Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 İ.B.B.

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Canberk bunu neden sundum biliyor musun bilmeden yorum yapma !!

Biz inanıyoruz sonuna kadar ben onu belirtmek istedim anlamadan bilmeden karşındakilere ters çıkma.
    En son Asi Çaykaralı61 tarafından düzenlendi; 15.05.2011, 23:40.
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Bu aleme FAZLAYIZ
      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• dedim 50 kere dedim 100 kere dedim masa başında olayı götürecekler aynı tezgahı kurmak lazım yoksa şampiyon olacaz diye boşuna çabalamayalım dedim, eğer şampiyonluk istiyorsak bunu yapmaktan başka çare yok yok yooooooookkkkk.........

al işte fener t shirt ile cevabı verdi bütün ülkeye başta bizlere, şuradan şampiyonluğu vermek gerçekten çok canımı acıttı.. inanılır gibi değil, 2. devre resmen göstere göstere ''liğme liğme doğradılar'' bizi çıtımızı çıkaramadık. yine kaybettik yine kaybettik..
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yok yahu bir yere gitmiyorum sinirli olanları yatırayım diyorum ...Erdal Hocam artık iyiden iyiye forumda siyaset konuşulması gerektiğini düşünmeye başladım...
          O halde ben başlatayım...Şahsen gelinen noktada siyasilerin payının olduğuna inanmıyorum. Ama buna rağmen algı bu ise bunda onların sosyoloji bilmemelerinin payı büyük...Ve ben sırf bu yüzden sandığa özenle hazırlayacağım bordo mavi pusulayı atacağım...
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Sadri Şener sessizliğini koruyor
            "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Lig bitti biz bugün şampiyon olduk gururluyuz,fenerbahçenin bir haftaya daha ihtiyacı var.
              Alkışlayalım takımımızı,sevinelim,seneyi düşünelim.

Yorum

• Ben genede diyorumki bu fenevlilerin şampiyonluk kutlamalarını kaydedın bir yerde bulunsun lazım olur belki ilerde

Yorum

• Çocuklar hepinizi alınlarınızdan öpüyorum. beraber yaşayacak bir 90 dakikamız daha var belki aranızda ayrılanlar olacak ama biz kalacağız kalmak zorundayız bu ülkenin makus talihini biri değiştirecekse bu yine biz olacağız. Hiç unutmadan unutturmadan " bu sene de şampiyonluğa oynayacağız"!
                  Siz yılgınlığa düşmeyin başınızı dik tutun ve çıkın son 90'ınızı oynayın sonu ne olur diye düşünmeyin çıkın ve DİK OYNAYIN biz yazılı olarak değil tüm milletin gözünün içine soka soka oynuyoruz bu oyunu!
                  Şampiyonluktan daha değerlidir teriniz! Hepinizi çok sevdik ve çok seveceğiz bunu hayatınız boyunca unutmayın. varsa hakkım hepinize Helal ediyorum. Sizin dışınızda gelişen olaylarda hakkıma girenler varsa Mahkeme-i Kübra'da bekliyor olacağım hepsini! amiyane tabirle kim kimin kucağına oturacak işte o zaman göreceğiz!
                  Biz bu ülkeyi temizleyeceğiz çocuklar siz sahayı temizlediniz İnşallah bizler de dışarısını temizleyeceğiz!
                  Ama unutmayın bitmedi bir 90 daha var!!!
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• "Bu işe sadece oyun"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında hak ettikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.

Güneş, 3-1'lik galibiyetleriyle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, kendi sahalarında kazanmak zorunda oldukları bir karşılaşmaya çıktıklarını belirterek, ''Bu bir oyun. Biz bu oyunu emek vererek kazanma adına işimizi yapmaya çalıştık. Özellikle ilk yarı çok pozisyonlar bulduk. Sonuç daha da farklı olabilirdi'' dedi.

İkinci yarı zaman zaman rakibin de atakları olduğunu ifade eden Güneş, ''Biz kontrollü oynamaya çalıştık. İkinci yarı daha durgunduk. Rakibin de atakları vardı. Ama maçın geneline bakılırsa hak ettiğimiz bir sonuç aldığımızı düşünüyoruz'' diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 3 puan aldıklarını ancak gördükleri kart nedeniyle iki oyuncularını kaybettiklerini dile getiren Güneş, şöyle devam etti:

''Böylesine bir maçta iki oyuncu kaybetmek enterasan geldi bana. Allah'tan Abdullah Avcı, az önce canlı yayında ilk pozisyonda penaltı şüphesi olduğunu söyledi. Bizimle oynadıkları ilk maçta da aynı şeyleri söylemişti. Nedense bizim maçta aleyhte, lehte kararlar gündeme geliyor. Ama bugün Holmen'in ayağı yere vurdu ama arkadaşımız onu göremedi. Kamuoyunu nasıl yönlendirirseniz öyle oluşur. Bu oluşum yeni değil, önceden beri yapıldı. Biz bu işe bir futbol oyunu olarak bakıyoruz, diğer oyunlar içinde olmadık. Bugün de futbol adına iyi şeyler yapmaya çalıştık. Hatalarımız var, doğrularımız var. Bunu seyircilerimizin, oyuncularımızın böyle bilmesini istiyorum. Sadece bugün hak ettiğimiz bir sonuç ve toplamda şu anda aldığımız 79 puanımız var. Bizim için eksik puanlar tabi ki olmuştur. Temennimiz 102 puan almaktı, olmadı. Şimdi bir hafta sonra oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçıyla 82 puan yapmak istiyoruz. Ondan sonra bakacağız.''

Güneş, bir gazetecinin, ''Az önce kulüp genel sekreteri Hasan Yener, 'umarım Aykut Kocaman'ın yüzü kızarmıştır' şeklinde açıklama yaptı. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?'' yönündeki sorusu üzerine ise şunları kaydetti:

''Başkalarının ne konuştuğunu, dedikodusunu ben hiç yapmadım. Bugün de yapmam. Ben sahaya çıkıp futbolumu oynamaya çalıştım. Yarış adil veya değil söylemini doğru bulmuyorum. Bu çirkinliği oluşturmayın. Ayak oyunlarına alet olmayın. Medyanın görevi tarafsız kalmaktır, gördüğünü yazmaktır. Dedikodu yaparak kavga ortamı yaratmak değildir. Özellikle size tavsiye ediyorum. Benim yöneticim veya rakip takım antrenörüyle ilgili bana soru sormayın.''

''Seyirci gelmiyor, Trabzonspor'un morali bozuk, maçları çok zor kazanıyor'' denilerek medyada yönlendirmeler yapıldığını savunan Güneş, ''Fenerbahçe'nin Gaziantepspor maçında olmayan pozisyonda bir gol attı. Kamuoyu oluşturduğunuz zaman tarafsız olmuyorsunuz. Gazete kupürlerini daha sonra ben size vereceğim. İsim olarak da vereceğim. Ama şu anda doğru bulmuyorum. Şunu söylemeye çalıştım, kamuoyu oluşturup bizi yarışta piyon olarak kullanılmasını doğru bulmuyorum'' diye konuştu.

Güneş, kendi maçıyla ilgili konuştuğuna değinerek, şöyle dedi:
                    ''İki oyuncumuz kart gördü. Attığımız gol doğrudur, değildir bunlar tartışılabilir. Kulüpleri taraflı olarak yorumlamayı doğru bulmuyorum. Biz işimiz iyi yaptık, emek vererek yaptık. Kimseden yardım beklemedik, Kimsenin de yardımıyla buraya gelmedik. Dün de öyle söyledim, bugün de öyle diyorum, lig bittiği zamanda aynı söyleyeceğim. 82 puan alırsak, şampiyon olursak da aynı şekilde olmazsak da aynı şekilde söyleyeceğim. Sezon başından beri maçları kazanmak, rakibe üstünlük sağlamak, oynadığımız oyundan keyif almak ve vermek için mücadele ettik. Bunu yaparken de hatalarımız tabi ki oldu.''

VARSIN ŞAMPİYON OLMAYALIM İŞTE BU YÜZDEN ŞENOL HOCAYI BU KADAR SEVİYORUM, HELAL OLSUN HOCAM...

Yorum

• İlk olarak maddox_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu aleme fazlayiz
                      bu aleme fazlayiz!

Yorum

• Gene başlamıız "yönetim istifa, vs" karamsarlığına.. nedir bu sanki haftalardır galip gelemıyoruz 3-4 sene öncesını unutuyoruz galıba... yönetımın eksığı yokmu kesınlıkle... özellıkle sacma tranferlerde.... trabzonsporun masa başında ve lobide güçsüz olması... olummlu yaptığı en önemlı şey CAMIAYI BIRLEŞTIRMESI...
                        TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
                        İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O halde ben başlatayım...Şahsen gelinen noktada siyasilerin payının olduğuna inanmıyorum. Ama buna rağmen algı bu ise bunda onların sosyoloji bilmemelerinin payı büyük...Ve ben sırf bu yüzden sandığa özenle hazırlayacağım bordo mavi pusulayı atacağım...
                          bunu Trabzona nasıl anlatacağız peki?

Yorum

• ben Aziz yıldırımı İst medyasını fenerasyonu ve mhk yı tanıyorsam iki sene üst üste son maçta şampiyonluğu vermezler,
                            Azizi son zamanlarda hiç medyada gördünüz mü adam o kadar kendinden emin ortalığa bile çıkmıyor devre arasında kesin şampiyyonuz dedi ve çekildi sonrada piyonları oynamaya başladı bizde piyonlarına Vezirimizi atımızı filimizikalemizi yedirdik adam diğer taşlarını kullanmadı bile

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Erdal abi bu ikinci yaridaki maclardan sonra senin soyledigin Avrupa soylemine dahada inanmaya basladim. Anahtar Avrupa'da
                              1

Yorum

• Herkese iyi geceler uyumaya çalışıcam becerebilirsem, kalbini kırdıklarım olduysa haklarını helal etsinler ama vatana millete ve vatandaşlıklarına dair söylemlerde bulunan arkadaşları tekrar kınıyor ve sağduyuya davet ediyorum...
                                HAMİ_41

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X