bu şerefi olmayanlara ne oldu ne oldu da bu hafta saha yok oldular bize gelince kurt kesilen kayseri pastırmaları nedense manisa tarzanı dağa kaldırdı akşam spil dağın kokteyl verecek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher puan kaybında kılıf aramayı bırakın . Transfer döneminde yapılanlara,yapılmayanlara bakarsanız puan kayıplarının nedenini çok net biçimde görebilirsiniz. .
Ona lafım yok ama , Kayserinin hiç yoktan bu söylentileri almamak için bile bu maçı alması gerekiyordu.
İnsanın aklına ister istemez geliyor.
Ama dikkat ettiysek hep böyle , bize gelince çılgın gibi top oynayan takım , ertesi hafta kolay bir biçimde kaybediyor.
Bu dediğim bu maç için olmasa bile böyle.
İnsanı düşündüyor tabi"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTıpkı bizim bi maç iyi oynayıp diğer maç kötü oynadıgımız gibi bu her takım için geçerli. .
Dediğim gibi bu bi bakış açısıdır saygı duyarım, ben sizin söyledğiniz tarzda bişey hissetmediğim için bunları yazıyorum . .
Hiç sevmem başka takımlarla ugrasmayı hele de bize karsı niye böyle oynadınız onlara karsı öyle oynadınız tarzında ki yazıları. Çünkü bizi
1 adım ileri götürdüğüne inanmıyorum. .
tabi ki 1 adım ileri götürmüyor bu tartışmalar. biz burada caleyi onu bunu tartışıyoruz, hoca oynatırsa oynatıyor, oynatmıyorsa oynatmıyor. bir geçerliliği yok söylenenlerin. biz zaten boşa konuşuyoruz.
maksat aklımızdaki soru işaretlerini paylaşalım. biz bizeyiz şuradaben başka platformlarda "centilmen trabzonsporlu" vasfımı koruyorum. başka takımlara asla laf etmem. ama burada paylaşıyor insan kafasındakileri...
kayseri de elbet bizim gibi bir maç puan kazanıp, bir kaybedebilir, doğru. ama ben maçlarını takip ediyorum tüm takımların 90 dakika. kayseri gerçekten kötüydü bizim maç hariç. yürüdü resmen o ambarat..
umarım bizim maçtaki hırslarının nedeni sadece sadri şenerin açıklamalarıdır..
değilse de ben zaten şota'nın olayların dışında olduğunu düşünüyorum.
adam hep üzgündü zaten...
neyse önümüzdeki maçlara bakalım.trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.
Yorum
-
İlk olarak Mora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabi ki 1 adım ileri götürmüyor bu tartışmalar. biz burada caleyi onu bunu tartışıyoruz, hoca oynatırsa oynatıyor, oynatmıyorsa oynatmıyor. bir geçerliliği yok söylenenlerin. biz zaten boşa konuşuyoruz.
maksat aklımızdaki soru işaretlerini paylaşalım. biz bizeyiz şuradaben başka platformlarda "centilmen trabzonsporlu" vasfımı koruyorum. başka takımlara asla laf etmem. ama burada paylaşıyor insan kafasındakileri...
kayseri de elbet bizim gibi bir maç puan kazanıp, bir kaybedebilir, doğru. ama ben maçlarını takip ediyorum tüm takımların 90 dakika. kayseri gerçekten kötüydü bizim maç hariç. yürüdü resmen o ambarat..
neyse önümüzdeki maçlara bakalım.dediğin gibi önümüzdeki maçlara bakalım ve artık bitsin bu hasret. .
Herkese iyi geceler. .
Yorum
-
Şimdi ben ne desem ne yapsam kime sövsem küfretsem :/
şotaya mı süleyman hurmaya mı kayserinin komple tamamına mı.
Zoruma gidiyor bize böyle yapılan ayrımcılıklar.
Bizime berabere kaldın feneri lider yaptın eline ne geçti kayseri?
neyse ceza yicem daha fazla konuşursam
Yorum
-
İlk olarak Mora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabi ki 1 adım ileri götürmüyor bu tartışmalar. biz burada caleyi onu bunu tartışıyoruz, hoca oynatırsa oynatıyor, oynatmıyorsa oynatmıyor. bir geçerliliği yok söylenenlerin. biz zaten boşa konuşuyoruz.
neyse önümüzdeki maçlara bakalım.
Çok iyi özetlemişsin , haklısın da bir noktada katılmıyorum ,
Biz burda konuşalım bunları , en azından içimize atmamış oluruz"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Diyeceksinizki bu maçamı bağlıydı.Açıkcası benim için öyleydi maç öncesi koalisyonlar kavgalar söylentiler başlamıştı bile.Son maçlardan biriydi heyecanın dorukta olduğu maçlardan bir diğeriydi.3 puan ( çıksaydı ).Giden gitmiştir misali Yattara top hala Yattarada Jaja top istiyor ?
Yattara gidiyor top hala Yattarada.Yattara ceza sahasının içine girdi Yattara yattı yatırdı golünü attı deseydi spiker.Liverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok güzel maçtı. şota çıktı delikanlı gibi futbolunu oynadı ama bülent uygun gibi adamların aptıklarına alışan ülkeme ters geldi bu biraz.
Şotayıda Trabzonsporuda tebrik ettim bu maç sonunda.
sota bize karsi delikanlica mucadele etti , tebrikler. keske o delikanli mucadelenin beste birini fbye karsi da gosterseydi. o zaman bu delikanli mucadelesi daha da anlam kazanmis olurdu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum