Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kabus gördüm 4-3 yeniliyorduk kayseri ye, 2-1 öne geçmişiz bir sürü gol kaçırmışız sonrasında kayseri nin golleri gelmiş ve skor 4-3.. maçı görmedim sadece bu başlıkta yapılan olumsuz yorumları gördüm resmen yıkılmıştı millet, bu kadar gol kaçırırsan olacağı bu felan..

dün saat 11:58 de yazdığım mesaj, uyandıktan sonra yazmıştım

''2 olayı'' görmüşüm, rüyama girmiş... inanmayanlar 40. sayfaya baksın az kalsın skorda rüyamdaki gibi olacakmış...

korkmaya başladım kendimden
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Fb,telekom arenada gs yenecek midir?

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Şenol Güneş çok şanslı fb, gs ve bjk kötü dönemindeler"....İyi de hocam ne zaman en iyi döneminde idiler bu adamlar?....Gözünüzü seveyim nasıl hükümler bunlar...
        Erdal hocam, seni çok iyi anlıyorum ama maalesef çabalarımız nafile ! Bu adam (Şenol Güneş) ne yaparsa yapsın bu taraftarın bir kısmına yaranamayacak. En ufak olumsuzluklarda bilinç altı hemen ortaya çıkıyor. Artık ne diyeceğimi de bilemiyorum !
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arka sayfalarda sordum ama gören olmadı heralde , Egemen'in durumu nedir arkadaşlar ?
          Egemenin sayfasında okudum. Düz koşu yapıyormuş, takımla antremana çıkacakmış bu hafta. beştaş maçında oynayabilirmiş.

Yorum

• Defansımız(!) bugün benden iyi azar işitti.Kulakları çınlamıştır..
            Yazıklar olsun boyle defansa.

Yorum

• Şenol hoca formsuz...Doğrudur...Mümkündür...Hatalı...Bana göre de hatalı....( Mesela yılın teknik direktörü seçildi salı ödül töreni var hala gelip gelemeyeceğini bildirmedi bize...Ama etmeyin....Şenol hoca şanstır bizim için....Hatalı deyin...Hatalarını da emin olun can kulağı ile dinler...Ama öyle beylik hükümler yazınca söyledikleriniz dinlenmez....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Arka sayfalarda sordum ama gören olmadı heralde , Egemen'in durumu nedir arkadaşlar ?

Egemen bjk maçında oynıcak deniyor.bakalım işallah...
                TRABZONGULDAK

Yorum

• Takımımızın Kayserispor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
                  Gol: Trabzonspor: 3– Kayserispor: 3
                  Toplam Şut: Trabzonspor: 10 - Kayserispor: 16
                  İsabetli Şut: Trabzonspor: 5 - Kayserispor: 7
                  İsabetli Orta: Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 4
                  Faul: Trabzonspor: 14 - Kayserispor: 13
                  Korner: Trabzonspor: 8 - Kayserispor: 1
                  Ofsayt: Trabzonspor: 3 - Kayserispor: 4
                  Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 52 - Manisaspor:% 48

Bizim resmi sitenin iş ciddiyetine hayran kalıyorum.

(UEFA)

Yorum

• Arkadaslar cok yazip cok cizebiliriz burda ama ortada bir gercek var. Trabzonspor henüz sampiyon gibi top oynamiyor. Sampiyon belki ilk golü yer ama iki ve ücü asla o sekilde yiyemez. Resmen .... olduk evimizde halen daha hakem makem seyirci falan filandan bahsediyoruz. Dogru dürüst futbol oynasinlar herkes görevini yapsin yardimlassin isin ciddiyetine göre harket etsin, bir gol atip artistlige baslanacagini hemen ikinci golü atip rahatlamak gerekiyordu ...

Sampiyon olacakcak ceki düzen verilmesi gerekiyor takima, maclari izleyenler her macda kalpden sorun yasamamali biraz daha rahat mac seyredebilmeli.
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak okanmeral tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonsporumuzun kazandığı maç olmuştur!

İlk cümlemi okuyanlar şaşırmış olabilirler, evet gerçekten de biz bu maçı kazandık. Bakmayın siz skorun 3-3 olduğuna. Biz bu netice ile aslında birden çok netice kazanmış olduk.

İlk olarak; liderlik stresi. Liderlik gitti mi, gidecek mi, eyvah kaybedecek miyiz derken sonunda olan oldu ve liderlikten ikili averajla da olsa olmuş olduk. Bu iyiki de 11 hafta evvelden oldu. Siz düşünebiliyor musunuz; eğer biz bu liderlik kaybını lig bitimine 2 ya da 3 hafta kala kaybettiğimizi. Geri dönüşü olmayacak şeyler kaybedilecekti, 1996 yılı gibi bir şampiyonluktan fazlasını kaybedecektik; geleceğimizi! İte kaka giden FB bu liderlikle birinci sıraya çıkmış olabilir. Fakat 17 maç üst üste kazanacak performans elbette sergilemiyorlar. Bizim yaşadığımız aynı kayıpları da onların önümüzdeki hafta itibari ile yaşamaya başlayacaklarını düşünüyorum- tahminimce de 1-1 bitecek-

İkinci olarak kazandığımız mevzu; Yattara. Sonunda romantizm peşindeki Trabzonspor' lu arkadaşlar da Yattara' nın ne oynadığını görmüş oldu diye düşünüyorum. Bir furyadır gidiyor: "Yattara acaip orta kesiyor abi, adam eksiltiyor!" Ee, sonuçta ne? Nasıl neticelendiriyor? Tarafsız gözle izlediğimiz zaman o formanın hakkını veriyor mu? Artık kendimizi kandırmayalım lütfen. Bırakalım Yattara' yı, yine maç öncesi topu öpme şovları yapsın, reklamlarda kolbastı oynasın; maçta değil!

Son olarak; talihsiz olaylardan ötürü sahamızın kapatılma ihtimali. Evet, bunu istiyorum! Kesinlikle istiyorum hem de! Ben Trabzondaki Trabzonspor seyircisinin Trabzonspor maçlarını izlemeyi hak etmediğini düşünmüyorum. Bu düşünceme neden olarak Trabzonspor yönetimini ve Trabzon halkını gösteriyorum. Tüm taraftar grubunu aynı çatı altında toplamayı başaramamış olan Trabzonspor yönetimi bana göre bu düşünceme neden olan baş aktörlerdir. Bu işler her maç 20 bin bayrak dağıtma ile olmuyor arkadaş. Diğer bir neden Trabzon halkı. Kardeşim yeter ya, bırakın bu çekirdekleri! Tadım, Çıtçıt ile sponsorluk mu imzaladınız? Çekirdeği takımınızdan çok mu seviyorsunuz? Diğer bir sorun da yenilen her gol sonrası stad içerisindeki büyük uğultu. Bırakın kızmayı, küfür etmeyi; bağırın, haykırın kardeşim! Önümüzdeki hafta olması gereken taraftar profilini göreceksiniz fakat yine ders çıkarmayacaksınız, biliyorum.

Tüm bu handikaplara rağmen bu takım eze eze şampiyon olacaktır.

Eze eze kupa Karadeniz' e gelecektir!
                      sen yattaraya sallayacağına ilk yarıdaki 11 ve ikinci yarıdaki 10 futbolcunun performansına bak... sen yattarayı ilk defa bu kadar sağlam ve şampiyonluğa aç yakalamışken 5 maç yedek oturtursan o topçu oynamaz... bunu da bekleyemezsin... o adam trabzospor taraftarı ayrıca... 2 metreden pas yapmasını bilmeyen adamların sahada kalıp kendisinin oynamamasına çıldırıyordur... yattarayı neden hiç 11 de oynatmıyor bunun hesabını soracağına ligin en iyi savunma yapan takımı tamamanen geri yaslandığında yattarayı oraya koyan zihniyeti eleştir...kaldı ki bugün bence çok olumluydu... siz çok fazla şey beklediğiniz için (çok kaliteli oyuncu olduğu için) yetersiz görüyorsunuz...

Yorum

• Gerçekten enteresan takımız.

Kendi sahamızda 3 maçta 3 beraberlik.

Bunu başarabilecek tek takım biziz.

Aslında başlangıç sadece Fener maçına odaklanıp, BJK ile yapılan kupa maçına yedek kadroyla çıkmaktı.

Hiç gerek yoktu bunlara. Veya Fener maçını hedef koymaya.

Şimdi eşitlendi herşey. Mücadeleye devam.

Yediğimiz goller tam bir facia ayrıca.

Tek tek topcu yazmayı sevmiyorum ama, Ceyhun'u da severim de bu kadar geç tepki veren bir futbolcu görmedim ben.

Olaylar olup bitiyor, O daha yeni hareketleniyor topa veya adama doğru

Çok yazılacak var ama bu kadar yeter. Sıkmayalım canımızı.

Haftaya alırız maçı. Malum deplasmandayız.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• ne hakem ne rakip ne aziz yıldırım nede bilmem ne. düşüşün tek sebebi transfer dönemini yönetenlerdir. hocasıyla ve yönetimiyle. düşüşten tam olarak şenol güneş ve yönetim sorumludur. kayseri bize golleri ziani amrabaat kujovic gibi isimlerle atıyor 3üde yeni transferler. adamlar eksiklerini görmüş gerekli hamleleri yapmış. takır takır işliyor kendi çaplarında. bize bakıyorum. hocamız bu takımda egemen haricinde stoper olmadığını nasıl görmez. egemen sakatlandığında transfer dönemindeydik. hangi akla hizmet bir stoper aldırmadı. mustafa olsun glowacki olsun giray olsun şampiyon takımın oynayan stoperleri olamazlar! bu kadar ağır stoperlerle maç falan kazanamazsınız. ilk yarı egemen hepsinin açığını kapatıyordu. gelelim birde forvet konusuna. şu takımın yıllardır ihtiyacı var gerçek golcüye. neden almazlar istemez hocamız. yada birini istemiş aldırmış paweli oynat be kardeşim daha neler kaçırmalı adamlarımız. cale nin hali ortada piotr u oynat. bizzat sen istedin bu adamları. söyleyecek söz yok.

tüm bunlara rağmen şampiyon olabilir miyiz ? tabiki evet. umarım egemen haftaya döner. yoksa bu defans ile maç falan kazanamazsınız. umarım egemen haftaya takımdaki yerini alır ve çıkışa geçer götürürüz bu işi. onur-egemen-selçuk olmazsa olmazlar! ben bunlara enginide katıyorum.

Yorum

Geçen fanatik gazetesinde bjk maçına yetişecek deniyordu..

(UEFA)

Yorum

• Millet kendi evini cehenneme çevirir biz deplasmanı
                              Ama bunda hiçbir zaman Trabzon halkını suçlu bulamıyorum nedense.
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada Halil neden kovuldu tribüne.... Bir yürüyüşü vardı ki....İşte Trabzonsporlu dedim ....Düzelecek....Allahın izniyle düzelecek....
                                Ben ona çok üzüldüm.Çok hırslı ve kızgındı.

Bu arada ben 1 puana fit değilim.3 olacak.
                                Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                                Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                                Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

Çalışıyor...
                                X