Ankaragücü 4-2-1-3 gibi bi sistemle sahada olacak 3 tane direk santrafor oyunda..sestak sağda fatih forvet arkası ve uç santrafor vittek..hayırlısı bakalım
Spor Toto Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 İ.B.B.
Daraltma
X
-
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
-
-
yahu ne diyoruz bazılarımız anlamıyorum...
maçtan önce hala 9 puanı konuşuyorsun,hala yönetimine giydiriyorsun, hala birisini b.kluyorsun. olacak şey mi yahu?
9 puan diye diye çatlayacak olanlar varya,hani her b.ku şu 9 puanın kapanmasına bulanlar,ulan hadi biz 9 puanı kapattık, adamların kafadan masada kazandığı 15 puana nie ses çıkarmıyorsunuz?
ve ya ses çıkarıyorsanızda, adamların beleş 15 puanına çıkardığınız sesin 2-3 katını niye 9 puana çıkarıyorsunuz.anlamıyorum ben sizi. yemin ediyorum anlamıyorum.
herkes üzerine alınmasın bunu; bunu bu süreç içinde bizim başımıza açılan onca belaya,itliğe,köpekliğe rağmen en büyük hatayı yönetime,hocaya,oyuncuya bulanlar alınsın. sizi gidi mükkemmeller. maçtan önce illa adamı çıldırtcaksınız ya.Entropi İyidir.Yorum
-
Ligtv'nin verdiği Ankaragücü kadrosu şöyle:
Senecky, Uğur Uçar, Aydın, Rajnoch, Özgür, Adem, Kağan, Turgut, Gabriç, Sestak, Fatih Tekke
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
-
trabzon şampiyon olmuş olmamış önemli değil. biz arma için buradayız...trabzonspor dünyanın en büyük kulübüdür... lig tv ts taraftarlarıyla röpörtajıYorum
-
Diyelim rakibimiz puan kaybetti, bizde taraftarın bu durumundan dolayı konsantre olamadık, tam anlamıyla asılamadık maça, rakibimize baskı kuramadık ve biz de puan kaybettik, bu taraftarın yaptığı normalmi şimdi? Böyle bir gün de atmosfer böyle kötü olmamalıydı..Yorum
-
BiSMiLLAHirRAHMANirRAHiM
Ben sezon basindan beri duami ediyorum, ben sampiyonluga inaniyorum arkadaslar! Dualarimin kabul olacagina inaniyorum. Inanmayanlar bi zahmet ciksin bu Forumdan bence...BORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
bol gollü maç olacak gibi ankaragücü tam kamikaze...Trabzon'da herhangi dernek, kulüp yada grupta
Bilmem ne odası, falanlar derneği gibi her yerde
siz, biz, onlar ayrımı olur
bu ayrım da tamamen siyaset içeriklidirYorum
-
2005-2006 sezonu
32.hafta :
1.Fenerbahce : 77
2.Galatasaray : 77
33.hafta :
1.Fenerbahce : 80
2.Galatasaray : 80
34.hafta :
1.Galatasaray : 83
2.Fenerbahce : 81
2009-2010 sezonu
32.hafta :
1.Fenerbahce : 70
2.Bursaspor : 69
33.hafta
1.Fenerbahce : 73
2.Bursaspor : 72
34.hafta
1.Bursaspor : 75
2.Fenerbahce : 74
2010-2011 sezonu
32.hafta
1.Fenerbahce : 76
2.Trabzonspor :76
33.hafta
1.
2.
34.hafta :
1.
2.
Bu tablo diyorum,ümitsiz olmayın diyorum,inanın diyorum,Şampiyonuz diyorum.
Başka da bir sey söylemiyorum.
Yorum
-
Arif gitsin kumda oynasın.
Ben 2 saat öncede dolan bir maç hatırlamıyorum.
Ben maça gidecem , ama hala evden çıkmadım benim gibi binlerce insan var.
Avni Akerde maça 1 saat kala stat'a yöneliş başlar ve maç başlayana kadar sürer kimse boşuna kendini yormasın.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyenYorum
-
ya renkdaşlar rahat olun..ankaragücü kanatlara hücümcu koyarak sağlama aldı santos ço0k fazla cıkamayacaktır nitekim gökhan da öyle en iyi savunma hucumdur felsefesi, ne yani bi satrafor alıp bi tane ortasaha veya defans oynatsa maç garanti mi olacak ? yok öyle bişey, mesut bakkalın ve en önemlisi tekkenin olduğu takımda en ufak yamuk olmaz..oldurmazlar rahatlayın1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum