Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak can41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dün bir beşiktaşlı arkadaşım gözünüzü seveyim bizi de yenin demişti...
    2004'tü sanırım, Galatasaraylılar da hafta içinde yönetici bazında maça asılmayacağız demişlerdi, 4-2 yenildik Trabzonda... Bunların hepsi birbirinin dostu, bizlerle işleri olmasın mümkünse...
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak can41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dün bir beşiktaşlı arkadaşım gözünüzü seveyim bizi de yenin demişti...
      dün hasta 8taşlı bir abimizle beraber maçı izledim ve maç boyunca bizi destekledi ezikler şampiyon olmasın siz olun inşallah bizi yenersiniz dedibüyük takımın büyük taraftarı olarak çok mutlu oldum

Yorum

• çok kritik bir maç..

Yorum

• Kayseri için zirvede olmak ya da olmamak adına en önemli maç. Bize denk gelmesi açıkçası iyi olmadı. Tek avantajımız içerde oynayacak olmamız.

Kayserispor kapanıp bir puan almak için oynayamaz muhtemelen, çünkü beraberlik iki takıma da yaramaz, bu sebepten zevkli gollü maç olur gibi.

Takım kadrosunu bozmanında hatalı olacağını düşünüyorum, belki Alan kadroya monte edilebilir ama Cale ve Umut'un böyle bir maçta kesik yemesi kesinlikle aleyhimize olur.

Erken gol atıp, ısırıp maçı koparmalıyız. Bu maçla birlikte her zamankinden daha fazla kenetlenmişlik olacağını düşünüyorum Trabzon'da. Kayseri ve Beşiktaş maçlarından 6 puan çıkarırsak şansımızı çok çok çok artırırız şampiyonluk yolunda.
          En son Hüseyin Sahtiyan tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 09:34.
          Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Kayseri maci da cok zor gececek tek istegim homurdamalar olmasin takima tam destek verilsin gol gec gelebilir kayseri iyi bir takim sonucta sadece sabretmemiz gerekiyor.

Yorum

• Bizim bizden başka dostumuz yok.

Biz bir şekilde kendi maçlarımızı kazanacağız buna mecburuz.

Ama Ceyhun ilk 11 de başlamasın.
              Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• o yenerse, bu yenerse yok. sen yenersen şampiyonsun, o kadar...
                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• evet geldik sezonun en zorlu deplasmanlarından birine daha. keşke bu maç da kayseri de olsaydı. avni aker gibi bir deplasmana çıkıyor olmamız tek büyük dezavantajımız. bizim takım şu an deplasmanda en çok maç kazanan takım. 8 galibiyetimiz olmuş. o sebeple avni aker'i kendi stadımız gibi görmüyorum. bizim en zorlu deplasmanımız maalesef avni aker. bakıma falan alınsa da lkalan maçların hepsini deplasmanda oynasak.

Yorum

• Kimsenin ligdeki konumunu iyileştirme çabası "şampiyonluk motivasyonundan" önemli olmamalı.
                    Kayseri bu maça bizden daha iyi motive oluyorsa bizde bir sorun var demektir.

Bizim takımın bu maça yeterince, yani şampiyon adayına yakışır şekilde motive olması gerekir. Her maçımız bölye olmalı.

Kayseriyi yeneceğiz diyorum, hem de sıkı bir oyunla ama zorlanmadan.

Saygılarımla,
                    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kayseri için zirvede olmak ya da olmamak adına en önemli maç. Bize denk gelmesi açıkçası iyi olmadı. Tek avantajımız içerde oynayacak olmamız.

Kayserispor kapanıp bir puan almak için oynayamaz muhtemelen, çünkü beraberlik iki takıma da yaramaz, bu sebepten zevkli gollü maç olur gibi.

Takım kadrosunu bozmanında hatalı olacağını düşünüyorum, belki Alan kadroya monte edilebilir ama Cale ve Umut'un böyle bir maçta kesik yemesi kesinlikle aleyhimize olur.

Erken gol atıp, ısırıp maçı koparmalıyız. Bu maçla birlikte her zamankinden daha fazla kenetlenmişlik olacağını düşünüyorum Trabzon'da. Kayseri ve Beşiktaş maçlarından 6 puan çıkarırsak şansımızı çok çok çok artırırız şampiyonluk yolunda.
                      tek dezavantajımız demek istedin içerde oynamak inşallah güzel bir atmosfer yakalanır ve şampiyonluğa adım adım gideriz iç saha çok önemli taraftar yeni işler yapmak zorundadır
                      Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• bu maçta taraftarımız büyük bir sınav verecek,öncelikle şotaya çok güzel bir hoşgeldin karşılaması yaparak gönlümüzdeki yerini göstermeliyiz daha sonra bıkmadan usanmadan 90 dakika şampiyon takımın şampiyon taraftarı gibi davranarak hep destek tam destek olmalıyız.bu atmosferde galibiyet serisine devam ederiz

Yorum

• Arkadaşlar biz her maç bir oyuncu değiştirme hakkını fazladan kullanabiliriz Piotr oynasın ilk yarı devre arasında Pawel onun formasıyla çıksın maç içerisinde pozisyon değiştirmiş gibi olalım tabiki espiri

Yorum

• bir çok kişinin anlayacağını sanmam yinede piotr ile pawel arasındaki farkı sadece futbolları farklı

Yorum

• Oldukça kritik bir maç.. Bu maçı ve bjk yı geçersek ileriye yönelik umutlarımız artar..
                              Kolay bir maç olmayacak gibi duruyor.. İnşallah kolay veya zor kazanırız bu maçı da..
                              Yukarda bir dostumuz yazmış.. "Yenilirse ye gerek yok.. biz yenelim yeter.."
                              Aynen katılıyorum.. Biz tüm maçları yendikten sonra fener her maçı 10 -0 alsa ne fark eder?
                              Ayrıca onlar da takılıcaktır.. Daha hala çok maç var.. Biz önümüzdeki maça bakalım boşverelim sonrasını..

"Umut oynamasın" diyen arkadaşlar her halde başka bir maç seyrettiler.. Dünki maçta Umut en istekli, en gayretli oyuncularımızdan biriydi..
                              Cale nin formsuzluğu beni sıktı ama Şenol Hocam ı sıkmadı.. Vardır bir bildiği tabii de oynadığında en azından savunmayı iyi yapan piotr a şans verilebilir bence.. Bir de bir ihtimal alan ile başlayabilir hoca ama ilk 11 den 2 oyuncu değiştirerek başlamak pek Şenol Güneş'in tarzı değil..
                              Neyse.. AKzanalım da İnönü ye lider gidip lider döenlim İNŞALLAH..
                              20+10+20+11 = 61
                              2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Pawel biraz golcü galiba
                                http://www.youtube.com/watch?v=uFsfkO85nDY

Bu oyuncumuzu bir kullanmaya başlayabilsek
                                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X