Manisa bana kalırsa bu sezon küme düşme adaylarının başında gelir. İlk maç, sonrasında İnter maçının olması, geçen sezondan kalma malum durumlar vs. zorlaştırabilir maçı ama muhtemelen kazanırız yani gol yemeden.
Takip etmeyeceğim, maça gitmeyeceğim diyordum da bakalım ne olacak (:
geçen yıl manisa deplasmanı efsaneydi. ekinleri alanzinho 86. dakikada biçmişti, o golü ve tiribünün çıldırmasını unutamıyorum. bir de devre asasında sürekli olarak pet şişe attılar bizim bulunduğumuz tiribüne, maç boyunca da küfür ettiler ama maç sonunda saha olayları nedeniyle bizim kulübe para cezası verilmişti.
Ne güzel ilk maç şampiyon manisaya geliyor Herseneki gibi yine orada olacağız Ve fenev uşağı manisayı busefer farklı yeneceğiz
Buarada hayatımda gördüğüm en karatersiz tarafatar bozuntularından biri manisalılar Maçtan önce dışarıda kedi gibiler yolda yürüken önünden geçemiyorlar Araya tel örgüler girince başlıyorlar küfüre Onları yenmekde acaip zevkli oluyor
Bunlar takviye falan yaptı mı ? Şike soruşturmasına kilitlendiğimiz için diğer takımların transferleri ve son durumları hakkında bilgi sahibi de değiliz.Ancak bizim takım ciddi hazırlık maçları yaptı
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Geçen maç devre arasında atılan pet şişeler, Onur'a atılan Fenerbahçe armalı çakmaklar ve Manisa taraftarının yaptığı Trabzonspor'un şampiyon olamayacağına dair tezahüratlar (anladınız siz onu) unutulmasın. Karşılığında tribünümüzde açılan Karşıyaka atkısı da deli etti Tarzanlar'ı. Bu sene daha çok Kaf-Kaf atkısıyla geliyoruz.
Manisaspor, Samsunspor, Eskişehirspor ve Bursaspor... Üst üste sıkı deplasmanlar, umarım kayıpsız geçeriz.
Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...
manisada manisasporlu yok denecek kadar az.maçlara gidenler hep istanbul takımının taraftarları,özelliklede fenerbahçe.bizim maçlarda da bize karşı olumsuz tezahürat yapanlar işte o istanbul takımlılar.yoksa tarzanlar marzanlar hikaye kendi taraftarları yok.
1-0 olsun bizim olsun.sezona galibiyetle başlamak önemli.bu sezon şampiyon olacağız Allah'ın izniyle
Yorum