4 atarız panik yapmaya gerek yok..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
maçın durumuna göre özellikle colman'ı aykut'la değişebilir.İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdilik onbirden volkanı çıkarıp halili koyun derim ben... bu hafta için,slovaklardan da, cech hariç 18 e giren olmaz benceher kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
-
Bu Zamanda 11 yapılması Çok Güç.Haftalar ilerledikçe Bunu Daha Net bir şekilde Söyleyebiliriz..Şenol Hoca Bile karasız olması Muhtemeldir.Manisa karşısına Çıkacak 11 bana göre Avrupa Arenasında Boy Gösteren 11 Olur Tahminimce...
Tolga,Serkan,Giray,Glowacki,Celustka,Zokora,Colman,Adrian,Halil,Burak,Henrique....
Edit:Adrian Yerine Alan yazmışım...Düzelttim
En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 07.09.2011, 14:19.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Burak çok lazımdı bize Avrupadaİlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Zamanda 11 yapılması Çok Güç.Haftalar ilerledikçe Bunu Daha Net bir şekilde Söyleyebiliriz..Şenol Hoca Bile karasız olması Muhtemeldir.Manisa karşısına Çıkacak 11 bana göre Avrupa Arenasında Boy Gösteren 11 Olur Tahminimce...
Tolga,Serkan,Giray,Glowacki,Celustka,Zokora,Colman,Alanzinho,Halil,Burak,Henrique....
Més Que Un Club
Yorum
-
Bundan Önceki Maçlarda Birbirleri ile oynayan Oyuncular Daha hazır Diğerlerinden...İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak çok lazımdı bize Avrupada
Yanlış Anladın galiba Birader..Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Yunus Yıldırım çok koyu bir fenerbahçelidir ve soyunma odasında Azizden yediği azardan sonra büyük üzüntü yaşamış birisidir. Bu sezon borcunu ödemek için herşeyi yapacaktır.İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim maça Cüneyt Çakır , Fb Maçına Yunus Yıldırım? Nedir bu mesajmı Yunus fb maçlarına verılırmıydı
sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
su cakir sevmedigim bi tip, ilk macta hemen yapistirmislar. adam takimina gore hakemlik yapan biri. avrupada aslan kesilir turkiyede ne ayak oldugunu kendide anlamaz. Ama maci almamiza engel olamaz tabikinem
))
İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
............................................tolga.............................................
..........serkan............giray.........mustafa...........celustka................
.............................zokora..........colman......................................
..............burak.........................................hanrique.....................
...................................adrian....................................................
..............................halil.............................................................
şenol hoca bu kadroyla çıkmassa bende bişey bilmiyorum bakında görün....& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum