Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekocaeliden BORDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepte hareketlendi zaten.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
bu sene herzamankinden fazla inandım bu sebepten maçlardaki sitresi kaldıramıyorum birgün maç sırasında kalp kirizi geçirip ölecem
sivas maçı dahil ikidir geç gidiyorum maça totem yapıp izlemiycem diyorum dayanamıyorum sivas maçı kavenin önüne geldim gol yedik manisa maçı gene aynısı oldu zoryeniyoruz ama yeniyoruz gene aynı olur zor olur ama olur maçta beraberlik golünü bulunca ağlıyasım geliyorsevinemiyorum korkutuyor maçlar son 2 dakkayı izliyemiyorum garipppppnasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbuldan
MAVİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene herzamankinden fazla inandım bu sebepten maçlardaki sitresi kaldıramıyorum birgün maç sırasında kalp kirizi geçirip ölecem
sivas maçı dahil ikidir geç gidiyorum maça totem yapıp izlemiycem diyorum dayanamıyorum sivas maçı kavenin önüne geldim gol yedik manisa maçı gene aynısı oldu zoryeniyoruz ama yeniyoruz gene aynı olur zor olur ama olur maçta beraberlik golünü bulunca ağlıyasım geliyorsevinemiyorum korkutuyor maçlar son 2 dakkayı izliyemiyorum garipppppsonra tekrar yere indi olum dedim inme gol yicez oda yokya ben yerdeyken gol atrtırcam dedi ama olmadı
iyiki yemedik...
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooonnn....
Yorum
-
İlk olarak ismail tüfekçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok rahat bi maç olacak bize çanakkale geçilmezi uygulamasınlar yeter biz her takımı yeneriz
Kayseri çok sert ve diri bir takım , biz 2.yarıdan itibaren çok kırılganız son 2 maç toparladık gibi ama bu sertlik kayseri ye yeterli olmayabilir çok daha sert olmalıyız...Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşı totem olayına ben busene çok taktım manisa maçında yenik durumdayız bende herzamanki pozisyonumda maç izliyorum kardeşim çay içmek için kaltı çekyata oturudu o ara golu attık. çayı bitince indi yere tekrar manisa üstümüze gelmeye başladı ula dedim kalk otur yanıma gol yicez şimdi 10-15 dakika öyle dedim ona sonra tamam tamam sende taktın buna dedi bi oturdu çekyata 2. gol geldisonra tekrar yere indi olum dedim inme gol yicez oda yokya ben yerdeyken gol atrtırcam dedi ama olmadı
iyiki yemedik...
Yorum
-
Millet Çalışıyo okul falan da var...
Bizde hesapta ÜNi. ye hazırlanıyoruz...
Forumun durgun olması normal...En son UNiVeRSeLoRD tarafından düzenlendi; 23.02.2011, 11:32.
Yorum
-
İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende kardeşimle izlediğim zaten maçlar hep berabere kaldık abi diyo sen izleme bu maçı sen izleyince hep berabere kalıyorlar sonra golleri izlersin diyoaslında inanmam ben böyşle şeylere ama maç anında o stresten naptımı bilmiyorum
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
Yorum