kayseri maçında serkan kötüydüne yada karşısndaki adam çok çok iyi,bence macın hakkı beraberlikti,bu mac geride kaldıi,önümüzü görmek için arkaya fazla taakılmamak lazım ,arkaya baka yürürsek toslarız bir yere,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
İlk olarak Mora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim maçta çılgın gibi saldıran, koşturan kayseriye noldu? 2-1 yenildi eksiklerle dolu manisaya... fenere karşı yürüyen takım, manisaya da yenildi..bizeymiş hırsları.İlk olarak artvinli_mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemek ki neymiş Türkiyede Futbolcu satın almak kolaymış. Kayseri geçen hafta bize nasıl oynadı ondan önce fenere nasıl oynadı ve bu hafta manisaya nasıl oynadı Tüm türkiye görsün...
Futbol sahada değil, gizli saklı yerlerde oynanıyor..
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher puan kaybında kılıf aramayı bırakın . Transfer döneminde yapılanlara,yapılmayanlara bakarsanız puan kayıplarının nedenini çok net biçimde görebilirsiniz. .
farklı şeyler bunlar o farklı bir konu ve ayrı olarak konuşuruz, en iyi transferleri yapsak ne olur, biri rahat rahat maç kazanıyor biri kendini yırtıyor. Biri hakemle rakiple federasyonla mücadele diğeri rahat bizim konuşmamız gereken bu her takım eşit olsun maç sahada olsun.''7''
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher puan kaybında kılıf aramayı bırakın . Transfer döneminde yapılanlara,yapılmayanlara bakarsanız puan kayıplarının nedenini çok net biçimde görebilirsiniz. .
"biz şampiyonluğa gidiyoruz, iddiası olmayanlar bize karşı yatsın" düşüncesine de asla katılmıyorum. tabi ki kayseri bize saldıracak, hırslı olacak..3-3 lük maçta belki de yenilebilirdik.
ama sorun, bu takım madem bu kadar iyi, niye sadece bize iyi? kendi evinde, eksiklerle dolu manisayı nasıl yenemez? fenere karşı neden yürür? sorun bu.
insan sormadan geçemiyor bazı şeyleri...
sonuç olarak bizim yaptığımız ya da yapmadığımız transferler, takımdaki sorunlar vs, kayserisporun "değişken" oyununun nedenlerini açıklamıyor.trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.
Yorum
-
İlk olarak artvinli_mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefarklı şeyler bunlar o farklı bir konu ve ayrı olarak konuşuruz, en iyi transferleri yapsak ne olur, biri rahat rahat maç kazanıyor biri kendini yırtıyor. Biri hakemle rakiple federasyonla mücadele diğeri rahat bizim konuşmamız gereken bu her takım eşit olsun maç sahada olsun.
Başkan boş konuştu Kayseri gaza geldi olan buydu ortada fenerlik bi durum oldugunu düşünmüyorum. .Zira Kasımpaşa maçı hariç fener evinde 2. yarı iyi oynuyor alan bırakmıyor kayseri'nim bişey yapması mucizeydi bence. .
Senin dediklerinde oldu tabi,onlar bizlik iş değil başkan çıkar aynı sertlikte karşılık verir olay nereye gidiyorsa giderdi ama başkan susmayı tercih etti sonuç ortada. .
Yorum
-
İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerin yaptığı savunmanın ne kadarını yaptıkkkkEn son dead_microbe tarafından düzenlendi; 04.03.2011, 22:30.
Yorum
-
Biz kendi futbolumuzu oynayıp kazanmalıyız böyle giderse daha çok çelme yeriz anadolu kulübü deyip geçersek adamlar köpek gibi oynar sana karşı kimse dostumuz değil bu yolda bu kadar basit...En son UNiVeRSeLoRD tarafından düzenlendi; 04.03.2011, 22:31.
Yorum
-
İlk olarak Mora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kendi adıma konuşayım, yönetimden şenol güneşe, futbolculara kadar, hatta çekirdek çitleyen taraftara kadar herkeste arıyorum puan kayıplarının nedenlerini ve eleştiriyorum...
"biz şampiyonluğa gidiyoruz, iddiası olmayanlar bize karşı yatsın" düşüncesine de asla katılmıyorum. tabi ki kayseri bize saldıracak, hırslı olacak..3-3 lük maçta belki de yenilebilirdik.
ama sorun, bu takım madem bu kadar iyi, niye sadece bize iyi? kendi evinde, eksiklerle dolu manisayı nasıl yenemez? fenere karşı neden yürür? sorun bu.
insan sormadan geçemiyor bazı şeyleri...
sonuç olarak bizim yaptığımız ya da yapmadığımız transferler, takımdaki sorunlar vs, kayserisporun "değişken" oyununun nedenlerini açıklamıyor.
Dediğim gibi bu bi bakış açısıdır saygı duyarım, ben sizin söyledğiniz tarzda bişey hissetmediğim için bunları yazıyorum . .
Hiç sevmem başka takımlarla ugrasmayı hele de bize karsı niye böyle oynadınız onlara karsı öyle oynadınız tarzında ki yazıları. Çünkü bizi
1 adım ileri götürdüğüne inanmıyorum. .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum