Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 31.Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Gaziantepspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 82 puanla şampiyonluk kaçarsa harbiden çok kötü olur ya

Yorum

• İnşallah Karabük bir darbe vurur şu fenere , vuramazsa ankaragücünde fatihe güvencez artık, onlarda vuramazsa zaten fener şampiyondur sivası çok rahat geçerler.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tolunay'ı günah keçisi yaptınız ya bu akşam...dedıgım gıbı fener maçında daha sert konustu ..Aynı şey bize olsa sanki savunmayacağız bazı şeyleri..tolunay'ın bu akşamki konuşması fener maçındakı konusmasının yanında hiç.. alın izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=ipQRNMnNcXk
        Usta videoyu izledin mi?

''Kayseri TD Tolunay Hoca...''

Yorum

• karabük yatar fenere Yücel İldiz fenerli verirler maçı
          En son UNiVeRSeLoRD tarafından düzenlendi; 01.05.2011, 21:58.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şöyle bir senaryo olsa:

Fatik maçta galibiyeti getiren golü atsa, içine giymiş olduğu Trabzonspor formasını gösterse gidip Emre'ye iki tokat bir kafa atsa ve futbolu bıraksa. Mükemmel.

Zinedine Zidane...
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bugün oynadığımız futbolu eskişehir maçında oynasaydık şuan çok rahat son 3 haftaya giriyor olacaktık.Bu kadar emek boşa gitmez inşallah.

Yorum

• Şampiyon Trabzonsporumu tebrik ediyorum sadece golleri izleyebildim şimdilik ama oyun tatmin ediciymiş ..

82 puan şampiyon yapar şüphemiz olmasın ama 82 zor olur, hem fener için hem trabzon için.... Puan kayıpları iki takımdada olacak rahat olun az kaybeden şampyon olacak..

Az kaybetmeye en büyük aday kolay gol yemeyen trabzonspordur bunu bilir bunu söylerim...

Yorum

• Selçuk bir pozisyonda küfür etti birine ama kime göremedim F..k you, i.ne dedi...
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Glowacki kırmızılıktı..
                    luganoda öyle
                    TrabZonguldaklı...

Yorum

• [QUOTE=Seyfi_B;1917587699]Usta videoyu izledin mi?

''Kayseri TD Tolunay Hoca...''[/QUOT

takım değişse bile hoca değişmemiştir konu bu
                      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• ALLAH'a Şükürler olsun 3 puanı hanemize yazdırdık.İnşallah Şampiyon olacağız
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Selçuk bir pozisyonda küfür etti birine ama kime göremedim F..k you, i.ne dedi...
                          Aynen de ben de anlamadım kime küfür etti

Yorum

• 2,5 m arayla Burak kendini yere atmış Toroğlu haddini bil,kafayı sıyırmışsın.Çıkıp niye buna itiraz edemiyorlarmışşşşş

Yorum

• İlk olarak Erdinç Dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              luganoda öyle
                              Bence Lugano hapishanelik..

Yorum

• Medyanın tavrına aldırış etmemek lazım. Hak ederek 3 puan aldık. Penaltı olmayabilir ama kırmızı kart tartışılmaz. Biz 10 kişilk Antep'i herhalükarda yenerdik zaten.

Tartışılması gerekn geçen haftaki Buca-FB maçı. Eğer FB şampiyon olacaksa(Allah korusun) hakemin verdiği penaltı kararından dolayı olacak. FB 3-1'den sonra sittin sene maçı çeviremezdi. Bu yüzden ezilip, büzülmenin manası yok. Hak edilmemiş puanımız yok(Kayseri-TS maçında alınan 1 puan hariç).
                                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X