Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yahu bu nasıl bir mazerettir?

"medya bize fazla yer vermiyor."

bundan dolayı form düşüklüğü mü olur ya...

komiksin başkan!
    McLas was Here

Yorum

• ne şenol hocaya ne de futbolculara kızamıyorum .çünkü;ben ilk yarıdakinin aksine takımı izlerken rahat değilim psikolojik olarak baskı altında hissediyorum kendimi.ne zaman ki aykut ve aziz konuştu ne zaman ki onlara sadece şenol hoca karşı durabildi ne zman ki başkan ve yönetim sessiz kaldı ne zaman ki asım aykan hariç siyasetçiler sessiz kaldı işte o zamandan beri psikolojik baskı altındayım.ben rahat değilim ki şenol hocadan ve futbolculardan bunu bekliyeyim.
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        lütfen biri pozitif bişe yazsın şu kardeşine içimi rahatlatsın gidip yatayımm yarın sınavım varr...çok ama çok üzgünümm....
        Rahatlatacak bir şey istiyodun kardeş al sana en kralından

İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynı hizaya geldik azizim...

Bakalım kim daha dik oynayacak...
        --------------------------------------------
        Sıksaray horonu bilen varmı...

Galatasaray maçında şampiyon olacağımızı bilen varmı...

Bu sene bu iş olacak arkadaş !

(UEFA)

Yorum

lütfen biri pozitif bişe yazsın şu kardeşine içimi rahatlatsın gidip yatayımm yarın sınavım varr...çok ama çok üzgünümm....
          Sen rahat ol kardeşim git yat Lig yeni başlıyor İlk yarıda Kayseri maçından sonra seriyi yakalamıştık yine yakalarız ..

Fener devre arası yaptığı yüklemelerin meyvesini topladı artık yakındır fenerli oyuncuların pes etmesi hele bide bi kaç puan kaybedince hepten çuvallayacaklar..

Önlerinde Gençler(d), Konya, Eskişehir(d), Antep, Galatasaray(d), Bursa maçları war .. Yakındır çekirgenin zıplamayı kesmesi Aykut Kocaman'ın korkusunu görmediniz mi kasımpaşa maçında bile 1-0 öndeyken 2. gol gelince nası oh çektii ..

Korkuyorlar hemde çook . Ve artık onlar stres yapacaklar liderlik koltuğunda..

Tabi Bjk'yi yenmeliyiz ..

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sadri sener kanaltürkte
            Şovmen işte çıkmadığı kanal kalmadı, daha da kimse bu düşüncemden döndüremez beni.

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynı hizaya geldik azizim...

Bakalım kim daha dik oynayacak...
              --------------------------------------------
              Sıksaray horonu bilen varmı...

Galatasaray maçında şampiyon olacağımızı bilen varmı...
              Saygılar.. Seneye Trabzonspor şampiyon yaptırılacak diyordun.. Tam tersi bir durum var şuan

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gençlerbirliği çelmeyi,Bursa tekmeyi atacaktır Fb'ye.

Sıkıntı şu,Bjk maçından 3 puanla dönemeyecek bir takımın içerideki Kasımpaşa maçı bugunkunden farklı olmayabılır.
                Heleki K.Pasa Fenerbahce macindaki gibi oynarsa. Canakkale gecilmez 10 kisi defans.

Neyse Bjk maci daha onemli. Insallah kazanacagiz. Gladyator Egemen'de bir donseydi iyi olurdu.
                1

Yorum

• 2 metreden topu havaya vuran bi forvetle oynamamız bizim sabrımızı gosteriyor...
                  Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                  18.11.2009

Yorum

• Colman'a acilen kendisine nerede oynadığının söylenmesi lazım..Ben böyle görmedim Colmanı geldiğinden beri, o olmadığı zaman oyun da çekilmiyor.Yattara ve Alanzinho sene sonunda kesinlikle gönderilsin, ağzımıza bir gram bal çalıp kaçmak yok öyle...

Ah Gabric ah.. kalacaktın bu takımda.
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Maça dair;

Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Hasan...Uyumak yok...Asıl sen bize moral ver...Yahu biz küçükkken abilerimize moral veriyorduk...Büyüdük kardeşlerimiz moral bekliyor.....Çaykaralı kaynananın dediği gibi...Kaynanalığın "beylik" olduğu zaman gelindik gelinliğin "beylik" olduğu zaman kaynana olduk....Yağma yok küçükler moral versin hadi
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Aynen.. AMa şu var

İlkkyarı ılk 6 macta 11 puan topladık kayseri macından sora cıkıs yakaladık ve zırveyı aldık bırakmadıkıkncı yarıda ılk 6 mac 9 puan buna benzer oldu
                          çıkış yaparız ıns aynısı gibi..

Bjk macından 3 puan alırsak hersey degısebılır

Yorum

• Başkana sadece şunu söylüuorum Devre arası transferinde 2 tane isim aldın tamam güzel(DAHA GÖREMEDİK AMA ) BİRAZ BÜTÇEYİ ZORLAYIP

Alexis sanchez gibi , cavani gibi,lavezzi gibi, cleo gibi , ninis gibi vede çok sevdiğim oyuncu Keny milleri bursaya kaptırarak neden hata yaptın anlamadım

Neyse olan olmuş feneri arkadan gelip geçip şampiyon olmak çok zevkli olucak ŞAMPİYONUZ 7 GELİYOR
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hasan...Uyumak yok...Asıl sen bize moral ver...Yahu biz küçükkken abilerimize moral veriyorduk...Büyüdük kardeşlerimiz moral bekliyor.....Çaykaralı kaynananın dediği gibi...Kaynanalığın "beylik" olduğu zaman gelindik gelinliğin "beylik" olduğu zaman kaynana olduk....Yağma yok küçükler moral versin hadi
                              abi benim kendime hayrım yokkk..Şampiyonluk stresine girdimm

Yorum

• Halil Yazıcıoğlu kendi başlığında olaya açıklık getirmiş .

Futbol takımımızda yer alan tüm oyuncularımıza ve teknik kadrorumuza ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı forum bölümüdür...

Yorum

Çalışıyor...
                                X