Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence şenol haca şöyle çıkacaktır...

Yorum

• Mutlaka süper Lig atmosferi farklı olacaktır ama Manisaspor çok boş.

Geçtiğimiz hafta sonu Balıkesir ile hazırlık maçına geldiler. tam kadro olmalarına rağmen ortada bir kalite farkı göremedik.

Çok zorlanacağımızı düşünmüyorum.

Ayrıca Şenol Hoca'nın Şampionlar Liginde oynamayacak olan oyunculardan bir kadro kuracağını düşünüyorum...

Yorum

• 18 kişilik kadroda 21 yaş altı paf oyuncusu bulundurma zorunluluğu yüzünden TFF'ye iyi para ödeyeceğiz bu sene
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Bu play-off sistemi bu sene kesin başlıyor mu?

Yorum

• .............................tolga
            serkan............giray...........glowacki........celustka
            ..............colman..............zokora
            volkan..................adrian.....................henrique (burak)
            ..........................burak (henrique)

Yorum

• Cech daha Antremanlara cikamadi.Senol Hoca hayatta oynatmaz.
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• slovaklar perşembe günü geliyor... cumartesi oynayacaklarını zannetmiyorum...

Yorum

• arkadaşlar marek idmana çıktı da benim mi haberim yok? kadrolarda boşuna yazmayın onu bence.kadro yapcaksanız gonlunuzden geçeni değilde gerçekleri yazın tolga serkan giray glo celustka zokora colman adrian henrique burak halil idealimiz ama 7 yabancı olduğu için adrian volkan şen mi yada glo mustafa değişikliği olur ona bakıcaz

Yorum

• Şampiyonlar Ligi sayesinde , reklam panolarımız elektronik ve ışıklı olacak.. bu dogrurmu
                    Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şampiyonlar Ligi sayesinde , reklam panolarımız elektronik ve ışıklı olacak.. bu dogrurmu
                      Mecburumuz kardeş,Uefa şart koyuyor elektronik reklam panosu olması için.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İl defa duydum böyle bişey...
                        En son worldmaster tarafından düzenlendi; 06.09.2011, 16:52.
                        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İl defa duydum böyle bişey...
                          Bende ilk defa duydum. Kaynak nedir arkadaşlar bir zahmet yazın..

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şampiyonlar Ligi sayesinde , reklam panolarımız elektronik ve ışıklı olacak.. bu dogrurmu
                            benim bildiğim de elektrikli oynar reklam panoları şampiyonlar ligi tarafından kabul edilmiyor..

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanlış biliyorsunuz sanırsam, Şampiyonlar Ligi maçları aksine elektronik olmayan reklam panolarıyla oynanır.Yani sahanızda elektronik reklam panonuz varsa bile devre dışı bırakılıp normal reklam panosuyla oynanır maçlar...
                              En son Yavuz Selim Bal tarafından düzenlendi; 06.09.2011, 17:42.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cech daha Antremanlara cikamadi.Senol Hoca hayatta oynatmaz.
                                6 ay yedek kulübesi beklemeli

Rehavete kapılmayalım ama yeneriz gibi.Biliyorsunuz geçen sene ilk mağlubiyet Manisa'dan geldi.

+Volkan Şen bu maçta oynar ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X