Bu sene kadro tahmini yapmak zor olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Sivas'tan selamlar..Ben kendi halimde evime Digitürk Sivasspor paketini almış Koyu bir Sivasspor taraftarıyım hiç bir klüple en küçük bir husumetim yoktur maçta Sivassporumu desteklerim kazanırsak sevinirim kaybedersek gelecek haftayı iple çekerim diğer takımlarmış taraftarmış pek ilgilenmem ayrıca Manisa maçında başarılar dilerim kardeşlerim dostça maç olması dileğiyle..
Yorum
-
Trabzonspor Taraftarlarının Sanal Alandaki En Büyük Buluşma Yeri Olan Bu Platformda 1 kişinin Beni İstememesiyle Bu Forumdan Gitmem..İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz de şikeci takım taraftarlarını sitemize almıyoruz
pardon satılmış takım !
Yorum
-
Inter maçında bildiğimiz gibi Burak ve Adrian cezalı. Solbekimiz zaten yok. Dolayısıyla Vittek, Sapara ve Cech'i Inter maçında oynatmak zorundayız. Bu oyuncuların ilk maçı Inter maçı mı olmalı? Bana göre bu oyuncularada bu maçta şans vermeliyiz. Mesela bence Cech direk ilk 11 de oynamalı. Fizik olarak zaten %100 hazır. Milli maçlarda sürekli ilk 11 oynadı. En azından bu maçta takıma alışarak Inter maçına çıkmalı.
Yorum
-
1-TSelifİlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEe göreceğiz bakalım bir kişi mi seni istemiyor
2-phxsuns61
3-?Eski Nick : @phxsuns61
Yorum
-
Öncelikle hoşgeldin!!İlk olarak Sivaslı_58_1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Taraftarlarının Sanal Alandaki En Büyük Buluşma Yeri Olan Bu Platformda 1 kişinin Beni İstememesiyle Bu Forumdan Gitmem..
Anadolu'nun bağrından gelen kahraman,milliyetçi Sivaslı kardeşim...
Duyguların samimiyse ben ve benim gibi birçok taraftarımızın adına söylüyorum bunları...
Sivasspor belki de en nefret ettiğim klüptür ama sen ve senin gibi düşünen taraftarlar bu öngörüyü inşallah ilk Sivas deplasmanında çürütür..
Sen bize başarı diliyorsan yürekten,temiz bir ligde de Sivasspor'a sonsuz başarılar...
Sonuçta futbol bir oyun ve bizler bu oyunun mihenk taşlarıyız
2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum