Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 31.Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Gaziantepspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak esiroglu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    emenike inşallah kart görmemek için çıkmıştır.karabük'te takılcak inşallah fener.
    Fenerli caner erkin şu açıklmasına bakın;
    'trabzonspor'un 3 bÜyÜklerİn İÇİne gİrdİĞİnİ dÜŞÜnmÜyorum''

Şampiyonluk mücadelesi yaptıkları trabzonspor ile aralarındaki rekabetin bu sezonluk olduğunu dile getiren caner erken, ''trabzonspor'un '3 büyüklerin' içine girdiğini düşünmüyorum. Galatasaray ve beşiktaş bizim ezeli rakiplerimiz. Onların düşük bir sezon geçirmeleri ve yarıştan erken kopmaları, trabzonspor'un bu kadar öne çıkmasına sebep oldu. Ben inanıyorum ki; trabzonspor puan kaybedecek ve biz inşallah ankaragücü maçında taraftarımızın karşısına hem lider hem şampiyon olarak çıkacağız'' şeklinde konuştu.

"dÜŞÜnmek" İÇİn İnsan olmak lazim.zeka lazim beyİn lazim .
    Hatta fenerlİ olmamak lazim
    fenerbahçe dünya pisliğidir..
    her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Trabzonspor anneni sevsin senin şerefsiz.
      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• arkadaşlar bizler saha dışı etkenlere çok fazla takılırsak futbolcuların eline bir koz vermiş oluruz. zaten bizi şampiyon yapmayacaklardı derler. eskişehir maçının son dakikalarında Jaja topa vurma yerine Burak'a verseydi dış etkenler buna engel mi olacaktı? tamam bazı oyunlar oynanıyor ama bunlar bizim kazanmamız için bence çok büyük engel değil.
        TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

• caner erkin doğru söylemiş. Trabzonspor, fener,bjk ve gese ile aynı kategoride değil. aslında bjk'yi de aynı kategoriye koymamak lazım. fener ve gese tüm şampiyonlukları şikeyle kazanmış yegane iki takımdır. bu iki takımın tarihinde bir tane bile temiz şampiyonlukları yok. o sebeple Trabzonsporun ismi bu iki şikeci takımın ismi anıldığı yerde anılması doğru olamaz. evet onlar büyük ama şikede büyük takım. Trabzonspor'un 6 şampiyonluğu da tertemiz şampiyonluklardır. o sebeple caner erkin doğru bir noktaya parmak basmış. inşallah en kısa zamanda Trabzonspor taraftarı da kendisine güzel bir parmak basacak.

Yorum

• milan baros olayı nedir?

eğer öyle durum varsa trabzonspor en iyi transferini yapmış olur...

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              caner erkin doğru söylemiş. Trabzonspor, fener,bjk ve gese ile aynı kategoride değil. aslında bjk'yi de aynı kategoriye koymamak lazım. fener ve gese tüm şampiyonlukları şikeyle kazanmış yegane iki takımdır. bu iki takımın tarihinde bir tane bile temiz şampiyonlukları yok. o sebeple Trabzonsporun ismi bu iki şikeci takımın ismi anıldığı yerde anılması doğru olamaz. evet onlar büyük ama şikede büyük takım. Trabzonspor'un 6 şampiyonluğu da tertemiz şampiyonluklardır. o sebeple caner erkin doğru bir noktaya parmak basmış. inşallah en kısa zamanda Trabzonspor taraftarı da kendisine güzel bir parmak basacak.
              Bencede bu Caner denen çok afedersiniz "oğlan kılıklı" adama haddi bildirilmeli. Bu adamın bir zamanlar Trabzonsporla adı anıldığında da baya bir küçümsemişti şanlı Trabzonsporumuzu.

Yorum

• İlk olarak Esiroglu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                emenike inşallah kart görmemek için çıkmıştır.Karabük'te takılcak inşallah fener.
                fenerli caner erkin şu açıklmasına bakın;
                'TRABZONSPOR'UN 3 BÜYÜKLERİN İÇİNE GİRDİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM''

Şampiyonluk mücadelesi yaptıkları Trabzonspor ile aralarındaki rekabetin bu sezonluk olduğunu dile getiren Caner Erken, ''Trabzonspor'un '3 Büyüklerin' içine girdiğini düşünmüyorum. Galatasaray ve Beşiktaş bizim ezeli rakiplerimiz. Onların düşük bir sezon geçirmeleri ve yarıştan erken kopmaları, Trabzonspor'un bu kadar öne çıkmasına sebep oldu. Ben inanıyorum ki; Trabzonspor puan kaybedecek ve biz inşallah Ankaragücü maçında taraftarımızın karşısına hem lider hem şampiyon olarak çıkacağız'' şeklinde konuştu.
                Tüm Trabzon da sana girsin mi Caner iti ?
                Hamiş

Yorum

• es es ten alper potuku alıyormuşuz iyi bir oyuncu mu?
                  Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    es es ten alper potuku alıyormuşuz iyi bir oyuncu mu?
                    Doğruluğu tartışılır ama iyi bir oyuncu bildiğim kadarıyla

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      caner erkin doğru söylemiş. Trabzonspor, fener,bjk ve gese ile aynı kategoride değil. aslında bjk'yi de aynı kategoriye koymamak lazım. fener ve gese tüm şampiyonlukları şikeyle kazanmış yegane iki takımdır. bu iki takımın tarihinde bir tane bile temiz şampiyonlukları yok. o sebeple Trabzonsporun ismi bu iki şikeci takımın ismi anıldığı yerde anılması doğru olamaz. evet onlar büyük ama şikede büyük takım. Trabzonspor'un 6 şampiyonluğu da tertemiz şampiyonluklardır. o sebeple caner erkin doğru bir noktaya parmak basmış. inşallah en kısa zamanda Trabzonspor taraftarı da kendisine güzel bir parmak basacak.
                      caner doğru demiş, bizim onlarla aynı safta olmamamız lazım. kendilerini üç düdükler olarak adlandırsalar daha anlamlı olur.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        milan baros olayı nedir?

kaynak nedir?

eğer transfer edersek Türkiye nin en iyi forvetini transfer etmiş oluruz.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          milan baros olayı nedir?

Iyi Futbolcu ama Trabzon'daki macta yaptiklarini unutmadim, o yüzden gelmesini istemem.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Esiroglu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            emenike inşallah kart görmemek için çıkmıştır.Karabük'te takılcak inşallah fener.
                            fenerli caner erkin şu açıklmasına bakın;
                            'TRABZONSPOR'UN 3 BÜYÜKLERİN İÇİNE GİRDİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM''
                            Şampiyonluk mücadelesi yaptıkları Trabzonspor ile aralarındaki rekabetin bu sezonluk olduğunu dile getiren Caner Erken, ''Trabzonspor'un '3 Büyüklerin' içine girdiğini düşünmüyorum. Galatasaray ve Beşiktaş bizim ezeli rakiplerimiz. Onların düşük bir sezon geçirmeleri ve yarıştan erken kopmaları, Trabzonspor'un bu kadar öne çıkmasına sebep oldu. Ben inanıyorum ki; Trabzonspor puan kaybedecek ve biz inşallah Ankaragücü maçında taraftarımızın karşısına hem lider hem şampiyon olarak çıkacağız'' şeklinde konuştu.

Cok "ezikce" bir aciklama, zaten biz üc eziklerden biri olmak istemiyoruz, zira bizde "ezik" oluruz sonra.

Istanbul saltanatini yikan "Trabzonspor"'a laf söylemek ne sana ne baskasina...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Özellikle isimleri geçen ''Serdar Kesimal ve Alper Potuk'' taransferlerinin yapılmasını kesinlkle istemiyorum. Bu iki futbolcunun kulüplerine en az 3-4 milyon Euro para kazandırmaktansa, o paraları çöpe at daha iyi.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özellikle isimleri geçen ''Serdar Kesimal ve Alper Potuk'' taransferlerinin yapılmasını kesinlkle istemiyorum. Bu iki futbolcunun kulüplerine en az 3-4 milyon Euro para kazandırmaktansa, o paraları çöpe at daha iyi.

Aynen bende böyle düsünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X