Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 34.Hafta | Karabükspor 0-4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sivas teke tek kalıyordu kaleciyle.
    OFSAYT YOK HAKEM OFSAYT VERDİ
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• zamanı 1 saat ileri almak istiyorum

Yorum

• eyy allahım bugünden beri utanarak dolaştım sen bilirsin

Yorum

• sivasin %100 luk pozisyonunu ofsayt diye kesti serefsiz yan hakem. Allah'im goruyorsun bunlari,,,

Yorum

• Yuh ulan kestikleri pozisyona bak.. Ofsaytla alakasi yok yaziklar olsun..
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Erman kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ofsayt kaldırdı şerefsiz hakem. Ofsaytla uzaktan yakından alakası yoktu. Yok arkadaş yok, yapmayacaklar bizi şampiyon ..

Yorum

• gökhan oynayamayacak

Yorum

• Allah'ım...

Hayırlısıysa...

Yorum

• verilen ofsayta bak şerefsizsinizlan şerefsiz

Yorum

• Yuh Sivasa ofsayt caliyor adam ne güzel teke tek kaliyordu Allah belani versin hakem! Hemde hakemin önünde oluyor bu olay hakem baka baka göre göre ofsayt verdi.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sivas'ın gölünü gösterdiler mi? Ben mi kaçırdım?
                        Sen kaçırmışsın. Kaleciyle karşı karşıya yere sektirerek vurdu.
                        Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                        sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Arkadaşlar sivasın % 100 ofsat olmayan gol pozisyonunu hakem ofsayt verdi

Yorum

• sivas gole giderken ofsayt diye kesti serefsiz yan hakem, alaksi yok ofside ile..
                            BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Maçı sattılarsa onların bileceği iş.

Biz serefimizle oynadık oynuyoruz. Gerisi Allah a kalmış.
                              "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• Gökhan Gönül çıkacak herhalde
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Yükleniyor...
                                X