İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Bir kez daha gördükki şampiyon olmak için öncelikle onu istemek gerekir. yöneticisiyle-taraftarıyla-futbolcusuyla..Ama malesef şu görüntüyle şampiyonluğu da haketmiyoruz.Mutlaka gol gereken bir dakikada oyuna girecek forvetin yoksa, hücuma direk katkı sağlayabilecek ortasahan yoksa, yerlere göklere sığdırılamayan sağbekin Ambarat-Simpson-Grosicki gibi sol kanat adamları karşısında rezil oluyosa, kurtarıcı diye oyuna giren Yattara kornerleri lakayıt kullanıp son dakikalarda şov yapmaya kalkıyosa ve taraftar takıma hiçbir olumlu katkı yapamıyorsa biz şampiyon olmayalım. Ama FEneri şampiyon yapalım. YAZIKLAR OLSUN.
Yorum
-
Futbolla daha doğrusu Trabzonspor'la ilgilenmeye başlamam 98 yıllarına denk gelir. Yani anlayacağınız 96 travmasını yaşamamış şanslı kişilerdenim. Bu güne kadar hiç şampiyon olabilirliğimiz konusunda ümitsizliğe düşmemiştim. Ama sanırım bu sene bu iyi takıma, teknik direktöre, başkana, taraftara (kim ne derse desin) rağmen yine elimize yüzümüze bulaştırıp şampiyonluğu kaçırırsak artık canım kadar sevdiğim takımımdan şampiyonluk beklentisine asla girmeyeceğim. Gerçi şampiyon oluyor diye sevmedim bu takımı, şampiyon olamazsa da bu sene sevgimden zerre eksilme olmaz ama dediğim gibi artık hiçbirşey beni şampiyonluğa inandıramaz.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi kolay bir matematik hesabı?Bjk Q7yi 4,5 milyon euro civarında bir paraya aldı. peki Q7yi biz isteseydik ve 15 milyon euro verseydik bize gilir miydi? eğer sorunun cevabı evetse haklısın.
Yada takım istanbulda olsaydı eminim gelirdiTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
- Yattara'dan kaptanlık alınmalı ayrıca , bu nasıl vurdumduymazlıktır arkadaş ya...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Yattara'dan kaptanlık alınmalı ayrıca , bu nasıl vurdumduymazlıktır arkadaş ya...Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler saha kapama yolda söliyim..Hakemin kaşını açmak affedilecek bişey değil..
Tek duam bu Saha kapansın Biz olimpiyatta oynayalım Seyirciden değil sadece Avni akerden uzakta olursak rahatlarızTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler saha kapama yolda söliyim..Hakemin kaşını açmak affedilecek bişey değil..
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler saha kapama yolda söliyim..Hakemin kaşını açmak affedilecek bişey değil..AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
-
Hayır,Avni Aker'de seyircisiz oynama cezası verirler..yoksa Olimpiyatı vereceklerini sanmıyorum en az 3 maça hazırlayın kendinizi..belki seyircisiz maçları alırız..bu akşam kötü oynamadık aslında ama olmadı niye bilmiyorum..Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
Yorum