24500 kişi olması lazım

Yorum

• İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3 kuponum var, üçündede 1,75 oranlı Trabzonspor um var Oranın yüksekliği bu istatistikten geliyor galiba.
          Benimkilerde de handikaplı Trabzon var

Yorum

• Çok ama çok önemli bana göre ilk maç,şöyle jan jan lı bir galibiyet alırsak öyle devam eder diye düşünüyorum.Zorlanacağımızı da düşünüyorum ama inşallah yanılırım.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• pislig tv filan ama napalım aldık mecbur.webtv aldım 80tl yıllık Ts paketi...
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Halil-Burak-Henrique üçlüsüyle çıkmamız gerektiğini düşünüyorum maçın durumuna göre Volkan-Halil değişikliği olabilir.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• rüya kutu sos vermeye başladı; bilginize.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir yandan Ligtv'yi iptal edip bir yandan maçı nasıl izleyeceğiz diye kara kara düşünüyoruz... 3üne kadar süre vermişlerdi, ilk defa bugün açtım, kanal açıldı sonrasında elim menüye gidince yayın mayın her şey gitti; şifreye girdi sistem
                    Ne diyorsunuz tekrar açılır mı?
                    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Manisa'nın son durumu ve muhtemel kadrosu hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
                      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Geçen sezon lig beni çok yordu. Sonunda şampiyon olamadığımız bir şampiyonluk yarışı daha kaldıramam. Onun için lig maçlarını pek takip etmeyeceğim. Birde playoff saçmalığını getirdiler tam soğudum.
                        En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 09.09.2011, 16:29.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 1-4 alırız. maç içinde ilk golden sonra salmazsak alırız.
                          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Bende haziran gibi iptal ettirmiştim ama pişman olmadım değil,takımımızın hazırlık maçları için bile birbirimizi yiyoruz lig maçı için nasıl duracağız.

Yorum

• şenol hoca geleneği sürdürmüş yenileri asla ilk maça götürmez sapara - vittek

not : cech konusunda istisna yapmış
                              Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• umarım yarın akşam ilk galibiyetimizi alırız...bizim için iyi oyun iyi başlangıç olsun....Henrique'den gol bekliyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X