napalım seneye paraya kıyıp alırlarsa oyuncu şampiyon olma ihtmlmz artar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
Hakem makem hikaye kardeşim, sen birinci dakikada öne geçtiğin maçı hatta iki kere öne geçtiğin maçı bu hale getiriyosan suçu önce kendinde ara! Yazık ya yazık yaa, yazık bize yaa!Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...
Yorum
-
İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler sadri şener
Teşekkürler espritüel başkan.
Siz de suçu başkalarına atmaya devam edin
Yorum
-
ben bugün trabzonspor'un büyük bir takım olduğuna dair bir kanıt göremedim saha da. biz bu kadroyla şampiyon olursak diğer takımların hakkı yenir. umut bulut gibi futbol fakiri bir insana umutlarımızı yüklemiş gidiyoruz.
umut bulut'un futbolcu lisansı alınırsa, yattara kadro dışı bırakılırsa, cale ülkesine yollanırsa, serkan tokatlanırsa, ceyhun basketbol okuluna yazdırılırsa belki biraz toparlarız takımı.Oyna dik oyna!
Yorum
-
yattara oyunun içine etti@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak DePaR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence umuttan önce calenin takıma hiçbir katkı yapaması ve ceyhunun goldeki büyük hatası tartışılmalı , umut hiç deilse kolay pozisyonu harcıyor ama zor olanı atıyor takımada katkısı var bu cale ne zamn bir orta kesecek bir adam geçecek bir tane ara pası atabilecek nasıl hala sahada offf
yattaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bi daha bu takımda oynama
nereye gidiyorsan git....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum