tolga celustka giray mustafa ferhat zokora adrian colman volkan burak eren..bu şekilde çıkmaz ama ben erene inanıyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk yarıda işi bitirelim oyuncular fazla yorulmasın.
Yorum
-
katılıyorum
Eren'den bende çok şeyler bekliyorum. Gençliği büyük avantaj... Kanat akınlarında rakibi çok dağıtıcı bir oyuncu..! Son vuruşlarını geliştirir ise çok iş yapar..!İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga celustka giray mustafa ferhat zokora adrian colman volkan burak eren..bu şekilde çıkmaz ama ben erene inanıyorum...İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
Orada, ama Manisa onu bu sene yagli güreslere yazdirmis çççİlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisadan hep korkmuşumdur.O Ariza orada değil dimi.
Manisa'da korkulacak bir tane oyuncu yok.. Takim olarak birsey cikarirlar bilemem..
Yorum
-
Manisada yaşıyorum. Manisadaki tanıdığım tüm FB taraftarları maça hazırlanıyor. Maçta manisadan çok FB taraftarı olacak, bunun garantisini verebilirim. Bir grup fb taraftarı ise şeref tribününün üst tarafına oturup Sadri Şenere küfür edecek. Bunu bizzat FB manisa başkanının oğlunun ağzından duydum, kendisi arkadaşımdır. Bu arada ben FB tribününden izlicem maçı, dayak yiyen birini görürseniz lütfen kurtarmaya gelin
geçen seneki maçta alanzinhonun golünden sonra kendimi tutamayıp patlamıştım ama dayak yemedim sadece kötü kötü baktılar. Bu senede kendimi titamazsam dayak garanti
Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
Onceden zor gibi gozuken maclar kolay gecebilir tam terside olabilir sezonun ilk maci oldugu icin kimse kolay kolay teslim olmaz gecen sezon 82 puan topladik ikinci yari kolay gecen macimizi hatirliyan varmi?.... bence temkinli olmakta yarar var
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum