Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

manisayi hic sevmem,5 tane atip döneriz.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

gecen sene kupa maçında manisaya karşı süper oynamıştık.ondan sonra bize nazar değdi.kesin aziz yaptırmıştır.

Yorum

İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gecen sene kupa maçında manisaya karşı süper oynamıştık.ondan sonra bize nazar değdi.kesin aziz yaptırmıştır.
        sahanın yıldızı jajaydı sanırım...
        ama artık yok
        ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

Lige dair hiç heyecanım yok. Şu Play-off olayı beni soğutacak gibi..

Yorum

şampiyon sahaya çıkacak yeni sezon tüm futbol ailesi ve camiamıza hayırlı olsun. inşallah şikesiz teşviksiz hakedenin kazanacağı maçlar oynanır. trabzonsporumuzdan beklentimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluk.

Yorum

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lige dair hiç heyecanım yok. Şu Play-off olayı beni soğutacak gibi..
              Benide soğutacak.Yaptığın Play Off'u kaldır bari. Koskoca Futbol Liginde, sanki basketbol oynuyoruz. Bu ne yaa ?
              En son Deniz53 tarafından düzenlendi; 27.08.2011, 03:21.

Yorum

Manisa'ya atalım 5 tane gelelim bir de hiç ilgimi çekmiyor stsl şampiyonlar ligi in süper lig out

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

İlk olarak Cemile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  geçen yıl manisa deplasmanı efsaneydi. ekinleri alanzinho 86. dakikada biçmişti, o golü ve tiribünün çıldırmasını unutamıyorum. bir de devre asasında sürekli olarak pet şişe attılar bizim bulunduğumuz tiribüne, maç boyunca da küfür ettiler ama maç sonunda saha olayları nedeniyle bizim kulübe para cezası verilmişti.

aynen hocam...çevre illerde ne kadar fenerli varsa manisadaydı ama alanzinhonun golünden sonraki hallerini görecektiniz
                  ben de zaten bulunduğum sıradan 4-5 sıra yukarda buldum kendimi golden sonra...inanılmazdı
                  特拉布宗冠軍

Yorum

maçlar 10 eylülde başlıcakmış...şampiyonlar ligi maçı var..keşke bizim maç 9 eylülde olsa :/
                    特拉布宗冠軍

Yorum

Artık 7 bitti 8 var...Allah'ın izni ile bu senede en az 78-80 puan alacağımızı düşünüyorum.Play-off olayı beni şahsen lige karşı demotive etti.Ama bir arkadaş anlatmıştı burda sezon sonu puanlar 2 ye bölünüyor ve playoff maçları bu puana göre başlıyor diye. Bu durumda lider olup örneğin 8 puan fark ettıysak play off a 4 puan farklamı başlamış oluyoruz?Yoksa ilk 4 e girenler 0 puanlamı başlayacak playoff a?

Bu sistem Türkiyede tutmaz ama ne yapalım şikecilerin cirit attığı bu ligde onurlu mücadelemize devam...
                      Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

Boşverin play offf u benimde canımı sıkıyor ama Biz polemiğe girmeyelim horoz misali işimizi yapalım geçelim
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

kadro nasıl olur acaba

hayırlı uğurlu olsun yeni sezonumuz
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Bu macin tam gunu belli mi ?

Yorum

İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu macin tam gunu belli mi ?
                              Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi maçımız olduğu için (bu ibareyi kullanmak bile büyük bir gurur) büyük ihtimalle Cumartesi oynanır...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

Muhtemelen açılış maçı bizim maçımız olacaktır. Cuma günü olsa keşke.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X