Takımımıza Gaziantepspor maçında başarılar. :meşale1:
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 31.Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Gaziantepspor
Daraltma
X
-
Spor Toto Süper Lig 31.Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Gaziantepspor
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalımEtiketler: Yok
-
Olan benim açtığım başlığa oldu yaa ççç
Neyse Bu maçı almaktan başka çare yok.
Çıkıp alacağız.Umut'suz bir maç dileğiyle...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlan benim açtığım başlığa oldu yaa ççç
Neyse Bu maçı almaktan başka çare yok.
Çıkıp alacağız.Umut'suz bir maç dileğiyle...Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağlığım açısından,İzlememeyi düşünüyorum...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağlığım açısından,İzlememeyi düşünüyorum...İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyni sekilde bende öyle...
Insallah Aliriz maci Umutsuz bir 11 görsek artik yaGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
Sezon başından beri ilk defa Eskişehir maçında elim ayağım titrer durumda maç izledim. Sonlara doğru neredeyse bayılıyordum. Sağa sola bakıyorum maçta yaşananlar gözümün ucuna geliyor. Gözümü kapatıyorum ama hala pozisyonlar kafamdan çıkmıyor. Şu saatten sonra iki ihtimal kalıyor. Ya FB'nin yeniden lider olma durumu takımın direncini iyice bitirip havlu attıracak. Ya da Eskişehir maçındaki zulümden sonra herkes kendine çeki düzen verecek ve şampiyon bir takımmış gibi oynayıp önce Antep'i sonra geriye kalan diğer takımları dağıtacak...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bu maçı alacağımıza eminim. Ancak maç sonrası fener medyası ve eksik akıl taraftarı aynen şunu diyecek:
Tolunay verdi maçı, Gaziantep Trabzonspor'a yattı...
Ben bu lig tarihinde Trabzonspor'a yatan bir takım görmedim! Gören varsa söylesin bileyim.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçı alacağımıza eminim. Ancak maç sonrası fener medyası ve eksik akıl taraftarı aynen şunu diyecek:
Tolunay verdi maçı, Gaziantep Trabzonspor'a yattı...
Ben bu lig tarihinde Trabzonspor'a yatan bir takım görmedim! Gören varsa söylesin bileyim.Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum