Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyler karşıyaka giresın macını izliyorum trt 3 de karsıyaka tarfadarları trabzonspor diye bagrıyor
    Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• çok mu çok oluyoruz e biraz

Yorum

• Maç Sonrası Üçlü

Hamiş

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nedense bu maçta golü bulduktan sonra çok rahattım.
          Ben golden once de rahattim. Istatistikler yanilmaz: TS 37 - BS 6

Yorum

• macdan sorna görüntüler varmi
            Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
            irkciliga hayir bursa
            Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              vatan gazetesi muhabiri erdal cömert... buda ekmek parası peşinde olduğu için Şenol Güneş millete devlete sövdü dedi dimi renktaşım;

madem öyle işte böyle bu işler...babaları çıkıp terbiyeislik sınırlarını zorluyorsa en güzel uyarı bu olur.benim köpeklere tahammülüm kalmadı artık...
              önce şu tavrını bir gözden geçir barış.
              Bizim tribünden hayvan çıkmıyor mu çıkıyor.
              bu bütün Trabzonspor tribünlerinin suçu mu haıyr.
              neymiş ligtv muhabirleri dövülecekmiş oldu.
              Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
              Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Bursalılar yine coştu kimi Fener Şampiyon olsun Bursa'da izin verelim diyor kimi bakalım nasıl Şampiyonluk kutlanacak diyor falan filan..

Bildiğim şey kim Şampiyon olursa olsun Bursa sokaklarında çok güzel kutlanacak.

Biz Şampiyon olalım sözüm ona heykelde 15 kişiye artistlik yapanlar gidip durdursun ordaki milleti görelim..

Yorum

• Trabzonum geliyor..haydi uşaklar son 5 maç bee ne olur alın hepsinide şu şampiyonluğu doya doya kutlayalım!!

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun. 3 puan alalımda artık nasıl alırsak alalım hiç önemli değil.Yeterki puan kayıbı olmasın.Bu saatten sonra iyi futbol,bol goller hiç önemli değil.Maç bittiğinde üstün taraf biz olalım yeter bana...
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Bu maçta Bursaspor ve Trabzonsporu kutluyorum maç çirkefleşmedi en büyük alkışıda taraftarımıza veriyorum takıma zarar verecek bir durum yaratmadılar.

Yorum

• Burak Yılmaz'ın golü sonrası tribünlerin videosu

Yorum

• bursaya saygı duymamın nedenı fenerbahce gıbı takımlara yatmaması ve oyunu cıkeflestırmeden oynamaları ama sivas takımı tam bı cırkeflık abıdesıydı ve son macı fenere vereceklerınden adım gıbı emınım
                          Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• bence maç öncesindeki umut saha kenarındaki arkadaşımızla çektirdiği foto cok anlamlı ve o güzel arkadaşımızın yaptığı pankart cok anlamlı tüylerim diken diken oluyor o görüntüyü gördükten sonra ..
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• macdan sorna videolar varmi?
                              Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                              irkciliga hayir bursa
                              Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bursaya saygı duymamın nedenı fenerbahce gıbı takımlara yatmaması ve oyunu cıkeflestırmeden oynamaları ama sivas takımı tam bı cırkeflık abıdesıydı ve son macı fenere vereceklerınden adım gıbı emınım
                                Kaptanı Ömer Erdoğan olan bir takım, maçı kolay kolay çirkinleştirmez.
                                Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                                Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                                Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                                Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X