Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hafta içi forum çok sessiz oluyor yav ne bu cenaze evi gibi... burayı biraz hareketlendirelimmi
    nasıl olcek ula o iş
    Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• kocaeliden BORDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

kocaeliden BORDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....
        Hepte hareketlendi zaten.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hepte hareketlendi zaten.
          valla doğru diyon millet hala uyuyor demekki

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bu sene herzamankinden fazla inandım bu sebepten maçlardaki sitresi kaldıramıyorum birgün maç sırasında kalp kirizi geçirip ölecem
            sivas maçı dahil ikidir geç gidiyorum maça totem yapıp izlemiycem diyorum dayanamıyorum sivas maçı kavenin önüne geldim gol yedik manisa maçı gene aynısı oldu zoryeniyoruz ama yeniyoruz gene aynı olur zor olur ama olur maçta beraberlik golünü bulunca ağlıyasım geliyorsevinemiyorum korkutuyor maçlar son 2 dakkayı izliyemiyorum garippppp
            nasıl bakarsan öyle görürsün
            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İstanbuldan

MAVİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Yorum

• 9 kişi savunma yapılmaz inş...
                DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İstanbuldan

MAVİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
                  şampiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooonnn....

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu sene herzamankinden fazla inandım bu sebepten maçlardaki sitresi kaldıramıyorum birgün maç sırasında kalp kirizi geçirip ölecem
                    sivas maçı dahil ikidir geç gidiyorum maça totem yapıp izlemiycem diyorum dayanamıyorum sivas maçı kavenin önüne geldim gol yedik manisa maçı gene aynısı oldu zoryeniyoruz ama yeniyoruz gene aynı olur zor olur ama olur maçta beraberlik golünü bulunca ağlıyasım geliyorsevinemiyorum korkutuyor maçlar son 2 dakkayı izliyemiyorum garippppp
                    şı totem olayına ben busene çok taktım manisa maçında yenik durumdayız bende herzamanki pozisyonumda maç izliyorum kardeşim çay içmek için kaltı çekyata oturudu o ara golu attık. çayı bitince indi yere tekrar manisa üstümüze gelmeye başladı ula dedim kalk otur yanıma gol yicez şimdi 10-15 dakika öyle dedim ona sonra tamam tamam sende taktın buna dedi bi oturdu çekyata 2. gol geldi sonra tekrar yere indi olum dedim inme gol yicez oda yokya ben yerdeyken gol atrtırcam dedi ama olmadı iyiki yemedik...

Yorum

şampiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooonnn....
                      trabzooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
                      Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• 25 martta bide al ittihatla suudi arabistanda maç var bide seyahat pogramı belli olmuş o tarihe kadar maçlarımızı kazansak da kafamız rahat olsa
                        Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
                        Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• İlk olarak ismail tüfekçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çok rahat bi maç olacak bize çanakkale geçilmezi uygulamasınlar yeter biz her takımı yeneriz
                          Fener bize çanakkale geçilmezi uyguladığı için yenildik değil mi? kusura bakmayın arkadaşlar Allah yardım etmediği sürece , Jaja ve Onur gününde olmadığı sürece, bizim bu forvetlerle kasımpaşa maçı dahi garanti değildir...

Kayseri çok sert ve diri bir takım , biz 2.yarıdan itibaren çok kırılganız son 2 maç toparladık gibi ama bu sertlik kayseri ye yeterli olmayabilir çok daha sert olmalıyız...
                          Kahpe Bizans;
                          Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                          Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

şı totem olayına ben busene çok taktım manisa maçında yenik durumdayız bende herzamanki pozisyonumda maç izliyorum kardeşim çay içmek için kaltı çekyata oturudu o ara golu attık. çayı bitince indi yere tekrar manisa üstümüze gelmeye başladı ula dedim kalk otur yanıma gol yicez şimdi 10-15 dakika öyle dedim ona sonra tamam tamam sende taktın buna dedi bi oturdu çekyata 2. gol geldi sonra tekrar yere indi olum dedim inme gol yicez oda yokya ben yerdeyken gol atrtırcam dedi ama olmadı iyiki yemedik...
                            bende kardeşimle izlediğim zaten maçlar hep berabere kaldık abi diyo sen izleme bu maçı sen izleyince hep berabere kalıyorlar sonra golleri izlersin diyo

Yorum

• Millet Çalışıyo okul falan da var...

Bizde hesapta ÜNi. ye hazırlanıyoruz...

Forumun durgun olması normal...
                              En son UNiVeRSeLoRD tarafından düzenlendi; 23.02.2011, 11:32.

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende kardeşimle izlediğim zaten maçlar hep berabere kaldık abi diyo sen izleme bu maçı sen izleyince hep berabere kalıyorlar sonra golleri izlersin diyo
                                eğer maçta ilk golu biz atarsak o an şeklimi hiç değiştirmem mesela hep aynı şekilde izlerim maçı ama ilk golul yersek evde şekilden şekile girerim karşı koltuğa falan geçerim aslında inanmam ben böyşle şeylere ama maç anında o stresten naptımı bilmiyorum

Yorum

Çalışıyor...
                                X