Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Hasan ZAİMOĞLU

şampiyon mu olmak istiyorsun. çık köpek gibi oyna eze eze yen.
    Zuğaşi Berepe
    Çoban Express

Yorum

• KÖKSAL AYDIN

Bence bizim rakip makip bunları boş verip kendi işimize bakmamız lazım.

Enerjimizi böyle boş şeylere harcamaktan maçlara konsantre olamıyoruz.Hem biz hem futbolcular.

O yüzden bjk hala şampiyonluktan bahsedebilirken biz fb yanımıza geldi diye herşey bitti diyoruz.

Kendimize güvenmediğimiz için, başkalarının durumunu daha fazla karıştırdığımız için...

Yorum

• Ilelioglu
        • 14.06.2008
        • 29106
        • Avrupa Diğer

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi
        Hayir bence sorun,takimin senin gibi avantajimiz büyük bu macta puan kaybetsekte bir sey olmaz tarzinda maclar oynamasiydi,

Suc bende degil Cafer abi, Aykut ile Aziz'de, cünkü Allah icimi biliyor eger o aciklamalar olmasaydi, bugün diyecegim belli idi.

Vay be helal olsun adamlara gercekten, müthis bir cikis yaptilar ve bizden bir mac fazlasi ile bir puan öndeler. 9 puanlik bir farki kapattilar, isimiz cok zor, keske Antalya ve Ankara ile berabere kalmasaydik vs...

Anlatabiliyormuyum derdimi?
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• AKSOY_61
          • 01.04.2006
          • 8794
          • öğrenci
          • İstanbul

İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi
          KAyıplara bahane bulma alışkanlığı sadece bizim taraftara değil milletimize özgü bir şey herhalde.

Adamlar takır takır oynuyor maçları alıp gidiyor.

Sen kendi evinde en son galibiyeti 17 aralıkta Karabükü yenerek aldın.O da son 7 dakikada.

Yani bunları görmeyelim ama başkalarının ipine sarılalım.
          Fanatiklik bu olsa gerek.Normalde ben de fanatiğimdir ama forumda bazı şeyleri okuyunca ben bile sinir oluyorum, kendi tuttuğum takımın lehine olmasına rağmen...

Bjk ye de antipatim bu yüzdendir.
          Dünyada bu kadar rahat bahane bulabilen ve buna kendini inandırabilen bir takım taraftarı daha yok.
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Ilelioglu
            • 14.06.2008
            • 29106
            • Avrupa Diğer

Yahu adamlar ligin gercek liderini yani bizi ilk devrede sahadan sildi.

Hal böyleyken fb nin sözde yildizlar toplulugu bjk yi disarda zayif kayseriyi yenmesi neden beklenmedik oluyor?

Bizde ilk macta onlari yendik. Ne yani onlar bizi yenince cok iyi mi olmus oluyorlar?

Yeni Malatyaspor'da onlari sahadan sildi, nasil kiyas bu anlayamadim simdi.

Ayrica bize karsi ikinci attiklari golden önce faul yok mu? Ilk golden önce Egemen sakatlanip cikmadi mi?

Dedigim gibi suc o aciklamalari yapanlarda.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• zaferyıldız
              • 18.03.2009
              • 2232
              • MİMAR
              • Bursa

Yarin da olup olup dirilecegiz AMA sonunda kazanacagiz

Biz pes etmezsek fener maximum 2 hafta sonra pes der..

Ya tamam 9 puan farki 7 yaptik

AMA hala 2 ve bu lig 25. Hafta da bitecek degil di

Bence guzel bir yarisin icindeyiz ve ondeyiz ..

En olumsuZ sartlarda ondeyiz hemde

Egemen Yok AMA donecek
              gunduz maclari veriyorlar AMA degisecek yeter
              formsuz topcularimiz forma girecek
              bunlar olacak

Yani bu ipi biz yine 3-4 hafta Kala gogusleriz

AMA o kadar 10 hafta degil )

Yorum

• Cafer Bulur
                • 27.10.2007
                • 27737
                • isci
                • Almanya

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
                Suc bende degil Cafer abi, Aykut ile Aziz'de, cünkü Allah icimi biliyor eger o aciklamalar olmasaydi, bugün diyecegim belli idi.

Vay be helal olsun adamlara gercekten, müthis bir cikis yaptilar ve bizden bir mac fazlasi ile bir puan öndeler. 9 puanlik bir farki kapattilar, isimiz cok zor, keske Antalya ve Ankara ile berabere kalmasaydik vs...

Anlatabiliyormuyum derdimi?
                Anlatamiyorsun,daha dogrusu katilmiyorum.

Fb nin bizi gecmesinin nedeni sadece seri yakalamalari degil bizim 17 macta 9 puan kaybetmemize karsin ikinci devrede 5 macta 7 puan kaybedisimiz.

Fb ye yenilmeyi hadi normal saydim a.gücü ve antalya maclarini alsaydik puan farki kac oluyordu;elcevap yarinki mac haric 3.

Peki a.gücü ve fb maclarini normal saydim antalya yi yenseydik yarinki mac öncesi puan farki kac oluyordu 1.

Peki yine soruyorum,biz sampiyon olmak istiyorsak a.gücü ve antalya yi yenmek zorunda degil miydik?
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• KÖKSAL AYDIN

Anlaşılan yine aynı şeyler olacak.

Onlar yenince bizimkiler burada birbirini yiyecek, biz yenince de onlar karışacak böyle.

Bu sinir harbini kim kazanırsa da ipi o göğüsleyecek.

Ama bizim durumumuz daha vahim.

Taraftar rakip kazanınca dağıtıyor

Yorum

• Ahmet Faruk
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 03.10.2007
                    • 7560
                    • Uçak Mühendisi
                    • İstanbul

Bu maçta Umutun yerine Pawel oynasın isterdim ama işler zora girse bile (Allah korusun) 60. dakikadan önce sahada olamaz gibi. Belki Pawel oynasaydı ilerideki organizasyon sıkıntısını aşma konusunda bir adım daha atmış olabilirdik. Şans işte. Geçen maçtaki kadro olur gibi. Mustafanın yerine Giray olabilir.

Yorum

• Cafer Bulur
                      • 27.10.2007
                      • 27737
                      • isci
                      • Almanya

Neyse herkese hayirli geceler,umarim yarin aksam kazanan biz oluruz.

Tahminim ise maci zor da olsa alacagimiz yönünde.

Skor tahminim ise 2-1,gollerimizi da jaja ve umut atar diye düsünüyorum,kayserinin golü ise kujovicten gelir.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ilelioglu
                        • 14.06.2008
                        • 29106
                        • Avrupa Diğer

Anlatamiyorsun,daha dogrusu katilmiyorum.

Fb nin bizi gecmesinin nedeni sadece seri yakalamalari degil bizim 17 macta 9 puan kaybetmemize karsin ikinci devrede 5 macta 7 puan kaybedisimiz.

Fb ye yenilmeyi hadi normal saydim a.gücü ve antalya maclarini alsaydik puan farki kac oluyordu;elcevap yarinki mac haric 3.

Peki a.gücü ve fb maclarini normal saydim antalya yi yenseydik yarinki mac öncesi puan farki kac oluyordu 1.

Peki yine soruyorum,biz sampiyon olmak istiyorsak a.gücü ve antalya yi yenmek zorunda degil miydik?

Benim derdim bunlar degil iste.

Aykut ile Aziz'in aciklamalari ve ondan sonraki sürec.

"Fb nin bizi gecmesinin nedeni sadece seri yakalamalari degil bizim 17 macta 9 puan kaybetmemize karsin ikinci devrede 5 macta 7 puan kaybedisimiz."

Bizi gecmeleri sadece yakaladiklari seriye bagli.

"Fb ye yenilmeyi hadi normal saydim a.gücü ve antalya maclarini alsaydik puan farki kac oluyordu;elcevap yarinki mac haric 3.

Peki a.gücü ve fb maclarini normal saydim antalya yi yenseydik yarinki mac öncesi puan farki kac oluyordu 1."

Evet öyle oluyordu ama sadece bir maci berabere bitirselerdi nasil olacakti?

"Peki yine soruyorum,biz sampiyon olmak istiyorsak a.gücü ve antalya yi yenmek zorunda degil miydik?"

Ilk yarida Fener kimlere puan kaybetmedi ki ama en az bizim kadar sanslari var suan.

Yorum

• Cenk ÇAÇAN
                          • 15.08.2010
                          • 272
                          • ÖĞRETMEN
                          • İzmir

haydi trabzonum şu istanbul medyasının hevesini sene sonuna kadar kursaklarında bırakın. Her hafta can atıyorlar fener Zirve de başlığını atmaya.
                          TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• SADECETRABZON61
                            • 02.08.2010
                            • 1864
                            • İzmir

İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi
                            Kayserinin kalecilerini motive ettik, yönetimlerini motive ettik, şimdi havalimanındaki protestoyla bütün
                            oyuncuları motive ettik.Araya şotayı da kattık hadi bakalım.
                            Son 2 aydır yapılan ve yapılamayan trasnferler yüzünden, ne söylediğini bilmeyen başkan yüzünden hem yönetim
                            bazında hem taraftarlar olarak inanılmaz hatalar yapıyoruz pot üstüne pot kırıyoruz haydi hayırlısı...
                            Bi kaç haftaya kadar gerçekler tokat gibi yapışacak yüzümüze
                            Abicim Her Takım zaten Bize Motive Olucak artık Lideriz Şampiyonluğa Oynuyoruz Bunu Öğreninde şöyle saçma yorumlar yapmayın.
                            Ne yani Şimdi yarın yenilirsek oraya Giden taraftarlarınmı suçu kayserisporu gaza getirdi diye !!! Bu nasıl bir zihniyet böyle.
                            Bizim Futbolcular neci ? Oynasınlar kazansın her takım öyle gaza gelmicek diye kayseriye her takıma iyimi davrancaz.
                            Avni Akeri Cehenneme Çevirmek için daha fazlasıda Lazım..Yarın Islıklamalıyız Tüm Stad onlardayken top 90 dakika susmamalıyız.
                            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• zaferyıldız
                              • 18.03.2009
                              • 2232
                              • MİMAR
                              • Bursa

Aslinda bu durumu abartma durumu da var AMA
                              her YIL yarisin icinde olan bir ts olsa Boyle olmazdik..

Bunu yapmaliyiz iste her YIL yarisin icinde olmaliyiz
                              O zaman Rahatlariz

Aslinda bu restart

Bi baslasak oyle olacak insallah

Yorum

• Deniz Tosunoğlu
                                • 15.01.2010
                                • 4578
                                • İstanbul

Golü erken bulmaliyiz.
                                ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...