Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sergeni izleyin...
    Ban yemeyeceğimi bilsem şu cevap yaz bölümünde uzun süre duracağım..
    Liverpool FC Trabzonspor
    Steven Gerrard

Yorum

• Kiev'den Bordoooooooooooooooo ))

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alex Taşçıoğlu sanırım en iyi yan hakem. Bir çok maçta kritik kararları hep doğru çıktı.
        Alex ve diğer yardımcı hakem gerçekten ligin iyi yan hakemlerinden. Ama bu ikili Fenerbahçe maçlarına 2 yıldır verilmiyordu Galatasaray maçına kadar, hala verilmiyor. Fenerbahçe bulmuş 'Mızrak' sokup çıkarıyor gerekte yok tabi..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Colman kötüydü bugün. Kaç pozisyonda Burak'ı topla buluşturamadı. Colman'da oyuna biraz ağırlığını koysa Selçuk'ta rahatlayacak.

Kardeşim yanlış hatırlamıyorsam gol pasını colman vermişti.. Colman uzun top umuta oda tek top Buraka bıraktı gol oldu

Yorum

• bizim 1 gece yaşadığımız o kötü hissi şimdi kuş beyinliler 1 hafta boyunca yaşıyacaklar.kudurun lan pislik herifler.

ulan lugano sana gelsin bu galibiyet.senin yüzünden 1 gece boyunca uyuyamadım.bütün gece sana sövdüm.

Yorum

• Bugün önemli olan kazanmaktı,kazandık hala avantajlıyız ama ben şenol güneşi anlamakta zorluk çekiyorum..maça alan-jaja ile başlaması çok yanlıştı,ilk yarı neredeyse hiçbişey yapmadık,bir şekilde golü bulduk bu seferde golü korumak adına hiç bişey yapmadı,2 yarıya alanzinho yerine ceyhunla başlasaydı,daha rahat kazanabilirdik,bundan sonraki süreçte ceyhun,selçuk,colmanlı bir ortasahayla oynarsak bütün maçlarımızı kazanbiliriz ama hoca takım ne savunma ne de hucüm yapabiliyorken inatla alan-jaja devam ederse işimiz çok zor...

Yorum

• Burak YILMAZ.
                Bu adam takımını taşıyor resmen ölüyor-öldürüyor.
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Nedense maçı çok rahat izledim 1-0 bitti ama son haftalardaki gibi son dakikalarda strese girmedim hiç, kendime şaşırdım stres yapmak için elimden geleni yaptım ama olmadı neden acaba? Şampiyonluk rahatlığı mı geldi acaba?
                  Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
                  "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
                  Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
                  Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

• Evde bizim hatun bile Colman'ın her topu geriye atmasına dayanamadı.Colman hücum yapacağı kaleyi unutuyor galiba....
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• sergen mali konusuyor ya sanki kendisi cok iyi mac oynuyortu ne vermis türk futboluna at yarislarindan baska mal herif
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak mcapak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kiev'den bordoooooooooooooooo ))

erzurumdan mavİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
                          “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bugün ayın kaçı 17'si.Golümüzü kim attı 17 Burak Yılmaz
                            4. ayın 17 si 2011 yılı topla 4+1+7+2+0+1+1= 16 yapar. 6 1 daha 7 eder. bu ne demek 7. şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün ayın kaçı 17'si.Golümüzü kim attı 17 Burak Yılmaz
                              17+17 =34 yapar

3+4=7 yapar ve 7. şampiyonlugumuz kutlu olsun

Yorum

• takım iyi oynamıyor ama kimin umrunda 1-0 olsun bizim olsun ! teşekkürler cocuklar
                                Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                                18.11.2009

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X