En kritik oyuncu Adrian olacak. Kırılgan bir oyun sergilerse orta saha çok çabuk düşer.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Manisa macında şb çakmakları atılmıştı dimi ? Vira Bismillah o zaman
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Geçen sezonki maçta zor bela yenmiştik bunları..
Ayrı bir motivasyon ve hırsla oynamışlardı bize karşı..
Sonra ortaya çıktıki başkanları mamalanmış şikeciler tarafından...
Tarihi bir galibiyet almamız dileğiyle başarılar TRABZONSPORUMMM..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
7 yi vermediler ki adiler.İlk olarak Uluç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçta olacağım
8 gelecek bu yıl inşallah .. Vira Bismillah
Yorum
-
2-0 gibi bir skorla galibiyet alırız bence. Bu sıkışık fikstürde lige iyi başlamak hiç olmadığı kadar önemli, ŞL maçlarından sonra yorgunluk baş gösterebileceği için bu tip maçları mutlak suretle kazanmalıyız.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Cehc i kesinlikle oynatmaz Şenol hoca. Bence 18 de olmayacak.Glowacki sakat değil se girayla oynar.
Ayrıca Vittek ve saparanında kadroda olmayacağını düşünüyorum
Bu arada 3 yabancı yazmışsın eğer yedekleri yazmışsan
İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle____________Tolga__________
Serkan__Giray__Celutska__Cehc
_______Zokora______________
_____________Colman________
__________Adrian____________
Burak_______Halil_______Henrique Vittek,Sapara,Alanzinho,Aykut,Mustafa Yumlu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum