Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Henrique ne yaptı.
    İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    paulo neden yedek başladı ?bunuda sormak lazım.halili 5 kez keser paulo
    İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tunahan ne dedi Şenol Hoca Paulo'ya ?
    Şenol Güneş;Oyuna ilk 11de başlatmayı düşündüğüm oyuncular hiçbirşey yapmadı.İlk 11'de oynatırım dediğim oyuncuyu önümüzdeki maçta ilk 18'e alırmıyım düşünmeye başladım.
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• sonuc cok fazla önemli degilde 3 ay gibi bi zamanda becerebilirsek iyidir takim olmayi. SL maclari bunu hizlandirabilir.

maca gelince Manisa haketti diyebiliriz beceriksizligimizdende faydalanarak. Keske kirmizi kart olmasaydi güzel mac olcakti. Simpson yine takti ve Nizamettin, Adrian gözüme batanlar.

Forma dizaynini pek begenmedim.

Hayde otele.
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Oynamak için gol yememiz gerekiyor bizim. 10 Kişi rakibe 2. golü atamıyoruz. Daha doğrusu atmıyoruz defans yapıyoruz. Golü yedikten sonraki oyunu 2. yarının başında oynayacaktık.
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yediğimiz gol çok komik.

Yorum

• burda herkes birbirine gaz veriiyor, sakına gidip klübü basmayın ha! bu ne ya eleştirilir ama bu kadar kan kusmak ta neyin nesi.. iyi geceler beyler,
            Emekleri çaldın yine.
            Günahkarsın Fenerbahçe !
            Ama bu dünyada, ama Ahirette,
            Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• evvettt görelim daha ilk haftada kimler diyor bu takımdan bi bok olmaz diye ? hani bilelimde ilerde bir bok olursak ona göre muamele edelim. bazı şeyler hiç değişmez. mesela bizde bu anlık bileti kesmeceleri .
              Zuğaşi Berepe
              Çoban Express

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1 - Şenol hocanın vermesi gereken bir karar var takımın başında kalacak mı yoksa yerine Ünal hocayı mı bırakacak?

2 - Ben Halil'i beğenenlerdenim. Takımın en kötüsü vs gibi yakıştırmalar yapanlara henüz bir anlam veremedim.

3 - Alanzinho yerine Aykut girmeliydi.

4 - Zokora fena.
                Hepsine de katılıyorum. Bugünkü değişiklikleri nedense Ünal Karaman yapmış gibi hissediyorum, çünkü çok saçma değişikliklerdi ve Şenol Hoca bu kadar yanlış değişiklik yapmazdı.

Halil'de çıkana kadar gayet iyiydi nasıl en kötü oluyor onu anlamadım. Ama Volkan çok etkisizdi.

Alanzinho yerine Aykut girseydi Manisa öyle yürüye yürüye gelerek gol atamazdı. Belki yine yerdik ama böyle artık amatör takımların bile yemediği bir golü yemezdik.
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sapara, vittek, Aykut?

Nerde bunlar?
                  Sapara - Vittek kac antremana cikti?
                  1

Yorum

• Kadromuzun alternatifli olması bizim için avantaj daha da istekli oynaması lzım futbolcularımızın
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• onca ay beklediğimiz takım bu olmamalıydı.
                      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Arkadaşlar Barcelona bugün ilk yarı 2-0 önde bitirdiği maçta 2-2 berabere kaldı...Sakin, Inter maçında herkes pişman olacak bu eleştirilerine...

Yorum

• Serkan antrenman filn yapmasın.
                          Önü arkası 10 metre boş olan bir futbolcu topu nereye atacağını bilmiyorsa oynamasın Trabzonsporda.
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• bence takımda ki oyuncuların hiçbirinde sıkıntı yok tek sıkıntı rakip 10 kişi ve biz 1-0 öndeyken oyuncuların çok gevşek davranması kenar yönetimi de buna müdahele edemedin pozisyonları lakayitçe harcadılar
                            fırtına geliyor

Yorum

• yedigimiz Gole cok fazla takilmayin.
                              Madridde Gol yiyor.
                              Hatasiz oyun yok!

Bu Macda eksik olan ikinci Goldü.
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X