82 puanla şampiyonluk kaçarsa harbiden çok kötü olur ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 31.Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Gaziantepspor
Daraltma
X
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolunay'ı günah keçisi yaptınız ya bu akşam...dedıgım gıbı fener maçında daha sert konustu ..Aynı şey bize olsa sanki savunmayacağız bazı şeyleri..tolunay'ın bu akşamki konuşması fener maçındakı konusmasının yanında hiç.. alın izleyin
http://www.youtube.com/watch?v=ipQRNMnNcXk
''Kayseri TD Tolunay Hoca...''
Yorum
-
karabük yatar fenere Yücel İldiz fenerli verirler maçıEn son UNiVeRSeLoRD tarafından düzenlendi; 01.05.2011, 21:58.
Yorum
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir senaryo olsa:
Fatik maçta galibiyeti getiren golü atsa, içine giymiş olduğu Trabzonspor formasını gösterse gidip Emre'ye iki tokat bir kafa atsa ve futbolu bıraksa. Mükemmel.
Zinedine Zidane...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Şampiyon Trabzonsporumu tebrik ediyorum sadece golleri izleyebildim şimdilik ama oyun tatmin ediciymiş ..
82 puan şampiyon yapar şüphemiz olmasın ama 82 zor olur, hem fener için hem trabzon için.... Puan kayıpları iki takımdada olacak rahat olun az kaybeden şampyon olacak..
Az kaybetmeye en büyük aday kolay gol yemeyen trabzonspordur bunu bilir bunu söylerim...
Yorum
-
Selçuk bir pozisyonda küfür etti birine ama kime göremedim F..k you, i.ne dedi...
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGlowacki kırmızılıktı..TrabZonguldaklı...
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk bir pozisyonda küfür etti birine ama kime göremedim F..k you, i.ne dedi...
Yorum
-
İlk olarak Erdinç Dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleluganoda öyle
Yorum
-
Medyanın tavrına aldırış etmemek lazım. Hak ederek 3 puan aldık. Penaltı olmayabilir ama kırmızı kart tartışılmaz. Biz 10 kişilk Antep'i herhalükarda yenerdik zaten.
Tartışılması gerekn geçen haftaki Buca-FB maçı. Eğer FB şampiyon olacaksa(Allah korusun) hakemin verdiği penaltı kararından dolayı olacak. FB 3-1'den sonra sittin sene maçı çeviremezdi. Bu yüzden ezilip, büzülmenin manası yok. Hak edilmemiş puanımız yok(Kayseri-TS maçında alınan 1 puan hariç).TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum