şampiyon mu olmak istiyorsun. çık köpek gibi oyna eze eze yen.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
-
Bence bizim rakip makip bunları boş verip kendi işimize bakmamız lazım.
Enerjimizi böyle boş şeylere harcamaktan maçlara konsantre olamıyoruz.Hem biz hem futbolcular.
O yüzden bjk hala şampiyonluktan bahsedebilirken biz fb yanımıza geldi diye herşey bitti diyoruz.
Kendimize güvenmediğimiz için, başkalarının durumunu daha fazla karıştırdığımız için...Yorum
-
Suc bende degil Cafer abi, Aykut ile Aziz'de, cünkü Allah icimi biliyor eger o aciklamalar olmasaydi, bugün diyecegim belli idi.
Vay be helal olsun adamlara gercekten, müthis bir cikis yaptilar ve bizden bir mac fazlasi ile bir puan öndeler. 9 puanlik bir farki kapattilar, isimiz cok zor, keske Antalya ve Ankara ile berabere kalmasaydik vs...
Anlatabiliyormuyum derdimi?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Fanatiklik bu olsa gerek.Normalde ben de fanatiğimdir ama forumda bazı şeyleri okuyunca ben bile sinir oluyorum, kendi tuttuğum takımın lehine olmasına rağmen...KAyıplara bahane bulma alışkanlığı sadece bizim taraftara değil milletimize özgü bir şey herhalde.
Adamlar takır takır oynuyor maçları alıp gidiyor.
Sen kendi evinde en son galibiyeti 17 aralıkta Karabükü yenerek aldın.O da son 7 dakikada.
Yani bunları görmeyelim ama başkalarının ipine sarılalım.
Bjk ye de antipatim bu yüzdendir.
Dünyada bu kadar rahat bahane bulabilen ve buna kendini inandırabilen bir takım taraftarı daha yok.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.RYorum
-
Bizde ilk macta onlari yendik. Ne yani onlar bizi yenince cok iyi mi olmus oluyorlar?
Yeni Malatyaspor'da onlari sahadan sildi, nasil kiyas bu anlayamadim simdi.
Ayrica bize karsi ikinci attiklari golden önce faul yok mu? Ilk golden önce Egemen sakatlanip cikmadi mi?
Dedigim gibi suc o aciklamalari yapanlarda.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Yarin da olup olup dirilecegiz AMA sonunda kazanacagiz
Biz pes etmezsek fener maximum 2 hafta sonra pes der..
Ya tamam 9 puan farki 7 yaptik
AMA hala 2 ve bu lig 25. Hafta da bitecek degil di
Bence guzel bir yarisin icindeyiz ve ondeyiz ..
En olumsuZ sartlarda ondeyiz hemde
Egemen Yok AMA donecek
gunduz maclari veriyorlar AMA degisecek yeter
formsuz topcularimiz forma girecek
bunlar olacak
Yani bu ipi biz yine 3-4 hafta Kala gogusleriz
AMA o kadar 10 hafta degil
)
Yorum
-
Anlatamiyorsun,daha dogrusu katilmiyorum.Suc bende degil Cafer abi, Aykut ile Aziz'de, cünkü Allah icimi biliyor eger o aciklamalar olmasaydi, bugün diyecegim belli idi.
Vay be helal olsun adamlara gercekten, müthis bir cikis yaptilar ve bizden bir mac fazlasi ile bir puan öndeler. 9 puanlik bir farki kapattilar, isimiz cok zor, keske Antalya ve Ankara ile berabere kalmasaydik vs...
Anlatabiliyormuyum derdimi?
Fb nin bizi gecmesinin nedeni sadece seri yakalamalari degil bizim 17 macta 9 puan kaybetmemize karsin ikinci devrede 5 macta 7 puan kaybedisimiz.
Fb ye yenilmeyi hadi normal saydim a.gücü ve antalya maclarini alsaydik puan farki kac oluyordu;elcevap yarinki mac haric 3.
Peki a.gücü ve fb maclarini normal saydim antalya yi yenseydik yarinki mac öncesi puan farki kac oluyordu 1.
Peki yine soruyorum,biz sampiyon olmak istiyorsak a.gücü ve antalya yi yenmek zorunda degil miydik?
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Anlaşılan yine aynı şeyler olacak.
Onlar yenince bizimkiler burada birbirini yiyecek, biz yenince de onlar karışacak böyle.
Bu sinir harbini kim kazanırsa da ipi o göğüsleyecek.
Ama bizim durumumuz daha vahim.
Taraftar rakip kazanınca dağıtıyor
Yorum
-
Bu maçta Umutun yerine Pawel oynasın isterdim ama işler zora girse bile (Allah korusun) 60. dakikadan önce sahada olamaz gibi. Belki Pawel oynasaydı ilerideki organizasyon sıkıntısını aşma konusunda bir adım daha atmış olabilirdik. Şans işte. Geçen maçtaki kadro olur gibi. Mustafanın yerine Giray olabilir.Yorum
-
Neyse herkese hayirli geceler,umarim yarin aksam kazanan biz oluruz.
Tahminim ise maci zor da olsa alacagimiz yönünde.
Skor tahminim ise 2-1,gollerimizi da jaja ve umut atar diye düsünüyorum,kayserinin golü ise kujovicten gelir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Anlatamiyorsun,daha dogrusu katilmiyorum.
Fb nin bizi gecmesinin nedeni sadece seri yakalamalari degil bizim 17 macta 9 puan kaybetmemize karsin ikinci devrede 5 macta 7 puan kaybedisimiz.
Fb ye yenilmeyi hadi normal saydim a.gücü ve antalya maclarini alsaydik puan farki kac oluyordu;elcevap yarinki mac haric 3.
Peki a.gücü ve fb maclarini normal saydim antalya yi yenseydik yarinki mac öncesi puan farki kac oluyordu 1.
Peki yine soruyorum,biz sampiyon olmak istiyorsak a.gücü ve antalya yi yenmek zorunda degil miydik?
Benim derdim bunlar degil iste.
Aykut ile Aziz'in aciklamalari ve ondan sonraki sürec.
"Fb nin bizi gecmesinin nedeni sadece seri yakalamalari degil bizim 17 macta 9 puan kaybetmemize karsin ikinci devrede 5 macta 7 puan kaybedisimiz."
Bizi gecmeleri sadece yakaladiklari seriye bagli.
"Fb ye yenilmeyi hadi normal saydim a.gücü ve antalya maclarini alsaydik puan farki kac oluyordu;elcevap yarinki mac haric 3.
"
Evet öyle oluyordu ama sadece bir maci berabere bitirselerdi nasil olacakti?
"Peki yine soruyorum,biz sampiyon olmak istiyorsak a.gücü ve antalya yi yenmek zorunda degil miydik?
"
Ilk yarida Fener kimlere puan kaybetmedi ki ama en az bizim kadar sanslari var suan.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
haydi trabzonum şu istanbul medyasının hevesini sene sonuna kadar kursaklarında bırakın. Her hafta can atıyorlar fener Zirve de başlığını atmaya.TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....Yorum
-
Abicim Her Takım zaten Bize Motive Olucak artık Lideriz Şampiyonluğa Oynuyoruz Bunu Öğreninde şöyle saçma yorumlar yapmayın.Kayserinin kalecilerini motive ettik, yönetimlerini motive ettik, şimdi havalimanındaki protestoyla bütün
oyuncuları motive ettik.Araya şotayı da kattık hadi bakalım.
Son 2 aydır yapılan ve yapılamayan trasnferler yüzünden, ne söylediğini bilmeyen başkan yüzünden hem yönetim
bazında hem taraftarlar olarak inanılmaz hatalar yapıyoruz pot üstüne pot kırıyoruz haydi hayırlısı...
Bi kaç haftaya kadar gerçekler tokat gibi yapışacak yüzümüze
Ne yani Şimdi yarın yenilirsek oraya Giden taraftarlarınmı suçu kayserisporu gaza getirdi diye !!! Bu nasıl bir zihniyet böyle.
Bizim Futbolcular neci ? Oynasınlar kazansın her takım öyle gaza gelmicek diye kayseriye her takıma iyimi davrancaz.
Avni Akeri Cehenneme Çevirmek için daha fazlasıda Lazım..Yarın Islıklamalıyız Tüm Stad onlardayken top 90 dakika susmamalıyız.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..Yorum
-
Aslinda bu durumu abartma durumu da var AMA
her YIL yarisin icinde olan bir ts olsa Boyle olmazdik..
Bunu yapmaliyiz iste her YIL yarisin icinde olmaliyiz
O zaman Rahatlariz
Aslinda bu restart
Bi baslasak oyle olacak insallahYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum