Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Emir Faruk
    • 27.07.2006
    • 5222
    • İstanbul

İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi
    her maç öyle oynasak rahat şampiyon oluruz ama malesef oynayamıyoruz. benim anlamadığım 2. yarıda ne değiştide takım böyle kötü oynuyor
    Değişen hiçbir şey yok. Bizim takım oynadıkça açılıyor, haftalar ilerledikçe eski tempomuza kavuşuruz. Sezonun başlangıcında da puanlar kaybettik ama sonra seriye bağladık, yine öyle olacaktır.

Yorum

• sethfilo
      • 24.02.2007
      • 1289
      • İzmir

Kayseri Manisadan daha iyi bir takım dahası forvetler herzamanki gol kaçırma yarışına girerlerse işimiz çok zorlaşır bu maçta jajanın maçı koparacağını düşünüyorum
      Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Celal Demir
        • 14.01.2006
        • 12031
        • Kamu
        • Kocaeli

İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi
        Değişen hiçbir şey yok. Bizim takım oynadıkça açılıyor, haftalar ilerledikçe eski tempomuza kavuşuruz. Sezonun başlangıcında da puanlar kaybettik ama sonra seriye bağladık, yine öyle olacaktır.
        inşallah öyle olur yoksa amcaoğluyla şampiyonluk kutlamaları için yaptığımız planlarda suya düşer
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlyas BAHADIR
          • 23.01.2009
          • 723
          • öğrenci
          • Hatay

İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi
          Fener bize çanakkale geçilmezi uyguladığı için yenildik değil mi? kusura bakmayın arkadaşlar Allah yardım etmediği sürece , Jaja ve Onur gününde olmadığı sürece, bizim bu forvetlerle kasımpaşa maçı dahi garanti değildir...

Kayseri çok sert ve diri bir takım , biz 2.yarıdan itibaren çok kırılganız son 2 maç toparladık gibi ama bu sertlik kayseri ye yeterli olmayabilir çok daha sert olmalıyız...
          Kayseri düşündüğümüz kadar çok iyi bir takım değil.özellikle deplasman maçlarında oyun kurmada ileri bölgeye top taşımada son derece zorlanıyorlar. Şotanın da luis van gaal gibi sistemden asla ödün vermemesi yani 4-3-3 ü asla maç içinde değiştirmemesi dikkatimi çekti bu bizim yararımıza olacak..2 tane uzun kalıplı santaforları zalayeta ve adını tam yazamayacağım cujoviç sanırım uzun hava toplarına hakim oyuncuları var ama çok fazla kanat atakları yok bunda sakatlarının etkisi de büyük ama şu anda orta alandaki becerikli adamların ayaklarına bakan bi takım görünümündeler..özellikle selim teber takımın beyni ama o da formsuz maç içinde istediklerini yapamıyor amrraabat ve ziani ise sadece kendilerine oynuyolar..bence bizim için rahat maç olacak.
          Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
          Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• Celal Demir
            • 14.01.2006
            • 12031
            • Kamu
            • Kocaeli

İlk olarak İlyas BAHADIR tarafından gönderildi
            Kayseri düşündüğümüz kadar çok iyi bir takım değil.özellikle deplasman maçlarında oyun kurmada ileri bölgeye top taşımada son derece zorlanıyorlar. Şotanın da luis van gaal gibi sistemden asla ödün vermemesi yani 4-3-3 ü asla maç içinde değiştirmemesi dikkatimi çekti bu bizim yararımıza olacak..2 tane uzun kalıplı santaforları zalayeta ve adını tam yazamayacağım cujoviç sanırım uzun hava toplarına hakim oyuncuları var ama çok fazla kanat atakları yok bunda sakatlarının etkisi de büyük ama şu anda orta alandaki becerikli adamların ayaklarına bakan bi takım görünümündeler..özellikle selim teber takımın beyni ama o da formsuz maç içinde istediklerini yapamıyor amrraabat ve ziani ise sadece kendilerine oynuyolar..bence bizim için rahat maç olacak.
            evet ama geçen hafta yaşananlardan dolayı kayseri ekstra motive edecektir kendini diye düşünüyorum...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• UNiVeRSeLoRD
              • 06.06.2010
              • 1105
              • Öğrenci
              • İstanbul

şı totem olayına ben busene çok taktım manisa maçında yenik durumdayız bende herzamanki pozisyonumda maç izliyorum kardeşim çay içmek için kaltı çekyata oturudu o ara golu attık. çayı bitince indi yere tekrar manisa üstümüze gelmeye başladı ula dedim kalk otur yanıma gol yicez şimdi 10-15 dakika öyle dedim ona sonra tamam tamam sende taktın buna dedi bi oturdu çekyata 2. gol geldi sonra tekrar yere indi olum dedim inme gol yicez oda yokya ben yerdeyken gol atrtırcam dedi ama olmadı iyiki yemedik...

Aynen bizde taktık akrabalarla;
              Maç öncesi Mustafa Şafak'ın Sisdağı türküsünü dinliyoduk
              Ama puan kaybetmeye başlayınca yeni arayışlara girdim emicemde izlediğim maçları hep kazanıyoruz 2 haftadır oraya takılıyorum yeniyoruz böyle devam...
              Şampiyon olana kadar inş...

Yorum

• İlyas BAHADIR
                • 23.01.2009
                • 723
                • öğrenci
                • Hatay

evet ama geçen hafta yaşananlardan dolayı kayseri ekstra motive edecektir kendini diye düşünüyorum...
                Ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar..ben rahatım Trabzonda rahat bi galibiyet alacağız allahın izniyle.

Yorum

• Celal Demir
                  • 14.01.2006
                  • 12031
                  • Kamu
                  • Kocaeli

İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi
                  Aynen bizde taktık akrabalarla;
                  Maç öncesi Mustafa Şafak'ın Sisdağı türküsünü dinliyoduk
                  Ama puan kaybetmeye başlayınca yeni arayışlara girdim emicemde izlediğim maçları hep kazanıyoruz 2 haftadır oraya takılıyorum yeniyoruz böyle devam...
                  Şampiyon olana kadar inş...
                  bence sen amcanda izlemeye devam et sezon sonuna kadar benimde kardeşim yanımdaki koltuktan kalkmasın daha kolay şampiyon oluruz

Yorum

• Celal Demir
                    • 14.01.2006
                    • 12031
                    • Kamu
                    • Kocaeli

İlk olarak İlyas BAHADIR tarafından gönderildi
                    Ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar..ben rahatım Trabzonda rahat bi galibiyet alacağız allahın izniyle.
                    orası öyle ama ben yinede kolay maç olacağını düşünmüyorum inşallah yanılırım.

Yorum

• Gökçebey
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 09.06.2004
                      • 15059
                      • Kamu
                      • Trabzon

25 Marta kadar dişimizi sıkmamız lazım. O tarihte takım en kutsal topraklara gidiyor. Sonrası Allah kerim.
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• SEDAT
                        • 13.07.2009
                        • 20950
                        • Amele
                        • Sakarya

- Bence Sadri Başkan'ın açıklamaları iyi oldu , Hırs yapıcaklar ve bu sonları olucak bakın görüceksiniz...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Gökçebey
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 09.06.2004
                          • 15059
                          • Kamu
                          • Trabzon

Bu maçta gol yemeyiz diye düşünüyorum. Maç pazar akşam 7'de oynanacağı için stad tamamen dolar. Kötü günler geride kaldığı için taraftar var gücüyle takımına destek olacaktır. Kayseri kapanmayacağı için heyecanlı bir maç olacak. Umarım Cale yerine Piotr oynar. Maçı 2-0 kazanacağımızı tahmin ediyorum. Goller Umut ve Jajajajajajajajajajaja.

İnşallah.
                          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlyas BAHADIR
                            • 23.01.2009
                            • 723
                            • öğrenci
                            • Hatay

İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi
                            25 Marta kadar dişimizi sıkmamız lazım. O tarihte takım en kutsal topraklara gidiyor. Sonrası Allah kerim.
                            Aslında Takım her maç öncesi en kutsal topraklardan olan Çaykara-i muaazzamaya cıkup inse eyiydi ama 25 marta kadar bekleyelim

Yorum

• Emir Faruk
                              • 27.07.2006
                              • 5222
                              • İstanbul

İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi
                              Fener bize çanakkale geçilmezi uyguladığı için yenildik değil mi? kusura bakmayın arkadaşlar Allah yardım etmediği sürece , Jaja ve Onur gününde olmadığı sürece, bizim bu forvetlerle kasımpaşa maçı dahi garanti değildir...

Kayseri çok sert ve diri bir takım , biz 2.yarıdan itibaren çok kırılganız son 2 maç toparladık gibi ama bu sertlik kayseri ye yeterli olmayabilir çok daha sert olmalıyız...
                              Yanlış düşünüyorsunuz. Şampiyonluğa giden bir takımın gol yükü sadece forvetlerinin sırtına yüklenemez. Her maç ekstra biri çıkıp kilitlendi diye bakılan maçı çevirebilmelidir. Tıpkı Alanzinho'nun Manisa'da yaptığı gibi. Sanki Fb'de bütün golleri forvetler mi atıyor? Alex ve duran toplarda Lugano olmasa golü bulmada bizden daha fazla zorlanacaklar. Antalyaspor maçını Gökhan Gönül'ün 100 defa vursa 99'u gol olmayacak bir şutuyla kazandılar mesela.

Yorum

• SEDAT
                                • 13.07.2009
                                • 20950
                                • Amele
                                • Sakarya

- Ömer Hoca'yı maça davet edin , ona ve Dua'larına çok ihtiyacımız var
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...