Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O değilde takımımızın ne kadar iyi olduğunu haftalar geçtikçe daha iyi anlayacağız.

Yeni transferler takımımızın gücüne güç katacaktır.

Yorum

• 1 Gün 7 Saat 36 Dakika Kaldı
      Sözün Bittiği Yerde Biz Başlarız

BordoMavim

Yorum

• Maçın ilk yarısını izleyemeyeceğim.

İlk şirket toplantısında İzmit'e K.Paşa maçına gitmiştim.Yine bir şirket toplantısı ve yarın akşam.Bu kez kelleyi koltuğa almak için erken henüz 1.hafta.

Yorum

• Simpson,ısaac,makakula gibi oyuncular hala kadrolarında.

İki Yiğit'i ve Mehmet Güven'i de satmadılar.

O kadar da kötü bir kadro gibi gözükmüyor.

Savunmaları kötü Kalabane'yi de kaybettikten sonra.
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Tolga
            Serkan-Giray-Mustafa-Celustka
            Burak-Colman-Zokora-Adrian
            Henrique-Halil

Yorum

• Adrian'ın yerine Alanzinho'nun oynayacağını düşünüyorum ayrıca milli takımdan yorgun dönen Glo'yu dinlendirmeyi tercih edecektir Hoca
              Bana Göre Muhtemel 11'imiz
              -------Tolga--------
              Serkan-Giray--Yumlu---Celu
              Volkan-Colman-Zokora-Alan
              ------Burak-Henrique
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Glowackiyi bende İnter maçına saklayacağını düşünüyorum.

Yorum

• İlk maçlar tehlikelidir,güven, özgüven açısından.

İnşaallah güzel bir başlangıç yapacağız.Allah yardımcımız olsun.
                  Entropi İyidir.

Yorum

• ----------Tolga---------------------

--Serkan--Giray---Yumlu--Celustka--

--------------Zokora----------------

-------Colman----------Adrian-------

---Burak-------Pawel---------Henrique-

Benim tercihim.Ama Şenol Hoca önce burak henri ikilisine yer verecektir, orta sahayı 4 kişi tutacaktır.Halil Inter maçında oynamalı.Pawel lig için yeterlidir bence.

Allahın izniyle kazanacağız.
                    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yarın ki maçt fark bekliyorum.

Manisa gerçekten çok kötü.

Bu sene ligden düşme potasından pek uzaklaşamazlar gibi geliyor bana.

İlk tokatın bizden olması dileğim ile...
                      Aha Recep Hayırlı Olsun Sende renk Değiştirmişsin

Bu Konuda Sana katılmıyorum Kardeşim:

1-Manisa Kadroyu Dağıtmadı ,Oturmuş Bir kadrosu var,Yerinde takviyeler yaptı...

2-İlk Maçlar her zaman belli Oranda Zorlukar taşır...

3-Manisa bize Ters gelen Bir Takım.

Yeneceğiz ama Fark Olmayacak bana göre....

Bana Göre Kümenin en büyük 2 Adayı Ankaragücü ve Gençlerbirliği....

Yaz Bir kenara
                      En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 09.09.2011, 13:14.
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Aykut Akgün;Eren Albayrak ve Henrique;Celustka Parlatmalıyız....Potansiyel Mevcut...

Yorum

• 1-0 falan olmasın. 3 olsun. 5 olsun 7 olsun. Geçen sene bize edilen Onur' a edilen küfürleri unutmadık. ( Tabi Onur' un onlara verdiği karşılığı da ) Attıkları fenev armalı çakmakları unutmadık.
                          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Şu Manisayı nedense hiç sevmiyorum..
                            Kendileride zaten Bizi sevmiyor..
                            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• biraz fazla kalabalık olduk galiba
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Üç Kulvar;En az 50 maç;Uzun Maraton;Sakatlık;Cezalı Duruma Düşme vb....

Alternatifi Bol Kadro Şart...

Azımsanmayacak Güçte Bir Forvet hattımız Var...

Yine Belli Oranda ve Güçte Orta Saha Oyuncumuz Var....

Bana Göre Yeterli Olmayan Bir Defans Hattımız Var....(Stoper vb...)

Ancak Süper Lig için En Üste Oynayacak Bir Kadroya Sahibiz...Şampiyonlar Ligi için Net bir şey Söyleyemiyorum..

Play-Off Sistemiyle Ara Transfer Dönemi Büyük Önem Kazandı... Beklentim Bu Dönemde gerekli Adımların Atılması...

Yeni Sezon Tüm Trabzonspor Camiasına Hayırlı Uğurlu olsun..Umarım Maçların Sahada kazanıldığı, Adil Kararların Alındığı Bir sezon geçiririz...
                                En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 09.09.2011, 13:35.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X