Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu şerefi olmayanlara ne oldu ne oldu da bu hafta saha yok oldular bize gelince kurt kesilen kayseri pastırmaları nedense manisa tarzanı dağa kaldırdı akşam spil dağın kokteyl verecek.
    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      her puan kaybında kılıf aramayı bırakın . Transfer döneminde yapılanlara,yapılmayanlara bakarsanız puan kayıplarının nedenini çok net biçimde görebilirsiniz. .
      Abi öyle , biz de büyük hatalar yaptık.

Ona lafım yok ama , Kayserinin hiç yoktan bu söylentileri almamak için bile bu maçı alması gerekiyordu.

İnsanın aklına ister istemez geliyor.

Ama dikkat ettiysek hep böyle , bize gelince çılgın gibi top oynayan takım , ertesi hafta kolay bir biçimde kaybediyor.

Bu dediğim bu maç için olmasa bile böyle.

İnsanı düşündüyor tabi
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tıpkı bizim bi maç iyi oynayıp diğer maç kötü oynadıgımız gibi bu her takım için geçerli. .

Dediğim gibi bu bi bakış açısıdır saygı duyarım, ben sizin söyledğiniz tarzda bişey hissetmediğim için bunları yazıyorum . .

Hiç sevmem başka takımlarla ugrasmayı hele de bize karsı niye böyle oynadınız onlara karsı öyle oynadınız tarzında ki yazıları. Çünkü bizi

1 adım ileri götürdüğüne inanmıyorum. .

tabi ki 1 adım ileri götürmüyor bu tartışmalar. biz burada caleyi onu bunu tartışıyoruz, hoca oynatırsa oynatıyor, oynatmıyorsa oynatmıyor. bir geçerliliği yok söylenenlerin. biz zaten boşa konuşuyoruz.

maksat aklımızdaki soru işaretlerini paylaşalım. biz bizeyiz şurada ben başka platformlarda "centilmen trabzonsporlu" vasfımı koruyorum. başka takımlara asla laf etmem. ama burada paylaşıyor insan kafasındakileri...

kayseri de elbet bizim gibi bir maç puan kazanıp, bir kaybedebilir, doğru. ama ben maçlarını takip ediyorum tüm takımların 90 dakika. kayseri gerçekten kötüydü bizim maç hariç. yürüdü resmen o ambarat..

umarım bizim maçtaki hırslarının nedeni sadece sadri şenerin açıklamalarıdır..

değilse de ben zaten şota'nın olayların dışında olduğunu düşünüyorum.
        adam hep üzgündü zaten...

neyse önümüzdeki maçlara bakalım.
        trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• İlk olarak Mora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tabi ki 1 adım ileri götürmüyor bu tartışmalar. biz burada caleyi onu bunu tartışıyoruz, hoca oynatırsa oynatıyor, oynatmıyorsa oynatmıyor. bir geçerliliği yok söylenenlerin. biz zaten boşa konuşuyoruz.

maksat aklımızdaki soru işaretlerini paylaşalım. biz bizeyiz şurada ben başka platformlarda "centilmen trabzonsporlu" vasfımı koruyorum. başka takımlara asla laf etmem. ama burada paylaşıyor insan kafasındakileri...

kayseri de elbet bizim gibi bir maç puan kazanıp, bir kaybedebilir, doğru. ama ben maçlarını takip ediyorum tüm takımların 90 dakika. kayseri gerçekten kötüydü bizim maç hariç. yürüdü resmen o ambarat..

dediğin gibi önümüzdeki maçlara bakalım ve artık bitsin bu hasret. .

Herkese iyi geceler. .

Yorum

• Şimdi ben ne desem ne yapsam kime sövsem küfretsem :/
            şotaya mı süleyman hurmaya mı kayserinin komple tamamına mı.
            Zoruma gidiyor bize böyle yapılan ayrımcılıklar.
            Bizime berabere kaldın feneri lider yaptın eline ne geçti kayseri?
            neyse ceza yicem daha fazla konuşursam

Yorum

• İlk olarak Mora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok iyi özetlemişsin , haklısın da bir noktada katılmıyorum ,

Biz burda konuşalım bunları , en azından içimize atmamış oluruz
              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın, karektersiz herifler. Bize karşı oynayan tüm takımlar ve özellikle kalecileri aslan kesiliyor akıl sır erdiremiyorum. Kimse sevmiyormu bizi yahu.
                Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• Bize karşı oynadıkları oyuna bakıyorum.ve bizden sonra oynadıkları maçlara bakıyorum Diyecek çok şey buluyorum ama söylemiyorum.
                  Liverpool FC Trabzonspor
                  Steven Gerrard

Yorum

• En iyi oyununu oynasın bizimle oynayanlar ...

Hepsini hakkıyla yenmeden şampiyon olmazsa , o şampiyonluğu sindiremez bu taraftar ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Diyeceksinizki bu maçamı bağlıydı.Açıkcası benim için öyleydi maç öncesi koalisyonlar kavgalar söylentiler başlamıştı bile.Son maçlardan biriydi heyecanın dorukta olduğu maçlardan bir diğeriydi.3 puan ( çıksaydı ).Giden gitmiştir misali Yattara top hala Yattarada Jaja top istiyor ?
                      Yattara gidiyor top hala Yattarada.Yattara ceza sahasının içine girdi Yattara yattı yatırdı golünü attı deseydi spiker.
                      Liverpool FC Trabzonspor
                      Steven Gerrard

Yorum

• çok güzel maçtı. şota çıktı delikanlı gibi futbolunu oynadı ama bülent uygun gibi adamların aptıklarına alışan ülkeme ters geldi bu biraz.
                        Şotayıda Trabzonsporuda tebrik ettim bu maç sonunda.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Maç öncesi yaşanan sürtüşmeler geldi aklıma.Ve maç sonu?
                          Liverpool FC Trabzonspor
                          Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çok güzel maçtı. şota çıktı delikanlı gibi futbolunu oynadı ama bülent uygun gibi adamların aptıklarına alışan ülkeme ters geldi bu biraz.
                            Şotayıda Trabzonsporuda tebrik ettim bu maç sonunda.

sota bize karsi delikanlica mucadele etti , tebrikler. keske o delikanli mucadelenin beste birini fbye karsi da gosterseydi. o zaman bu delikanli mucadelesi daha da anlam kazanmis olurdu.

Yorum

• BU MAÇIN SON SANİYESİNDE BİR POZİSYON VARDI YATTARA JAJA YA ÇIKARSAYDI JAJA ASARDI ONU .
                              gol olsa kazansak da değişen birşey olmazdı. bize bir maç daha kaybettirirlerdi olur biterdi
                              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Arada dönmek lâzim bu sayfalara da. Insan bir garip oluyor.
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X