Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kayserispor oynayacagimiz zorlu rakiplerden, ama bu macta puan kaybi olacagini beklemiyorum... Kayseride topa hakim olmayi seviyor ve dan dun cikmiyor, defansta top kaparsak (bize verirlerse demiyorum FB gibi) bizde sok bir gol atabiliriz...
    Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
    Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
    Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Alanzinho 11'de olmalı.
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• etrafimda ne kadar fenerli bjkli gs li varsa hepsi fenerin sampiyon olduguna inanmak bir yana adamlar tamam diyorlar biz sampioynuz trabzon bosuna ugrasiyor diyorlar ben sahsen onlarin bu görüsüne cok seviniyorum.... su kayseri bjk maclarini allahin izniyle bir alallim önmüzde yolumuzda cok acik insallah....

Yorum

• Yakinda yine ayak oyunlari baslayip oyuncularimizin kafalari bulanacak, ben bundan korkuyorum. Her girdigim sitede ve yazilarda ayni seyleri okuyorum fbliler tarafindan: bjk ve gs bizim sampiyonumuzu engellemek icin Trabzonspora maci hediye edecekler. bjk ve gslilerin dusuncelerini alip yorumlarini okuyorsun ve hemen hemen ayni dusunceler mevcut: fb sampiyon olmamali bu yuzden umarim Trabzonspor bizi yener. Simdi herkese 2006 yiliydi sanirim Avni Akerde 32.haftada oynanan Trabzonspor-gs macini goz onune getirmelerini rica ediyorum. Biz fb ile cekisiyoruz sampiyonluk icin, gs 9.sirada ve bizim maca kadar 9 kadar yenilgi almis, yani bizim dengimiz degildi o sene. Hakan Sukur cikiyor: bizim gonlumuz Trabzonspordan yana diye demec veriyor. Etrafimdaki gslilerde aynisini soyleyip maci bize vereceklerinden emin olduklarini beyan ediyor. Sonuc: Trabzonspor-gs: 2-4 ve sampiyon fb. Ben bile etrafimdaki gsliler tarafindan o kadar sindirildim ki, bu maci kesin kazanacagiz diye dusundum, iyi top oynamasak bile bu maca gsnin pek asilacagini dusunmedim fakat yanilmisim. Gokdenizin mactan sonraki yorumlarini hatirlayin, ertesi sene a.s.yde gsyi ayni Gokdeniz ve Szymekin golleriyle 0-2 yendigimizi hatirlayin. Demem o ki: fb oyle bir lobi olusturmaya baslayacak ki, oyle demecler verecekler ki, bjk ve gs taraftarlari her ne kadar bizim kazanmamizi isteseler bile bjk ve gs takimi o kadar cok bu maca asilip bu maclari kazanmak isteyecekler. fbnin "biz tekiz" onlar 17 takim, herkes bize karsidir, goreceksiniz bjk ve gs Trabzona yatacak laflarina sakin gelmeyin, boyle birseyin mumkun olmayacagini, bizim maca daha cok asilacaklarindan adim gibi eminim. Umarim Kayseri macini kazanir yolumuza devam ederiz, bjk macindan once fire vermek bizim sampiyonluk sansimizi zora sokar.....
          Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Ben olsam Cale yerine Piotr'u Colman yerine Ceyhun'u ve Engin'in yerine de Yattara'yı koyardım. Ama ben kurmuyorum kadroyu.
            Més Que Un Club

Yorum

• Ankara ve fener maçından sonra bu takımın yıkılmayacağını bu takımın 90 yıllardaki takım olmadığını her yere yazdım.Tanıyanlar bilir.. Bu sayfa bunu neye güvenerek söylediğimi açıklıyor.. Trabzonspor taraftarı artık daha olgun.. Başına gelebilecek oyunları ezberlemiş artık.. Harfiyen kimlerin neler yapabileceğini ezbere biliyor artık bu camia.. O yüzden bu takıma bişey olmaz diyorum.. Başına gelen olaylardan iyi ders çıkarmış yıllardır.. Şimdi sırada mutlu son var. Bu büyük taraftara çok değil bu şampiyonluk.. Şampiyonluk gelmeese bile iyi ki bu camiadanım diyorumm..

Yorum

• Taraftarımızın üzerinde ki endişe halen gitmemiş gözlemlediğim kadarıyla,o sebeple bu maçı almak şampiyonluk inancımızı tazeleyecektir.......

Volkan yap bize de bir güzellik.....
                '9'
                fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Cangele tekrar sakatlanmis. Bizim macta o da yok.
                  "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                  "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                  Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• kayserinin hızlı adamlarına karşı alanzinho ve yattara oynamalı yada ikisinde biri burak forvete çekilebilir yada
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Korktuğum tek şey futbolcuların kulaklarına üflenmesi bu İstanbul'lular herşeyi yapar ve daha önce yapmışlıkları da vardır. Artık birlik olma zamanı geldi camianın önde gelenleri bir gece tertipleyip acilen bir gövde gösterisi yapıp peşine de sağlam bir basın açıklaması yapmalı meydanı A.Y ve tayfasına bırakmamalıyız.
                      Testi kırılmadan son düzlüğe hasarsız girmek istiyorsak bu şart. Faruk Özak ve Mehmet Ali Yılmaz'ın gayretlerine ihtiyacımız var herşey sahada olmuyor maalesef!
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        etrafimda ne kadar fenerli bjkli gs li varsa hepsi fenerin sampiyon olduguna inanmak bir yana adamlar tamam diyorlar biz sampioynuz trabzon bosuna ugrasiyor diyorlar ben sahsen onlarin bu görüsüne cok seviniyorum.... su kayseri bjk maclarini allahin izniyle bir alallim önmüzde yolumuzda cok acik insallah....

aynen şu genel kanıya bende katılıyorum, kayseri + bjk paketinden 6p çıkarabilirsek yani bjk maçından sonra lider olmayı becerebilirsek fb o 2 haftalık süreçte puan kaybetsin yada kaybetmesin hiç fark etmez, bjk maçından sonra bizi kimse tutamaz.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• kayserisporda bir genç vardı eren stoper geçen sezon ağır bir sakatlık geçirmişti ne oldu o uşağa hala dönemedimi milli takıma kadar yükselmişti

Yorum

• İlk olarak uzunismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            . Oysaki fener böyle değil.. Öyle bir anda yenilecek ki rezil olacak.. Yeterki trabzonum yaarıştan düşmesin.Düşmezde...Desteğe devam..
                            Ben 10 gündür Kasımpaşa diyorum Bjk den cok Paşaya güveniyordum

Yorum

• teknik taktik bir yana bu maçtan önce

en önemlisi, manisa ve sivas maçına göre içim çok daha rahat ...

şimdi demek ki şu iki hafta sadece 6 puan almadık

çünkü bana yansıyan olumlu havanın fazlası takıma ve herkese yansımıştır ...

hatta şöyle diyebilirim bursa biraz aradan çekildi ve sadece fenerle kaldık ya başbaşa

yeriz bunları.....içim rahatladı desem vallahi abartmam ...

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                umuta 90 dakıka sabredenlerdensnn bnn jaja yı yeglerım adaın ayagına top yakısıo umuta top geldımı nasıl cock gıbı heyecanlandıgıı gormuormusun jaja her an macı cevırebılecek oyuncu nasıl mac ızlıorsnz anlamıorm
                                yasından dolayı sanırım cok fazla PES oynuyorsun.. jaja nın yetenegini gormek icin alim olmak gerekmiyor.. 4 yasındaki yigenlerim bile JAJA yı begeniyor Umut u degil..

Ama takım cozebilmek icin biraz sahiden futboldan anlamak gerekiyor.. bizim kaybettigimiz puanlarda son haftalarda hep JAJA nın mactan dusmesi yuzunden olustu... BJK nasıl 10 kisi kalınca dumura ugradı ordan coz.. biz her macta 20 30 dk 10 kisi oynuyor gibiyiz...

UMUT 90 dk deil 1200 dk lık maclarda dahi 120 dk oynayabilecek oyuncu.. keske jaja da oyle olabilse senden cok isterdim emin ol o sekilde yaratıcı bi oyuncunun 90 dk konsantre mac oynamasını...

daha da aciim senin icin renkdasım... Gecen sene ki Engin ile bu seneki Engin arasındanki farkı cozebilirsen demek istediklerimi anlarsın.. Gecen sene 10 kisi gibi oynarken Engin-Alanzinho ikilisi ile buseneki Engin ile yeri gelip 12 kisi gibi oynar gorunebiliyoruz, hem savunma hem hucuma yaptıgı katkı ile

Yorum

Çalışıyor...
                                X