Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avni Aker bayram günü olacak Allah'ın izniyle.
    İnşallah inancımız ve güvenimiz sonsuz
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• alanzinho yu hala maç kadrusu yaparken kadroya dahil edenleri anlamıyorum.
      elimde olsa bugün ilişiğini keserim takımdan.
      bu adam Trabzonsporda oynayacak oyuncu değil.
      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Onur-Serkan-Mustafa-Glo-Piotr-Ceyhun-Selçuk-Alanzinho-Burak-Jaja-Umut
        Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alanzinho yu hala maç kadrusu yaparken kadroya dahil edenleri anlamıyorum.

yıl 2011, hugo broos gideli epey oluyor imzanda o kısma şenol güneş i koyda hugo broos ismini görünce mide bulantısı oluşmasın millette.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kanatlarımızın bu maçda Amrabat'a çok dikkat etmesi lazım.Tek bir yerde oynamıyor.Her iki kanatıda iyi kullanabiliyor Amrabat
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

takımla ilişkisini kesip, manisa maçında 85. dakikada çıkın senmi atıcaktın 3 puan değerindeki golü?

düşüncesiz konuşmalarını kendine sakla, Mayıs'a kadar sabret lütfen, sonra devam edersin saçmalamaya..
              Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
              • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yıl 2011, hugo broos gideli epey oluyor imzanda o kısma şenol güneş i koyda hugo broos ismini görünce mide bulantısı oluşmasın millette.
                benim midemi bulandırmıyor.
                istikrar olsun yeterki, hugo bross la olsun.
                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• 85. dakikada atılan bir gol ile sana 3 puanı getiren adam Günahtır ya .
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

benim midemi bulandırmıyor.
                    istikrar olsun yeterki, hugo bross la olsun.

gitti renktaşım gitti, istikrar felan yok ortada yenisi için bu lafı kullanacaksın artık.

belki şimdikiyle uzun yıllar çalışılır. şenol hocanın adını yazda imzana, okuyunca istikrarın moktan birşey olduğu gelmesin milletin aklına, şahsen hugo broos yazısını görünce bende böyle bir izlenim uyandı.

değiştirirsin değiştirmezsin sana kalmış artık, yıl 2011 bence şimdiye ayak uydur.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

sorması ayıp alanzinho'dan alıp veremediğin nedir gerçekten çözemedim. alanzinho bu takımın oyuncusu değil demişsin. sanırım geçen sezon fenerle Türkiye kupası finalinde ve bu sezon başında bursayla süper kupa finalinde oynayan alanzinhoyu seyretmemişsin. eğer o iki kupayı kazanabildiysek alanzinho'nun bunda büyük emekleri var. alanzinho'nun takımla ilişiğini kesip de yerine kimi alacaksın zafer yelen ve sezer badur gibi birini mi?
                      En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 17:25.

Yorum

• Buraya kadro yazıp o kadroya Umut'u koymayanlar komik durumda. Hani gol atamaz yazmazsınız tamam da, Manisa maçında neyini beğenmediniz de yazmıyorsunuz ?

Yorum

• Şenol Hoca aynı kadro ile başlar sanırım.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• k.paşa formda bu aralar neden olmasın geçen seneki gibi Kadıköyde yenebilirler Feneri
                            ama öncelikli hedef bizim yenmemiz tabiiki

Yorum

• biz yenelimde fener ne halt yerse yesin..
                              7777777777777777777777777777777777

Yorum

• maçı ikinci yarıya bırakmamamız gerekir,ilk yarı en az 2 gol atmamız gerek

Yorum

Çalışıyor...
                                X