İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
-
İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan utanmadan tv lerde trabzon adına hakemden özür diledi.yahu sana benim adıma özür dileme hakkını kim verdi?Şampiyonluk kaçtı lig sonu kimden özür diliyeceksin sayın Şener?tff ve mhk hakkımızı yediklerinde bizden özürmü diliyor?bu kadar alçalma düşme dik dur aziz gibi ol yada çek git!
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePuan olarak bu kadar geriye düştükten sonra şampiyonluk hayal..öldük bittik..her şey bitti..ühüüüü..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Gole giden Burak kardesime öyle sert bir Darbe yapildiki, onu hem Hakemin hemde Yardimcisinin görememesi IMKANSIZ!
Buna Isyan edilmemzmi Baskanim?
Ya 1 Gün önce Emrenin Hareketine ne demeli?
Bir Pitbull gibi Adamin pesine takildi ve tek amaci Adama vurmakdi ama o sari Kart dahi görmedi.
Bu Ligde Sampiyon olsan ne olacak? Hicbirsey degismeyecek, seni yine Adamdan saymayacaklar tipki Bursayi kimsenin takmadigi gibi.
Varsa yoksa 3 ukala, sanki bu Ülke tek Istanbuldan ibaret.
Takimi götürün Azeri Liginde, Gürcüstin Liginde yada Ermeni Liginde oynatin, kiymetini bilen daha fazla olur.
Yazik bizlere, biz Insan degilmiyiz ya?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Hedef küçültmek lazım. Bu kadro şampiyon olacak seviyede değil zaten. Fenerin kadroya bak,sana bak. Fenerin kadıköy performansına bak, senin avni aker performansına bak.
Ben kendimi bildim bileli TRABZONSPOR rakiplerinden daha kötü kadroyla mucize kovalıyor.FB ve BJK nerdeyse 2 katımız değerinde.Bunlardan biri iyi olunca mucize beklemekten başka yapacağımız kalmıyor. Sende kur 130 milyon euroluk kadro,3 sene koru bu kadroyu,araya sıkışır bir şampiyonluk.
Düşük kadroyla biyere kadar geliyorsunda, zurnanın ZORT dediği yeri geçemiyorsun.
Jajası gider gelmez,Alanzinhosu gider gelmez,Colman istikrarsız,Umut gol atmayı bilmez,Teosu kaçar,Takımın gözbebeklerinin yerine adam alamamışsın. Egemen sakatlandı defans bozuldu,Selçuk yok takım yok.
Devre arası yönetim uyumasaydı ,belki olabilirdik.
Hedef Şampiyonlar Ligi olmalı.En son inadına_Trabzon tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 11:36.
Yorum
-
İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBÜtÜn hata taktİk veremeyen Şenol gÜneŞtedİr. Kİmse futbolcuya laf atmasin. Formussuz futbolcuyu oynatan Şenol gÜneŞ. Futbol Çok basİt "ver-kaÇ " kİmİn verİp kİmİn kaÇaÇiĞini Şenol gÜneŞ belİrler. Belİrlemezse herkes kendİ oyununu oynar. İŞte bu kadar basİt...
dünden beri asılacak adamı arıyoduk sen bulmuşsun aferin...
Yorum
-
BMN eğer bir şeyler yapmak istiyorsa ilk önce burdaki pislikleri temzilemek den başlamalı işe ..Bu pislikleri buralardan dışladıkdan sonra yavaş yavaş tribünlerdende dışlanacaklardır..(şahsim adına böyle insanlara rastladığımda tanımıyor olsamda ağır konuşuyorum, en son mecbur kafasını öne eğiyor.) Bence bmn yönetimi bu konuda hareket geçmeli kendini futbol uleması sanan tiplerden, kendi söylediklerinden başka doğruların olmadığını sanan tiplerden bu siteyi temzilemeliler..Emin olabilirki burdaki o tipler stadda futbolculara, hocaya söven tiplerle aynı kişiler..
Bu benim şahsi fikrimdir..her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....
Yorum
-
Takımda selçuk ve egemen olmayınca durum pek parlak değil gibi duruyor ve bu iki oyuncuyla sözleşme yenileyemedik. Dün başkan telegolde futbolcu alımı için istediğimiz alırız gibi bişeyler dedi. Futbolcu almaya değil eldekileri tutmaya çalışmak lazım önce. Selçuk ve egemen bu takımın değişmezleri olmalıdır ve önümüzdeki sezon bizde oynamalıdırlar.
Biten hiç bir şey yok. Sadece bir gaz lazım. O gazda malum . DEMİRÖREN grubunda bulunmaktadır.
Yen beşiktaşı, her şey süt liman olsun. Unutma karşında sadece beşiktaş olmayacak. Ama yapabilirsiniz.Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)
Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum