İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Bakın kimse burda kimseyi yargıladığımızı düşünmesin , Umut'u öven bir mesajım varmı benim burda , ne diyorum ben son haftaya kadar destek çokmu zor , değil...İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Ben niye Cale'nin oynadığını anlayamadım ...
Yorum
-
Şunu herkes biliyor;
Bu takımı bozan sakatlıklardır.
İyi bir Engin saha da olsaydı, ideale yakın 11'imizi sahada görmüş olurduk.
Adamların Emre'si bir maç oynamadı gördük ne olduğunu?
Bir Alex olmasa, kapatsınlar tezgahı.
Bizde kfası kırılmayan kalmadı ama savaş devam ediyor.
Bu takım dış seslere kulağını tıkamış, iyi de yapmış...
İyi futbolmuşYemişim iyi futbolunu... Onu seneye Avrupa da oynayacaz
))
Yorum
-
Bu maçın adamı TARAFTARLARDIR.Teşekkürler...
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe asisti ya,ben burak a yapilan asisti colman yapti diye gördüm.
Yorum
-
Biraz da maçtan önce yazdıklarımı değerlendireyim...
Trabzonun kanatlardan bursaya gol atamayacağını söyledik..Bursa bu sezon yine göbekten golü yedi.. Onlar ise kanatları etkili kullanıyor bizim tam tersimizi oynuyor dedik.. Nitekim Bursanın tek pozisyonu kanatlardan etkili gelerek oluştu..
Sadece bol gol bekliyordum olmadı..Bunu da Trabzonsporlu oyuncuların tahminimden daha çok koşmasına bağlıyorum
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalniz bu umut un halen neden oynadigini bana kimse aciklayamaz.
Bu pawel bu umut u kesemiyorsa biz bos bir adam aldik demektir.
Umut un bu aksam bir olumlu hareketi yoktu,bir tane dogru dürüst top kontrolüne sahit olmadim.
Ben açıklamaya çalışıyım. Şenol Hoca Umut'u sadece bir golcü olarak görmüyor. Umut defansı en ilerde kuran bir oyuncu. Topsuz oyunda sürekli pres yapıyor. Hoca Umut'tan daha çok yanında oynayan topçulardan gol bekliyor. Şimdi diyeceksin ki bırak yapmasın ilerde defans. Ben de eskiden böyle düşünüyordum ama Umut'un oynamadığı 1-2 maçı görünce fikrimi tamamen değiştirdim. Şayet bir gün Umut'suz oynamak zorunda kalırsak dikkat et, bak bakalım oyun düzenimiz olumsuz yönde nasıl değişiyor.En son brushfield tarafından düzenlendi; 18.04.2011, 00:08.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
Ordu'ya Samsun'a Rize'ye "Şampiyon" yazıldı gördüm.Fakat dakika 28'de Giresun'a yazıldı mı?Ben göremedim de, gören varsa söyleyebilir mi??
Yorum
-
Allahın izniyle bu 5 maçı alıp şampiyon olacak gücümüz var..ama kontrolsüz oyun oynuyoruz,Allah korusun batallanın topu gol olsa ondan sonra ayıkla pirincin taşını,bunlara hiç gerek yok,,alan-jaja olmuyor ortasahayı tamamen rakibe veriyoruz ya engin ya da ceyhunlu bir ortasahaya ve düzene ihtiyacımız var...ceyhunlu bir ortasahada selçukun performansı bir kat daha artıyor,daha rahat ileriye çıkıyor,sanmıyorum ama inşallah bundan sonraki maçlarda böyle bir düzen görürüz..
Yorum
-
Çekirge misali zıplıyoruz..Allah yardımcımız olsun..Eskişehir maçında 1-0 yetmez..kesinlikle yetmez 1 gol..Alanzinho,Jaja,Colman yoktular maçta Giray'ı çok beğendim bir de Burak'ı..Selçuk da fena değildi..diğerleri vasatı aşamadılarEn son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 18.04.2011, 00:09.ölümüne trabzon !
Yorum
-
Umut oyundan çıkarken "Umut Umut Umut" diye tezahüratlar duyduğumu sandım.
Sonra" yok ya,kendi kendime öyle uyduruyorum dedim.
Hanıma dedim ki "benim duyduğumu sen de duyuyor musun?"
"Evet" deyince "neler oluyor Trabzon'da" dedim.
Taraftarımıza teşekkürler.Böyle devam.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
ilk defa taraftar olarak Trabzonda sınıfı geçtik bu sezon.umut o golü gözùmün önünde kaçırdı.trıbünde kalbım durdu bu genç yaşta tansıyonum olduğunu anladım.sevgılı umut,ölümüm senın ayağından olursa aıleme vasıyet bırakayım sana şımdıden cınayet davası açtırsınlar.bu gece uçakla ıstanbula dönecektım.uçakta ölürüm korkusuyla bınmedım.bıletım yanmış oldu.icımden öyle geçtı.sabah kısmetse döneceğım.burak yılmaz başta olmak üzere,gıray ve arkadaslarının heykellerı için kampanya başlatilması zamanı gelmıstır.B.M.N'nin pankartı duygulu anlar yaşattı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum