Ogün Temizkanoglu yine sacmaliyor.Colman Kayseri Macinda iyi oynadi bence
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecale ile piotr onlu arkalı yer degistirmeli mactaKASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu Fernandes'de Amerikan filmlerindeki psikopat siyahi tipi var'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Dengeli bir kadroyla çıkmışız.Hücumuda,defansıda iyi yapacağımızı düşünüyorum.
İnşallah kazanırız.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Fernandes'de Amerikan filmlerindeki psikopat siyahi tipi var
Yalnız adam topa vuruyor yani.Neyseki kalemizde Onur var.
Més Que Un Club
Yorum
-
İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Fernandes'de Amerikan filmlerindeki psikopat siyahi tipi var
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulen ogun sen bile eziktaş yalakası olmuşun defol git be yokmu adam akıllı birisi bizi yorumlucak fernandes necip daha iyimiş senin gibi adamın ALLAH yüzbin defa neyse
Yorum
Yorum