Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursa nın canı cehenneme kopsun gitsin lolipoplar Kuyruğumuzda ne kadar az takım olursa okadar iyi Gereksiz yere neden rakiplerimiz çok olsun istiyorsunuz
    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Her şey bizim elimizde. Trabzon'da 6 maçımız var. İyi hazırlanırsak bu 6 maçtan alacağımız 18 puan bizi şampiyon yapar. 50+18=68 kalan 6 deplasman maçından çıkaracağımız 8-10 puan hedefe ulaşmaya yeterli olacak.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kasımpaşa'nın gelecek hafta alacağı üç puan belkide ligde kalmalarını sağlayacak .

Buca 18
        Konya 16
        Sivas 16
        K.Paşa 14

Bursa da Buca ile oynuyor , hangisi kaybederse , ligde kalma anlamında büyük yara alacak .
        Konya Karabük deplasmanında , Sivas ise sahasında iyi bir deplasman takımı olan Manisa ile oynayacak .

Ligin üçüncü periyodu kırılma dönemidir . Alt sıralardaki takımların performansı genellikle bu süreçte yüksektir . Son haftalarda işin rengi belli olduktan sonra , 13-14 takım hedefsiz kalır . O sebeple bu maçları çok küçümsememek gerek .

Umarım bu hafta gençlerbirliği yenilir . Ankara derbisi var .
        gönlüm konyanın ligde kalmasından yana...18.hafta da şampiyon trabzon tezahüratları...
        If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
        Milton Friedman

Yorum

• İki takımda sakatlar eksikler kimler ?

Yorum

• Serdar, senin 78 puan öngörün benim iç saha hesabımla örtüşüyor gibi...

Yorum

• Okg_53 Kayserispor Analizi …

Klüpleşme adına Anadolu’nun yükselen yıldızı Kayserispor, bu sezon futbol anlamında da iyi işler yapıyor.

Takım savunmasına önem veren ancak hücum bölgesinde üretken ayaklarının şahsi yetenekleriyle bir şeyler yapmaya çalışan bir görüntüsü var. Bu sezon büyük takımlara karşı inişli çıkışlı bir grafik sergiledi.

Bu sezon deplasmanda oynadığı 10 maçta, 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet almış. 9 gol atıp 10 gol yemiş. Toplamda ise 22 maçta, 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet almış. Attıkları 29 gole 17 golle karşılık vermişler. 42 puanla, ligin 4. sırasındalar.

Bu bilgiler biz Kayserispor’un, deplasmanda iyi bir takım olmadığını vede az gol atıp az gol yiyen bir takım olduğunu gösteriyor.

Ortasaha oyuncusu Savaş Yılmaz sarı kart cezalısı. Amisulashvili takımdan ayrıldı.
              Ömer Şişmanoğlu, Cangele, Eren Güngör sakat.

Muhtemel Dizilimi ; 4-2-3-1

-----------------------Hamidou Souleymanuo-----------------------
              Hamza Çakır------Önder Turacı------Serdar Kesimal------H.Ali Kaldırım
              -----------------Selim Teber------Jonathan Santana----------------
              ---------------------------Karim Ziani------------------James Troisi
              -----Nordin Amrabat-----------Emir Kujoviç------------------------

Not= Stoperleri Amisulahvili takımdan ayrıldığı için vede yedek stoperleri Eren Güngör sakat oldugu için son maçta o bölgede, sağbek Önder Turacı oynuyor. Önder’in yerinede. Hamza Çakır oynar.
              Ayrıca son maçtaki performansı sayesinde Kujoviç, bizim maçta Zalayeta’dan formayı alır diye düşünüyorum.

Not 2= Kayseri Troisi’yi kesip, ortasahayı üçlemek için Abdullah’ı orta alanda oynatabilir veya Mehmet Eren tam olarak düzelmiş ise, Sağ kanatta oynatılıp, Amrabat hücumun soluna veya ortasına çekilebilir. Ama bunu pek sanmıyorum çünkü Troisi’nin sakatlığı tamamen sona erdi vede son maçta 25 dk forma giydi.

Kayserispor’un artıları ;

Kayserispor’un en iyi yapabildiği iş takım savunmasıdır. Yeri geldiği zaman en ileri uçtaki oyuncu bile savunmaya yardıma gelir.
              Orta alandaki Selim – Santana ikilisi uyumlu bir ikili oldular. Bizim Selçuk – Colman gibi sürekli sahanın heryerine koşuyorlar ve hücum adına üretkenliktede bulunuyorlar. Selim Teber 7 asisit ile oynuyor.
              Sol kanatları çok iyi ki orada bizim maçta , Troisi ve Hasan Ali oynayacak. Serkan’ı çok zorlayacaklarını düşünüyorum.
              Yeni transferleri, Ziani ve Amrabat takıma uyum sağladılar ve çarkın bir parçası oldular. Her ikiside teknik kapasitesi çok iyi oyuncular.
              Kalecileri Souleymanuo bildiğiniz üzere bizim maçlarda hep panter kesiliyor. Yok ki şöyle en alasından bir Babacan
              Ayrıca çok zengin bir kadrosu var Kayseri’nin.

Kayserispor’un eksileri ;

Savunmaları iyi olduğu kadar hücum bölgesinde durumlar hayli karışık. Takımda üretken ve teklikeli oyuncu diye öne çıkabilecek bir oyuncu yok. En çok gol atan oyuncuları Zalayeta 5 gol atmış, onunda oynayıp oynamayacağı belli değil. İkinci en çok gol atan oyuncuları Ömer 4 golle ki bu oyuncu sakat durumda.
              Hücum bölgesindeki 4 oyuncu, her maç farklı oyuncular. Hiç istikrar yok.

Kayserinin bir diğer kötü yanı ise, bizim sol kanadımızdaki sıkıntının, onların sağ kanadında yaşanıyor olması.
              Sağ bek mevkinde kimin oynadığı belli değil, Sağ açık mevkisinde Amrabat oynamaya çalışıyor ancak oda içte oynamayı seven bir oyuncu.

Özetle ; Karşımızda iyi bir ekip var. Her zamankinden daha çok mücadele etmemiz gerekiyor.

Bu maçta Manisa maçındaki gibi ortasahayı üçlersek, Maçın 0-0 bitmesini tescillemiş oluruz.
              Etkili Kayserispor sol kanadının etkinliğini azaltmak için Serkan’ın önünde Yattara’nın mutlaka oynaması gerekiyor.

Burak sağda, Colman veya Alan solda olmuyor kardeşim olmuyor. Adamlar içte oynayabilecek yapıda.
              Bu yüzden bu dizilimde ısrar ediyorum.

--------Selçuk--------Colman-------
              Yattara--------Jaja------------------
              -------------Umut----------Burak---

Taktik analize hafta içi ilaveler olacak. Umarım bu zor virajıda döneriz. Saygılar …
              En son okg_53 tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 18:32.
              Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
              Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
              Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
              Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İçerde 6, deplasmanda 6 maçımız var. A.Aker'de 4 galibiyet 2 beraberlik. Deplasmanda 4 galibiyet 2 beraberlikle de 78 puana ulaşıyoruz.
                FB'nin bizi geçebilmesi için kalan 12 maçının minumum 10'unu kazanması gerekiyor. Çok zor, hatta imkansız diyorum. Becerirlerse zaten, bir devre de toplanmış puan rekorunu kırmış olurlar.
                Ya hu topluyorum, bölüyorum. Sağdan alıp sola koyuyorum. Ulan bizim şampiyon olmamamız imkansız diyorum.

Yorum

• Egemen olsa Kayserispor'un ofansif gücünden hiç korkmam..

Ortada Ceyhun'u oynatarak Kayserispor'un OrtaSaha direncini kırabiliriz,Kanatlardan pek etkili olabiliceklerini sanmıyorum,Bana göre Kayserispor'un bize gol atması çok zor..

Defansif olarak güçlü bir ekipler Amisulashvil'nin gitmesi ve Eren'in sakat olması bizim için çok iyi oldu,Serdar Kesimal da olmasa stoperleri kalmıyor

Hasan Ali'nin ileri fazla çıkmasını engellemek ve Defansif zaaflarından yararlanmak için Mutlaka Yattara oynamalı...

Yorum

• Egemen oynar mı ?

Yorum

• Orta sahamız sağlam olmalı.
                      Bunun için de Manisa maçı onbiri ile çıkmalıyız Kayseri karşısına.

Yorum

• Kayseride kimin oynanıp oynamadığına bakmadan her türlü maçı kazanmalıyız.

Yorum

• Bu feneri boşverin o takımdan bişey çıkmaz abartıldığı gibi bir tarafı yok.. Trabzon için diyolarya gider gider bırakır şampiyonluğu.. Bu aslında fenerin sıkıntısı trabzonun değil. Bakın bakalım iyi gidip son haftalarda şampiyonluğu hangi takım daha çok bırakmış.. Bu fener hiç ummadık bi zamanda mutlaka yenilir. Trabzona kolay kolay bişey olmaz.. Hele Egemende gelirse trabzonspor yenilmez... Bunu görmemek kör olmaktır.. Yeterki trabzonum kayseriyi yensin.. O zaman önümüz açılacak rahat olun.. Beşiktaş asla bize yatmaz ama trabzonu yenecek gücü yok o takımın.. Beşiktaşı sizler için yazdım önemli olan kayseri ve unutmayın bu takım kolay kolay yenilmez, istediğiniz kadroyu kurun onu oynatın bunu oynatın bu takım yenilmez gibi geliyor bana... Oysaki fener böyle değil.. Öyle bir anda yenilecek ki rezil olacak.. Yeterki trabzonum yaarıştan düşmesin.Düşmezde...Desteğe devam..

Yorum

• dizilişe göre amrabat cale ile eşleşiyo çok hızlı futbolcu inş sıkıntı yaşamayız.

Yorum

• Kayseride defansin göbeginde bu hafta kim oynadi...?
                              Serdar Kesimal ile Önder Turacimi...?
                              Amusulashvilinin yerine kim gecdi, yani Kayserinin suan bence en büyük sorunu göbek olur gibi sonucda ilk devreyi Serdar-Amusulashvili ikisili iyi uyumlu oyniyorlardi...

Kayseri maci gol atmamiz bakimindan cok zor gecicek diye düsüniyom, orta sahasi direncli ve takim halinde cok iyi defans yapiyorlar maalesef...

Ilk yarim saatde gol atamazsak maci kazanma sansimiz cok azalicak, ama bu durumda tribune is düsücek ins. bu sampiyonluk yolunda onlarinda bi kez olsun tuzu olur, sadece sevinmekle destek olunmaz...

Yorum

• Cale formayı zor görür bundan sonra.

Yorum

Çalışıyor...
                                X