Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bülent Korkmaz,ligin devre arasında şampiyonluk şansı için bir yorum yapmıştı.

Trabzonsporun şampiyonluğunu konuşmak için,zor günlerde göstereceği reaksiyonu beklemek lazım demişti.

Üstüste puan kaybedince neler yapacaklar ona bakmak lazım demişti.

Çünkü böyle bir durum hiç yaşamadılar,yaşadıkları zaman ayakta kalmayı başarmaları lazım demişti.

Çok aptalca bir yorum olduğunu düşünmüştüm.

Ama bu gün o gün galiba.

Ayakta kalabilmeyi başarmak,bugün teknik taktik,fizik kondisyon,o oynasın bu oynasından daha önemli.

Beşiktaş maçını kaybetsek bile,ben inancımı zerre kadar kaybetmeyeceğim.

Bu takım, sahip çıkmakla ayakta kalacaktır.

Buna yürekten inanıyorum.
    En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
    Erdal Hoş

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Colman'a acilen kendisine nerede oynadığının söylenmesi lazım..Ben böyle görmedim Colmanı geldiğinden beri, o olmadığı zaman oyun da çekilmiyor.Yattara ve Alanzinho sene sonunda kesinlikle gönderilsin, ağzımıza bir gram bal çalıp kaçmak yok öyle...

Ah Gabric ah.. kalacaktın bu takımda.
      geçen hafta alanz. için aynı şeyi söyledim linç edildim burda..
      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Yemişim şampiyonluğu Hasan...Para biriktir...Avrupa'ya deplasmana gideceğiz....Viyana'da kolbastı...Paris'de horon....Büyütün şu kafayı....Hayal kurun...Yayın şunu....Şampiyonluk deduğun nedur....Avrupa....Avrupaaaaaaaa
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ati alan üsküdar i gecmek üzere,bjk maglubiyeti nasil tolere edilebilir.

Bjk macinda beraberlik lüksümüz bile yok.
          cafer işte bu yüzden tolere edemeyiz. atı alan üsküdarı 11. haftada geçmez, her takımın gerçekten zor maçları varken. çok erken bu lafı söylemek için.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi benim kendime hayrım yokkk..Şampiyonluk stresine girdimm
            hasan o ilk yarıdakı takım haftaya sahada eksiksiz tam kadro egemenıyle selcuguyla. artık su sakatlık belasını bır uzerımızden attık. ilk önce kartal sevecez sonrasıda kus gillerden gelecek. BU TAKIM BU SENE SAMPIYON. daha sonramı erdal abi diyor üzerine koyup avrupa kapılarına dayanacaz
            TRABZONSPOR
            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
            Mesut Keleş (19)

Yorum

• Şampiyonluk elden gitmedi ama bu futbollada şampiyon olunmaz ki
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yazıklar Olsun Umut sana!...6 pastan topu 2.bir şekilde nası auta atılır öğrettin bize...daha Colman ne yapsın...Colman'a yüklenmeyin..devreye 2-1 önde girseydik maçı çevirirdik..son sözüm de Kayseri'ye ulan adi adamlar Fener'e bu topu oynasaydınız yenmiştiniz..Trabzon ne yaptı size...2 adamı durduramadık Amrabat,Ziani..Serkan Balcı ve Umut'a slmlarımı yolluyorum rahat uyuyorsunuz değil mi..Ben maç bittiğinden beri kendi kendimi yiyorum..bir laf da hakeme kaç para aldın Yunus Yıldırım!!!...pozisyon penaltı olmayabilir ama net kırmızı karttı...
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• herşeye rağmen son dakikada yattara bencillik yapmayıp jajaya o pası atsa kazanabilirdik ama.............
                  Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yemişim şampiyonluğu Hasan...Para biriktir...Avrupa'ya deplasmana gideceğiz....Viyana'da kolbastı...Paris'de horon....Büyütün şu kafayı....Hayal kurun...Yayın şunu....Şampiyonluk deduğun nedur....Avrupa....Avrupaaaaaaaa
                    Çok güzel diyosunda abi şampiyon olup direk katılsak ş.ligine daha güzel olmazmı ya

Yorum

• - Ulan Totem yaptım , maç öncesi rehberde ne kadar Trabzonsporlu varsa aradım ama işte
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkana sadece şunu söylüuorum Devre arası transferinde 2 tane isim aldın tamam güzel(DAHA GÖREMEDİK AMA ) BİRAZ BÜTÇEYİ ZORLAYIP

Alexis sanchez gibi , cavani gibi,lavezzi gibi, cleo gibi , ninis gibi vede çok sevdiğim oyuncu Keny milleri bursaya kaptırarak neden hata yaptın anlamadım

Neyse olan olmuş feneri arkadan gelip geçip şampiyon olmak çok zevkli olucak ŞAMPİYONUZ 7 GELİYOR
                        şimdi kolay bir matematik hesabı?Bjk Q7yi 4,5 milyon euro civarında bir paraya aldı. peki Q7yi biz isteseydik ve 15 milyon euro verseydik bize gilir miydi? eğer sorunun cevabı evetse haklısın.

Yorum

• Bu nasil kacar arkadas ya?
                          Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            herşeye rağmen son dakikada yattara bencillik yapmayıp jajaya o pası atsa kazanabilirdik ama.............
                            Evet, aynen öyle...Yattara'nın kumar oyununa bu takım mahkum edilmemeli.
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• bugün gerçekten kayseri takımını tebrik etmek lazım çok iyi oynadılar..bizim takımın acilen toparlanmaya ihtiyacı var..inşallah o toparlanmayı çabuk gerçekleştiririz..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yemişim şampiyonluğu Hasan...Para biriktir...Avrupa'ya deplasmana gideceğiz....Viyana'da kolbastı...Paris'de horon....Büyütün şu kafayı....Hayal kurun...Yayın şunu....Şampiyonluk deduğun nedur....Avrupa....Avrupaaaaaaaa
                                Tabi Erdal abi sen şampiyonluğu gördün bzide görelim ondan sonra birlikte gideriz avrupaya

Yorum

Çalışıyor...
                                X