Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sene kadro tahmini yapmak zor olacak.
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• inşallah süper bir başlangıç yapıp ipi yine gögüsleyecegiz.
      ilk 4-5 maçı atlatırsak takım rayına oturur geçen seneki gibi.
      2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• play off sisteminde önümüzde de inter maçının oldğnu düşünürsek önemsiz iyi başlangıç yapmak açısından çok önemli maç.

Yorum

• parçalamaya geliyoruz tarzan...

Yorum

• Sivas'tan selamlar..Ben kendi halimde evime Digitürk Sivasspor paketini almış Koyu bir Sivasspor taraftarıyım hiç bir klüple en küçük bir husumetim yoktur maçta Sivassporumu desteklerim kazanırsak sevinirim kaybedersek gelecek haftayı iple çekerim diğer takımlarmış taraftarmış pek ilgilenmem ayrıca Manisa maçında başarılar dilerim kardeşlerim dostça maç olması dileğiyle..

Yorum

• Biz de şikeci takım taraftarlarını sitemize almıyoruz pardon satılmış takım !
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu maçta Henrique ilk 11 de oynatmamalı bence. Burak, Adrian ve Volkan nasılsa inter maçında yoklar. Bunlarla başlasın hoca. Henrique inter maçı için çok önemli. Onu riske etmesin. Maç zora girerse sonradan alabilir.

Yorum

• tabiki sahada Burak Adrian ve volkan olmalı. cunku onlar inter macinda yoklar. bence de henriqe risk edilmesin.
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biz de şikeci takım taraftarlarını sitemize almıyoruz pardon satılmış takım !
                    Trabzonspor Taraftarlarının Sanal Alandaki En Büyük Buluşma Yeri Olan Bu Platformda 1 kişinin Beni İstememesiyle Bu Forumdan Gitmem..

Yorum

• Ee göreceğiz bakalım bir kişi mi seni istemiyor
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Inter maçında bildiğimiz gibi Burak ve Adrian cezalı. Solbekimiz zaten yok. Dolayısıyla Vittek, Sapara ve Cech'i Inter maçında oynatmak zorundayız. Bu oyuncuların ilk maçı Inter maçı mı olmalı? Bana göre bu oyuncularada bu maçta şans vermeliyiz. Mesela bence Cech direk ilk 11 de oynamalı. Fizik olarak zaten %100 hazır. Milli maçlarda sürekli ilk 11 oynadı. En azından bu maçta takıma alışarak Inter maçına çıkmalı.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ee göreceğiz bakalım bir kişi mi seni istemiyor
                          1-TSelif
                          2-phxsuns61
                          3-?
                          Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• TrabzonsporLu Kardeşlerim Sizlerle Sohbet Etmek İçin Geldim Şu Anda Sizin Misafirinizim Ayıp Ettiğinizi Farkında Değilmisiniz ?

Yorum

• antu coma git sivaslı

Yorum

• İlk olarak Sivaslı_58_1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor Taraftarlarının Sanal Alandaki En Büyük Buluşma Yeri Olan Bu Platformda 1 kişinin Beni İstememesiyle Bu Forumdan Gitmem..
                                Öncelikle hoşgeldin!!

Anadolu'nun bağrından gelen kahraman,milliyetçi Sivaslı kardeşim...

Duyguların samimiyse ben ve benim gibi birçok taraftarımızın adına söylüyorum bunları...

Sivasspor belki de en nefret ettiğim klüptür ama sen ve senin gibi düşünen taraftarlar bu öngörüyü inşallah ilk Sivas deplasmanında çürütür..

Sen bize başarı diliyorsan yürekten,temiz bir ligde de Sivasspor'a sonsuz başarılar...

Sonuçta futbol bir oyun ve bizler bu oyunun mihenk taşlarıyız
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X