Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giresun'lu olupta üç istanbul takımını tutanlar ortalığı karıştırıyor.

Aklı başında olan zirveye oynayan Rize,Ordu ve Samsun'a destek olunduğunu anlar.Ne yani "Giresun kümede" mi yazacaktık!

Yıllardır Trabzon Giresun'u küme düşürdü diye zırvalıyor yine bizansı tutan giresunlular.Ama biz 96'da boynumuz bükük şampiyonluğu kaybettiğimiz maçtan sonra Giresun'un içinden geçememiştik;fenerin şampiyonluk alayından!Ama biz çıkıpta kimseye hakaret etmedik.Dediğim gibi istanbul takımlarını tutanlar her yerde karşımıza çıkıyor.Yoksa Görele ve Tirebolu başta olmak üzere Giresun'un Trabzon olduğunu bilir.
    ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Yazılanları gördümde,

İyiki destek vermemişiz Gresunspor'a

Yorum

• Trabzon yönetimi başarı dileklerine Giresunsporu dahil etmemiş diye, fenere başarı dilemiş elemanlar sitelerinde.. fb antep maçının 28. dakikasında Giresunspora fener yönetimi başarı diledi de ben mi görmedim?
        Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• İlk olarak mit_o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tebrikler gene 3-0 lık farklı galibiyetlerin olucağı maçları 1-0 1-0 kazanıyoruz ne diyim inşallah 1-0 lık skorlar önümüzde ki haftalarda sıkıntı yaratmaz...
          Neden 3-0 kazanınca fazla puan mı yazacaklar ?
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Ligtv Bursarpor maçının öyküsünü hazırlamış mı? Ağız tadıyla bir izlesek.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ligtv Bursarpor maçının öyküsünü hazırlamış mı? Ağız tadıyla bir izlesek.
              Bu akşam 21:30 da Ligtv'de

Yorum

• İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu akşam 21:30 da Ligtv'de
                Teşekkür ettim
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teşekkür ettim
                  Rica ederim.

Yorum

• Bu arada hakem konuşuldu mu bilmiyorum ama bence iyi maç yönetti.
                    Lehimize/aleyhimize belki birkaç hata olmuştur ama hatırlamıyorum ki bu da önemli hatalar olmadığını gösterir.
                    Zaten sıfır hatayla maç yönetmesini beklemiyoruz kimseden.
                    Minimum hatayla yönetsinler yeter
                    En son Merve H.Oğlu tarafından düzenlendi; 19.04.2011, 16:30.

Yorum

• Şu Giresun da durup dururken karşısına alıyor ya bizi.. Adamların durumu ortada salak gibi ''Şampiyon Giresunspor'' dense daha iyi mi olacaktı, dalga konusu olacaktık.

En güzeli;

Ordu
                      Giresun
                      Rize
                      Ekiplerimize Bank Asya'da Başarılar
                      gibi bir slayt hazırlanmasıydı.. Şampiyon meselesine girince Giresun dışta kaldı. Ama söyledikleri hadlerini aşıyor gerçekten.. Çok pişman olacaklar!

Yorum

• Güzel ve unutulmaz bir maçtı..
                        En son Sibel tarafından düzenlendi; 19.04.2011, 20:51.

Yorum

• Avni Aker'de o kadar maç izledim ama bir tek bu maçta atılan golü görmedim
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Colman dün akşam hiç iyi değildi. Çok pas hatası yaptı. Şenol hoca artık skoru koruma çabasında ki iyisini yapıyor. Son 5 kaldı. Allahın izniyle bir atlatsak şunları.
                            Colman geçen seneye oranla daha defansif oynuyor..Onun bu seneki işi defanstan dönen topu oyuna sokmak ve o bölgede agresif baskı.. Az gol yememizdeki önemli sebeplerden biri.. Biraz da bu açıdan düşünmek lazım.. O bölgeyi ondan iyi savunacak bi adam olsa bu görevi ona vermezdi hoca.. Buna rağmen kaç maç oldu asistini yapıyor..

Rakip hocalar hep Selçuk'un pas alanını kapatmaya çalışıyor ama Colmanı unutuyorlar..

Yorum

• İlk olarak nuhoglu tarafından gönderildi
                              Aziz Yıldırım Ve Alex Bugün Başbakan'la Görüştü. Ne Konuştunuz?

Bu başlık kilitlendi ve bu kilitden sonra anladımki bu forumda siyasi bir daha işim olmaz bmn ile herkes kendine iyi baksın stadlarda görüşürüz
                              GG

Nefret ettiğim konulardan biri iyi olmuş, kapatılması...

Yorum

• Topal Osman Ali Şükrü Bey'i öldürünce onu da öldürdüler su testisi su yolunda kırıldı...
                                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X