Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben maç izlemeye kaçar.1-2 alırız

Yorum

• q7nin kadroda yer almazken ilk 11de değişiklik yapılabilirdi alanzinho veya yattara hamlesi ile bizim sol onların sağ tarafını kitlerdik bekleri çıkmaya cesaret edemezki

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tıpatıp aynsı

Yorum

• Guti'yi kitleyip topu ceza sahasına yakın bölgede Jaja ile buluşturursak maçı alırız.
          Bordomavi.net

Yorum

• rahat olun yeneceğiz
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hadi Fernandes neyse de Necip kimdir yaa
              Yanlış anlamayın ama Necip geleceği çok parlak bir oyuncu daha 20 yaşına bile gelmedi tecrübe açısından Selçuk ve Colman'la kıyaslanamaz ama birkaç sezon sonra çok daha farklı bir Necip izleyebiliriz.
              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Bjk de takımın en iyi oyuncusu Fernandes olur .
                Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Taksim yürüyüşü 1: http://www.facebook.com/video/video....92565774116381
                  Taksim yürüyüşü 2: http://www.facebook.com/video/video....92567637449528
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Senol hocanin Ceyhuna ne garezi var anlamadim. Selcuk ve Ceyhun yan yana oynadigi tüm maclari kazanmisiz. Colmanda ne görüyor hoca acaba. 10 macta bir ara pasi atmasini bekliyor galiba. Bu orta saha ile banko BJK maalesef.
                    Colmanin degilde Ceyhun oynasin yani bumu? bukadarda olmaz Onurun yerinede Tolga oynasin deseydin tam olurdu renktas
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• q7< Y61 okadarrr

Yorum

• Son 27 dakika
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kaldı 29 dk
                          Hayır 27

Yorum

• maca sayili dakikalar kala icime bir heycan basti

Yorum

• Ogün'de enterasan adam. Neye göre bu maçta Piotr yerine Alanzinho'yu bekliyordu merak ediyorum. Herhalde hafta boyunca hiç haberleri takip etmeden, yorumculuğa soyunuyor...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bi kupon yapmisdim dün
                                4 mac 1 euroya 51 euro kaldi bitek trabzonsporum♥

Yorum

Çalışıyor...
                                X