Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 34.Hafta | Karabükspor 0-4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sivasın yan hakemine dikkat... yok böyle bir olay... deli oldum... maç 2-1 olacaktı...

Yorum

• Egemen bildiğin buz adam yav. Bu adamı nasıl elimizden kaçırıyoruz. Çok yazık valla.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• devra arası ayarlarlar. boşuna heyecan yapmayın

Yorum

• alex gene kaçırdı. allahım bizim sampiyonlugumuzu istiyor. inanın arkadaslar inanınnnnn
          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Hayrettin'e dikkat...

Yorum

• Saniyeler geçmiyor ya. Sürekli Fener kaçırıyor inşallah atamazlar.

Yorum

• Bizim oyuncularımızda dinlemeye geçti yine. Bırakın fener maçını. Kendi işinize bakın yiyeceksiniz şimdi.

Yorum

• Allah belanı versin fırat aydunus

Yorum

• Sivas güzel atak yapıyor ama en azından bir gol atsa Sivas bizi coşturur yaa.
                    Çok sakat durumdayız ...
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Alex boş kaleye atamadı..Ya rabbi geçen sene Bursa'ya verdiğin gibi bu sene de bize mi nasip edeceksin yoksa?

Yorum

• Allahın ne oluyo Alex boş kaleye kaçırıyor falan. Allahım sadece senin adaletine sığınıyorum Yarabbim..

Yorum

• bu pozisyon cok iyi oldu, sivasli ugur yerde yatarken fener gol atiyordu az daha. Tribunler fenerin ne mal oldugunu anlamistir umarim... Allahim goruyorsun bunlari, goruyorsun...

Yorum

• İlk olarak SaLDo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            alex gene kaçırdı. allahım bizim sampiyonlugumuzu istiyor. inanın arkadaslar inanınnnnn
                            aynen kardeşim bende öyle düşünmeye başladım...

Yorum

• Sivas tüm sesonda böyle kötü defans yapmadi beyler!

Yorum

• allahim yardim et takimimiza

Yorum

Yükleniyor...
                                X