Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 atarız panik yapmaya gerek yok..

Yorum

• Hoca Colman ve Henrique'yi dinlendirecek gibi bir söylenti var.

Yorum

• şimdilik onbirden volkanı çıkarıp halili koyun derim ben... bu hafta için,slovaklardan da, cech hariç 18 e giren olmaz bence

Yorum

• ben de fatih'in kadrosunu bekliyorum, slovakları onsekize bile almama ihtimali yüksek..
          her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şimdilik onbirden volkanı çıkarıp halili koyun derim ben... bu hafta için,slovaklardan da, cech hariç 18 e giren olmaz bence
            maçın durumuna göre özellikle colman'ı aykut'la değişebilir.
            her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Bu Zamanda 11 yapılması Çok Güç.Haftalar ilerledikçe Bunu Daha Net bir şekilde Söyleyebiliriz..Şenol Hoca Bile karasız olması Muhtemeldir.Manisa karşısına Çıkacak 11 bana göre Avrupa Arenasında Boy Gösteren 11 Olur Tahminimce...
              Tolga,Serkan,Giray,Glowacki,Celustka,Zokora,Colman,Adrian,Halil,Burak,Henrique....

Edit:Adrian Yerine Alan yazmışım...Düzelttim
              En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 07.09.2011, 14:19.
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu Zamanda 11 yapılması Çok Güç.Haftalar ilerledikçe Bunu Daha Net bir şekilde Söyleyebiliriz..Şenol Hoca Bile karasız olması Muhtemeldir.Manisa karşısına Çıkacak 11 bana göre Avrupa Arenasında Boy Gösteren 11 Olur Tahminimce...
                Tolga,Serkan,Giray,Glowacki,Celustka,Zokora,Colman,Alanzinho,Halil,Burak,Henrique....
                Burak çok lazımdı bize Avrupada
                Més Que Un Club

Yorum

• 5 kişi Macda ki Yerimizi Alacagız

Bence Maca

......Volkan.............Burak..............Henriqe 3 lüsü ile cıkmalıyız....
                  Twitter : @EY61_
                  Youtube : EY61

Yorum

• Alanzinho yerine Sapara oynayacağını düşünüyorum .
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burak çok lazımdı bize Avrupada
                      Bundan Önceki Maçlarda Birbirleri ile oynayan Oyuncular Daha hazır Diğerlerinden...

Yanlış Anladın galiba Birader..
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bu arada ilk 11 dışında , 18 merak ediyorum ben
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim maça Cüneyt Çakır , Fb Maçına Yunus Yıldırım? Nedir bu mesajmı Yunus fb maçlarına verılırmıydı
                          Yunus Yıldırım çok koyu bir fenerbahçelidir ve soyunma odasında Azizden yediği azardan sonra büyük üzüntü yaşamış birisidir. Bu sezon borcunu ödemek için herşeyi yapacaktır.
                          sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                          Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• su cakir sevmedigim bi tip, ilk macta hemen yapistirmislar. adam takimina gore hakemlik yapan biri. avrupada aslan kesilir turkiyede ne ayak oldugunu kendide anlamaz. Ama maci almamiza engel olamaz tabikinem ))
                            İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                            ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Volkan hazır ise Şenol Hoca oynatır. Alanzinho yedek başlar bence.

Yorum

• ............................................tolga.............................................
                                ..........serkan............giray.........mustafa...........celustka................
                                .............................zokora..........colman......................................
                                ..............burak.........................................hanrique.....................
                                ...................................adrian....................................................
                                ..............................halil.............................................................

şenol hoca bu kadroyla çıkmassa bende bişey bilmiyorum bakında görün....
                                & ONUR RECEP KIVRAK &
                                ^^KELEBEK^^

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X