İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlex Taşçıoğlu sanırım en iyi yan hakem. Bir çok maçta kritik kararları hep doğru çıktı.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman kötüydü bugün. Kaç pozisyonda Burak'ı topla buluşturamadı. Colman'da oyuna biraz ağırlığını koysa Selçuk'ta rahatlayacak.
Kardeşim yanlış hatırlamıyorsam gol pasını colman vermişti.. Colman uzun top umuta oda tek top Buraka bıraktı gol oldu
Yorum
-
Bugün önemli olan kazanmaktı,kazandık hala avantajlıyız ama ben şenol güneşi anlamakta zorluk çekiyorum..maça alan-jaja ile başlaması çok yanlıştı,ilk yarı neredeyse hiçbişey yapmadık,bir şekilde golü bulduk bu seferde golü korumak adına hiç bişey yapmadı,2 yarıya alanzinho yerine ceyhunla başlasaydı,daha rahat kazanabilirdik,bundan sonraki süreçte ceyhun,selçuk,colmanlı bir ortasahayla oynarsak bütün maçlarımızı kazanbiliriz ama hoca takım ne savunma ne de hucüm yapabiliyorken inatla alan-jaja devam ederse işimiz çok zor...
Yorum
-
Nedense maçı çok rahat izledim 1-0 bitti ama son haftalardaki gibi son dakikalarda strese girmedim hiç, kendime şaşırdım stres yapmak için elimden geleni yaptım ama olmadı neden acaba? Şampiyonluk rahatlığı mı geldi acaba?Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
"ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....
Yorum
-
İlk olarak mcapak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekiev'den bordoooooooooooooooo))
erzurumdan mavİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün ayın kaçı 17'si.Golümüzü kim attı 17 Burak Yılmaz
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün ayın kaçı 17'si.Golümüzü kim attı 17 Burak Yılmaz
3+4=7 yapar ve 7. şampiyonlugumuz kutlu olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum