Umut 65. dk Felan Girse Daha Mı Çok Yaralı Olur Ki
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuraya kadro yazıp o kadroya Umut'u koymayanlar komik durumda. Hani gol atamaz yazmazsınız tamam da, Manisa maçında neyini beğenmediniz de yazmıyorsunuz ?
işin esprisi bi yana muhtesem oynadı... attıgı suttaki rakibinin sharjından kurtulusu ve yaptıgı vurus, Nşangın 30 m top surusu ve cektıgı sut la beraber haftanın en guzel hareketiydi
Yorum
-
Cale dün çok kötüydü gerçekten. Bakalım oynayacak mı ?
İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleengin ve egemen ne zaman donuyor ?
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİç saha maçlarında kesinlikle Pawel oynamalı.
Yorum
-
Futbolcularımızın Manisa dönüşüAli nin doğum günü kutlaması
Yorum
-
İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakinda yine ayak oyunlari baslayip oyuncularimizin kafalari bulanacak, ben bundan korkuyorum. Her girdigim sitede ve yazilarda ayni seyleri okuyorum fbliler tarafindan: bjk ve gs bizim sampiyonumuzu engellemek icin Trabzonspora maci hediye edecekler. bjk ve gslilerin dusuncelerini alip yorumlarini okuyorsun ve hemen hemen ayni dusunceler mevcut: fb sampiyon olmamali bu yuzden umarim Trabzonspor bizi yener. Simdi herkese 2006 yiliydi sanirim Avni Akerde 32.haftada oynanan Trabzonspor-gs macini goz onune getirmelerini rica ediyorum. Biz fb ile cekisiyoruz sampiyonluk icin, gs 9.sirada ve bizim maca kadar 9 kadar yenilgi almis, yani bizim dengimiz degildi o sene. Hakan Sukur cikiyor: bizim gonlumuz Trabzonspordan yana diye demec veriyor. Etrafimdaki gslilerde aynisini soyleyip maci bize vereceklerinden emin olduklarini beyan ediyor. Sonuc: Trabzonspor-gs: 2-4 ve sampiyon fb. Ben bile etrafimdaki gsliler tarafindan o kadar sindirildim ki, bu maci kesin kazanacagiz diye dusundum, iyi top oynamasak bile bu maca gsnin pek asilacagini dusunmedim fakat yanilmisim. Gokdenizin mactan sonraki yorumlarini hatirlayin, ertesi sene a.s.yde gsyi ayni Gokdeniz ve Szymekin golleriyle 0-2 yendigimizi hatirlayin. Demem o ki: fb oyle bir lobi olusturmaya baslayacak ki, oyle demecler verecekler ki, bjk ve gs taraftarlari her ne kadar bizim kazanmamizi isteseler bile bjk ve gs takimi o kadar cok bu maca asilip bu maclari kazanmak isteyecekler. fbnin "biz tekiz" onlar 17 takim, herkes bize karsidir, goreceksiniz bjk ve gs Trabzona yatacak laflarina sakin gelmeyin, boyle birseyin mumkun olmayacagini, bizim maca daha cok asilacaklarindan adim gibi eminim. Umarim Kayseri macini kazanir yolumuza devam ederiz, bjk macindan once fire vermek bizim sampiyonluk sansimizi zora sokar.....
Her kelimesine katılıyorum, Fenerbahçeliler bunu özellikle yapıyor, amaç diğer takımları daha fazla motive etmek. Zaten eğer karşı takım yenilirse söylecekleri şey belli; biz demiştik
Yorum
-
Evet Kayseri maçı önemli ama dünyanın sonu değil.O yüzden artık lütfen "Futboldan zevk almak istiyorsak Düşüncede devrim yapmalıyız." Bende çıldırıyorum maçlarda,bende kahroluyorum.Ama Bu Uşaklar herşeyin en iyisini hakediyorlar.Kötüde oynasalar Mücadele azimleri yetiyor bana.Şenol Hocayı eleştirelim ama yıkmayalım.Ağır ithamlarda bulunmayalım.LÜTFEN!!!!"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
Yorum