bu 2hafta en zor bizim en kolay fbnin maçları var bursa maçları ikisinin ortası tabi bu futbol kolay maç yok ligdeki takımların durumlarına göre öyle bu 2 haftayı 6 puanla kapatırsak kaybettiğimiz avantajımızı yeniden yakalarız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu 2hafta en zor bizim en kolay fbnin maçları var bursa maçları ikisinin ortası tabi bu futbol kolay maç yok ligdeki takımların durumlarına göre öyle bu 2 haftayı 6 puanla kapatırsak kaybettiğimiz avantajımızı yeniden yakalarız
Buca 18
Konya 16
Sivas 16
K.Paşa 14
Bursa da Buca ile oynuyor , hangisi kaybederse , ligde kalma anlamında büyük yara alacak .
Konya Karabük deplasmanında , Sivas ise sahasında iyi bir deplasman takımı olan Manisa ile oynayacak .
Ligin üçüncü periyodu kırılma dönemidir . Alt sıralardaki takımların performansı genellikle bu süreçte yüksektir . Son haftalarda işin rengi belli olduktan sonra , 13-14 takım hedefsiz kalır . O sebeple bu maçları çok küçümsememek gerek .
Umarım bu hafta gençlerbirliği yenilir . Ankara derbisi var .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 17:48.
Yorum
-
Kayserispor'da Mehmet Eren iyileşti mi ? Oynamaması bizim için avantaj. Aynı Bursa gibi Kayseri'de yeni oyuncuları ile daha softlaştı gibi geliyor bana. İlk devrede ki sertlik-direnç yok, özellikle deplasmanda. Ayrıca Amualishivili büyük kayıp...Cezasahasına bir oyuncu daha sokarsak rahat kazanırız.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşa'nın gelecek hafta alacağı üç puan belkide ligde kalmalarını sağlayacak .
Buca 18
Konya 16
Sivas 16
K.Paşa 14
Burasa da Buca ile oynuyor , hangisi kaybederse , ligde kalma anlamında büyük yara alacak .
Umarım bu hafta gençlerbirliği yenilir . Ankara derbisi var ..yoksa bence bursa puan kaybeder nekadar kasımpaşa çıkışta olursa olsun fener alır.bizde kayseriyi yeneriz
biz maçımızı alalımda zaten fb-bursa puan kaybeder. biz kazanırsak kayseri şampiyonluk şansı kalmaz bursada bu hafta puan kaybederse ağır yara alır çünkü ondan sonraki hafta ibbyle oynuccaklar tam bir deplasman takımı
7777777777777777777777777777777777
Yorum
-
Bursa'nın şu anda ki 5 puandan daha fazla zirveden uzaklaşması, bizim aleyhimize olur diye düşünüyorum.
Kadıköy'e kadar CL potasından çıkmamaları lazım. 8-10 puan uzağa düştükleri an da satışa geçerler yoksa.En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 17:53.
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'nın şu anda ki 5 puandan daha fazla zirveden uzaklaşması, bizim aleyhimize olur diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencede..Trabzonspor ne kadar Fenerbahçe'nin iki puan arkadan takibinden rahatsızsa,Fenerbahce'de Bursaspor'un takibinden rahatsız olsun.
Yorum
-
İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu macta JAJA yı 90 dk boyunca izlemek zorunda kalmamayı ümit ederek
_____________O N U R______________
SERKAN____GIRAY_____GLO_____CALE
_____SELCUK__CEYHUN__COLMAN____
YATTARA_________________BURAK
___________UMUT_____________
ikinci yarı Yattara--> JAJA
Ceyhun --> POWEL
degisiklikleri skora gore dusunulebilir....
not:
..........bir gercek varki Mustafa nın udnku macta yapmnıs oldugu hata affedilir bir hata deil defans ortasını emanet edildigi bir yerde
......... JAJA resmen dalıo maclarda ve takım dusuyor bunun akabinde.. JAJA 90 dk full konsantre oynayamadıgını dun ıspatladıTrabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Yorum
-
Fener'i haddinden fazla büyütüyorsunuz . Hele ki Dia 'yı .
Fiziği Yattara'dan dahi kötü durumda , en formda olduğu Şubat ayı döneminde bile tek devreyi zor çıkarıyor , 4 maçta 160 dakika sahada kalabilmiş , 1 gol üretip bir de asist yapmış . Sezon booyu 950(19 maç) dakika , 3 asist ve bir gol .
Yattara sezon başından bu yana 800(17 maç) dakika görev almış , sonuç ; 3 gol 5 asist . Halen ligin en çok isabetli orta yapan futbolcusu . Bu adam fenerde olsaymış rakibe her maça 3 puan yazardık demekten de kendimi alamıyorum . Kusuruma bakmayın .
Dia yı 14 milyon lira bedelle transfer etmişler . Düşünüyorum da Trabzonda bırakın 14'ü , 7-8 milyona bir futbolcu transfer edilse ve sezon bilançosu yukarıdaki gibi olsa ...En son Serdar A tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 18:10.
Yorum
-
96'da da aynı böyle 2 puan farkla lider gidiyorduk FB'nin önünde. BJK deplasmanında mağlup olup liderliği FB'ye bırakmış, deplasmanda ki Kayseri galibiyeti ile emaneti geri almıştık. Malum FB maçı ile kuş kafesten kaçmıştı. O sene ve 2004-05'de oynadığımız bütün FB maçlarını içerde-dışarda kaybetmiştik ve 2-3 puan farklarla ikinci sırada kalıp kahrolmuştuk.
Bu sefer tek umudum FB ile maçımızı oynadık. Üstelik bu sefer FB'yi ilk maçta yenmeyi başardık. Bunları geçmişle kıyaslayınca büyük avantajlar olarak görüyorum...
Yorum
-
Şampiyonluk yolundaki kritik Kayseri Beşiktaş ve Gs Bursa virajına girmiş bulunuyoruz.Kemerleri sıkı bağlayın.
Serkan Balcı'nın geri dönmesi lazım.İlk yarıdaki kusursuz orta sahamıza geriden verdiği destek önemli bir faktördü.Dönen topları alıp takımı tekrardan hücuma kaldırıyordu.Colman'ın formsuzluğu da buna eklenince ikinci yarıya sıkıntılı başladık.
Haydi uşaklar!Bu kadar verdiğimiz avans kafi.
Yorum
Yorum