güzel bir galibiyet aldık inşallah gelecek hafta Allahın izniyle şampiyonluğu kutlarız Burağın cezalı olması kötü oldu ama onun yerine engin oynayabilir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 İ.B.B.
Daraltma
X
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforumun cılkı çıktı , en iyisi ben gideyim yatayım hatta herkes öyle yapsın !!!
Bütün herkese iyi akşamlar.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
FB nin ilk Penaltısı kesinlikle penaltı değil, 2. penaltı penaltı ama Kırmızı yanlış,3. penaltı penaltı ama verilen sarı ki 2. penaltıda durum ne ise aynısı ama Cüneyt Bey heralde dğru kararın sarı olduğunu devre arası öğrendi ki bu sefer sarı verdi.
Hakeme sallamanın manası yok. Aynı hakem Antep maçında bizim lehimize olmayan penaltıyı verdi ve adamları 10 kişi bıraktı. Sıklıkla ve çoklukla FB ye de olsa bize de olmayan penaltı çalındı. Bu işin içinde bunlar var.
Mustafa Denizli den tiksinirim ama bu akşam doğru bir söz söyledi ( doğruyu o söyleyince bile sevimsizleşiyor ayrı nokta). "Trabzonspor taraftarı bu takımı coşkuyla alkışlaması gerekirken neredeyse herkes ağlamaklı tribünlerde. Bu takım şampiyon olamazsa - ki olabilir hala- bile şampiyon takımla aynı puanı almış olacak. Bu futbolcular sonuna kadar alkışlanmayı ve kucaklanmayı hak etmişken taraftarın bu şekilde davranması doğru değil" dedi
Sonuna kadar katıldığım bir yorum oldu. Ben evet çok üzülüyorum, ama hala umudumu koruyor ve inaıyorum ki şampiyon BİZ olacağız. Ama OLAMAZSAK BİLE BU FUTBOLCULAR VE TEKNİK HEYET takdiri, alkışı, sevgi ve desteği sonuna kadar hak etti.
2. yarı başlamazdan önce hatırlayanlarınız olacaktır ki yorumcular TRabzonspor'un 12 (oniki) puan kaybedeceğini ve ŞAMPİYON OLACAĞINI söylüyorlardı. Biz henüz sadece 11 (onbir) puan kaybettik. Ama kimse FB nin bu çıkışını ve başarısını (Hakem katkılarını herkes bekliyordu o ayrı) beklemiyordu. Dürüstçe hangimiz bekliyorduk ki?
Sözün özü ben futbolcu kardeşlerime varsa hakkımı helal ediyorum ve onları canı gönülden alkışlıyorum. Varolsunlar sağolsunlar.
AMA OLUR DA HAMİDOLAR BİZE BİR KIYAK ÇEKERLERSE VAY ANAMM VAYYYY TUTMAYIIIN BENİİİİİ
Başınız öne düşmesin, ağzınıza zehirden sözler dolmasın. Şen olun, DİK OLUN, utanılacak bir şey yapmadık.
Bütün kalbimizle son haftayı bekliyoruz oldu oldu, olmadı canız sağolsun27 bekledik 1 sene daha bekleriz. Değmez mi TRabzonspor'um için?
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadri şener giderse kim başkan seçilebilir onu konuşalım beyler
1.sezon:3.lük
2.sezon:türkiye kupası
3.sezon:şanpiyonlukta at başı gidiyoruz
sadri başkandan önce:
:sürünen bir klüp
bence sizin zihniyetinizdekileri bu forumdan hangi bahane ile sildiririz onu konuşalımTÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR
Yorum
-
Abi nasi bi ulkeyiz anlamiyorum. Sivasin baskani fenerli. Ankaragucu baskani da gecen hafta fenerliligimi azize oldugu surece rada kaldirdim dedi, yani o da fenerli. Fenerli bi yazar allah sukur fenerden baskasinin sampiyonlugunu istemedi demis, guya laf sokmus. Ulan kac takimla oynuyosunuz ligde...
Yorum
-
Taraftarlarımızdan coşkulu karşılama
Takımımızın Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maç öncesi taraftarlarımız takımımızı coşkulu bir şekilde karşıladılar.
Yeni Mahalle mevkiinde toplanan taraftarlarımız yaktıkları meşaleler, yaptıkları tezahüratlarla eşliğinde takımımıza maç öncesi moral verdiler.
Diğer Fotoğraflar
Yorum
-
İlk olarak bladex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadrişenerin dönemi
1.sezon:3.lük
2.sezon:türkiye kupası
3.sezon:şanpiyonlukta at başı gidiyoruz
sadri başkandan önce:
:sürünen bir klüp
bence sizin zihniyetinizdekileri bu forumdan hangi bahane ile sildiririz onu konuşalımTrabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
Trabzonkaplanı denen arkadaş senle muhattap olan arkadaşlar adına özür diliyorum.Seninle darıca hayvanat bahçesinde sürüngenler var onlar ilgilenecek, ben yer ayırttım.Hadi koçum yürü anca gidersin....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Cengiz hocam, nereye gidiyorsunuz? Asıl bu akşam burda olacağız ve dertleşeceğiz....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadri şener giderse kim başkan seçilebilir onu konuşalım beyler
Yorum
-
tuzağa düşmeyin, dik durun, feneri de diğer tkaımlardan ayırmayın. istanbul takımlarının hepsi aynı kalitedeir. ne zaman şampiyonluğa oynadık, birkere bile diğerleri bizim rakibimizden 1 puan dahi almış değildir. bu şerefsizliğin olduğu ligde bizim hedefimiz avrupa olmalı. bunun altında çok başka şeyler var da bana şampiyonluk falan değil, uyuşmuş insanlarıızın tavrı koyuyor. özkan sümerin gösterdiği tepkiye bizim insanlarmız tepki gösterirse olaağı budur, alırlar elinden ekmeğini. koy tavrını, göster protestonu bak gıkları çıkabilyor mu? ama biliyoruz ki albayrak zihniyetlileri başımıza getirip, yine uyuşturacaklar bizi. hele hele hemşerim olmasından utandığım o gsli TOKİ başkanı yok mu? ah ahhhh...OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleküfür etmeyin. hosuna gidiyor sizin ceza aldiginizda.
Ceza nedirki Rayman biz zaten onca sene ceza ve aci cekiyoruz burda bann yemek bize viz gelir burdan bann yemek onca cezalara karsi bir hictir varsin olsun bann yiyelim zaten öldük.Beni sadece ve sadece ayakta tutan Islam ve Memleketim Trabzondur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum