Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umut'un kaçırdığı o pozisyon neydi öyle ya.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Millet 20 miliyarlık arabasına gözü gibi bakar.

Biz miliyon dolarlık futbolcumuzu en önemli maçımızda gıda zehirlenmesinden dolayı oynatamıyoruz.

Bu nasıl profosyonellik anlamak güç doğrusu.İkinci yarı çeviririz maçı Allahın izniyle.
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Pawel ne iş yapar

Yorum

• sağ bek hamza en zayıf karın bence jaja solda alanzinho ortada oynamalı..

yattara-burak değişikliğide gerekli..gerekirse alanzinho çıkıp yerine daha ortasaha özellikli bir adam gerekli..

Yorum

• İstediğimiz erken goldü attık ama yine kötü bir gol yedik.......
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Ben hala Umut'un pozisyonunda Yumlu'nun daha müsait olduğunu düşünüyorum .
              Twitter Adresim

Yorum

• Cale iyiydi ilk yarı. Yattara-Alan değişikliği güzel olur bence
                Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• Burak çok kötü resmen yürüyor sahada,maçla alakası yok..

Umut sende gel elma yiyelim maç izleyelim evde,valla bak...
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Kotu filanda degiliz okadar Abartmayin ams umutu ya tornaya sokmak lazim yada bir maclik da olsa umut bulutsuz bir onbir denemeliyiz
                    İlk yarim saat kayseri orta sahayi gecemedi Sonra kontralari oldu abramat midie nedir adam pire gibi tabiki bir kac poxisyon yaratti Takimi kimse kotulemesin Bence umutun kacirdigi pozisyon akillara zarar birde Alan bizi eksik oynatti varligi yoklugu belli degil
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Sota gol olunca sevinmedi. Adam nerden geldiğini unutmuyor, saygı duydum gerçekten.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yattara'yı oyuna alsak, Umut'un yanına da Pawel'i koysak maçı alırız. Kayseri öyle aman aman oynamıyor, asılırsak alırız.

Yorum

• Hayret Cale iyi - Serkan kötü oynuyor

Yorum

• insan biraz konsantre olur gol vuruşlarına her maç aynı pozisyon kaçmaz ki
                            bunları atacaksın ki zihnen rahat olasın Umut bey
                            Bu hakemler artık Burak'a faul bile vermiyor. atma artık kendini yere
                            TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• arkadaşlar kötü falan oynamıyoruz biz bu maçta ben 3-1 alırız diyorum maç sonunda görüşelim ...
                              Kayseride iş yok amrabatın özel yeteneği ile attılar golü...

Yorum

• Cale geldiğinden beri en iyi maçını çıkartıyor, onun hatrına alsak bare maçı

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Çalışıyor...
                                X